Viris Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ja tez juz zaglosowalam. Na mielec oczywiscie i jeszcze na Uciechow i Rzeszow;) Zbieramy z wizazankami pieniazki na wplate na luty i na sterylke. Teraz bede wystawiac kilka rzeczy na allegro zeby sprzedac to jak cos mi sie uda opchnac to wystawie tez kilka psiakow, tylko musze chlopa poprosic o zgode bo to jego konto :mad: Ale moja w tym glowa ;) Quote
Ulka18 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ta sunieczka, mama mlodej Kolinki znalazla domek :p Quote
terra Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ooooooooo! Super!:multi: Ulka, takie wieści poproszę co dzień;) Quote
ewatr Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 terra napisał(a):Ooooooooo! Super!:multi: Ulka, takie wieści poproszę co dzień;) popieram wniosek ;) Quote
Ulka18 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Temat: Re: Dobermanka Bela Od: "mtoz" mtoz@tlen.pl Data: Pn Stycznia 15 2007, 12:14 pm Do: mielec@bezdomne.com Pani Agnieszko proszę przyjechac w sobotę. Pracownicy nie powrócili, ale na ich miejsce przyjąłem dwóch nowych i jakoś "interes kwitnie". Takie wiesci dostalam od p.kierownika. W sobote zatem, jesli nie bedzie lało pojade do schroniska popstrykac zdjecia nowym psinkom. Quote
terra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Oby wszystko było jak należy. Ulka, pamiętaj o mnie! Ludzie są beznadziejni:mad: . Facet zalicytował sunię Borsunię, po czym w odpowiedzi na mojego maila, napisał, że licytował po to by mieć więcej komentarzy. No to dostał - negatywa. Mam nadzieję, że p. Kierownik nie ma mi za złe, iż trafił się taki prawdziwek (maila wysłałam też do schroniska). Ale nigdy nie wiadomo kto się trafi.:shake: Quote
Ulka18 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Terra, p.kierownik jest wdzieczny wszystkim, ktorzy pomagaja znalezc domki dla jego podopiecznych. A ze sie trafiaja takie polglowki jak tez z licytacji Borsuni, to trudno, co zrobic takiemu :mad: tylko wystawic negatywa...:angryy: ...tylko czy ten gosciu nie zrobi tak samo :???: ode mnie tez gosciu kupil 11 kieleckich szczeniaczkow, nie dalam mu negatywa, ale zglosilam obsludze allegro i maja go na oku.... http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5767888 Quote
terra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Oczywiście, że już dostałam negatywa. Zrobił ze mnie oszusta. Też zgłosiłam obsłudze allegro wraz z przekopiowanymi mailami od niego. Czy to coś pomoże, chyba nie. Takie są zasady allegro. Quote
Sonix Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 A robiąc przelew trzeba podac imie i nazwisko odbiorcy, a tutaj mamy tylko adres i numer konta, to jakie dane podać? Quote
Ulka18 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Przelew trzeba zrobic na : MIELECKIE TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZETAMI ul. Targowa 11, 39-300 Mielec Konto: BPH PBK O/MIELEC 681060 007600 004021 800052 19 Które Opiekuje się : SCHRONISKIEM DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU E-mail: mielec@bezdomne.com HTTP: www.mielec.bezdomne.com Quote
domi_nique Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 wiesci z allegro: najwiecej wejsc (prawie 800) mial sznaucer spod bramy. teraz wystawilam je wszystkie ponownie i znowu sznaucer ma najwiecej wejsc (od wczoraj), niezle radzil sobie tez terierek i Rubi. jak moznaby tych ludzi zachecic, zeby ta ogladalnosc sie przelozyla na faktyczne zainteresowanie adopcja psiakow? :roll: Quote
Ulka18 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: urszula1813@o2.pl Temat: sterylki Data: 18 stycznia 2007 20:07 [SIZE=4]Wczoraj wysterylizowano 2 suki z podwórka które niedawno przyszły po dzieciach, brązową i łaciatą.Do adopcji poszedł pies z łańcucha z podwórka czarny kudłaty oraz jeden kotek ale nie do Warszawy. Ta Pani z Warszawy zrezygnowała z adopcji.Do zobaczenia. Takie wiadomosci dostalam ze schroniska :p Quote
paros Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Przygotowałam 2 sunie z córeczkami i inne sunie do ogłoszeń :lol: dziś i jutro będę umieszczac je w necie :lol: jak ogłoszę podam linki Quote
Ulka18 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Paros, dziekuje w imieniu sunieczek :calus: :calus: :calus: Quote
Ulka18 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 W schronisku zmiany, jest dwoch nowych, mlodych pracownikow, takich max 25 lat. Jak chodzilismy po schronisku, wlasnie spawali nowy boks. W swietlicy jest gazetka, na ktorej wisza zdjecia psiakow szczesliwie adoptowanych :loveu: Quote
paros Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Trochę to trwało, bo cała grupę przygotowywałam do ogłoszeń i ogłaszałam. ale dzisiaj zauważyłam, że np. Dzielna ma wątek i nazwano ją Miła :cool3: I nie wiem jak to teraz :razz: Kto pojawił się w necie i gdzie :lol: sunia Wielka z córką :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta Dzielna z córkami :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta Onkojamka zwana Zuzią :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta Bezogoncia :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta sunia Smutna :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta sunia owczarkowata z boksu 175 :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta komu teraz ogłoszenia :cool3: znalazłam wątek starszej suni z boksu nr 16 i ją ogłoszę. Może tu powinny być podawane info kogo pilnie trzeba ogłaszać i kto gdzie ogłasza i linki :roll: i które mają swoje wątki i tam wtedy info :lol: Quote
Ulka18 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Te dwie suczki (po tzw. dzieciach, przyjete bez szczeniat, widoczne byly slady macierzynstwa) zostaly wysterylizowane dzieki wplatom kochanych Wizażanek i Hesi, w planach kolejne sterylki dzieki pomocy Hesi i Alii. Dziekujemy sponsorkom :calus: :calus: Quote
Ulka18 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Paros, wielkie dzieki dla Ciebie za ogloszenia :calus: :buzi: Nasze mieleckie psiaki maja watki zakladane przeze mnie, ewatr, bonike oraz Asia_M. Niestety psow jest ponad 500, nie zakladam watkow nawet 10% zwierzakow. Dobra wiadomość, dzisiaj Halina zawiozła do Mielca pewnego chłopca z tatą i wybrali suczkę z 1 str.galerii, 102-sunia ruda. Jest już w nowym domku w Rzeszowie. A to wiadomosci od kochanej Beci66 :multi: Kolejna psinka ma dobry, sprawdzony domek :loveu: :multi: :loveu: Dziekujemy rzeszowskim cioteczkom :Rose: Quote
Ulka18 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dobra wiadomość, dzisiaj Halina zawiozła do Mielca pewnego chłopca z tatą i wybrali suczkę z 1 str.galerii, 102-sunia ruda. Jest już w nowym domku w Rzeszowie. Quote
Ulka18 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Pan Kierownik kupil materila do zadaszenia boksow, jest straszne bloto w tych niezadaszonych, nie pomaga wysypywanie piaskiem, trzeba by chyba kilka ciezarowek piasku, ale to pomaga tylko na chwile. A tak wyglada poprawiony dach, troche udalo sie wyremontowac, zeby sie nie lało Quote
Viris Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A nie ma przypadkiem zdjecia naszych podopiecznych? Jakby bylo przy okazji to bardzo bardzo prosimy ;) Cieszymy sie ze obie sunie zostaly wysterylizowane. To ja poprosze o wybranie kolejnej suni lub moze kotki do zabiegu bo zbieramy kasiorke:p No chyba ze w tych zabiegach uwzgledniliscie tez te pieniazki ktore zobowiazalam sie zebrac na zabieg, to dajcie znac ;) No i jak sie uda to przy suni wyzelkowej prosimy o wzmianke, na pewno sie dziewczynom zrobi cieplutko na sercu jak zobacza :loveu::loveu::loveu: Quote
domi_nique Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 pogrzebie po domu, moze znajde jakies dziwne rzeczy, nadajace sie na bazarek i bedzie na jakas sterylke. za 100 zl Wasz wet sterylizuje? czy to taka orientacyjna cena i moze wyjsc wiecej? Quote
Ulka18 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Za 100 zl juz sterylizuje. Jak tylko jest zalążek kasy na zabieg, a sunia tego wymaga, to sterylka jest zrobiona. P.Kierownik nie sprawdza wyciagow z banku codziennie, ma zaufanie, ze jak napisze, ze kasa bedzie, to bedzie. Viris, zdjecia moze p.kierownik zrobi, bo mnie jak zwykle zlało, przy 370 zdjeciu zaczelo padac, na szczescie wszystkie nowe psiaki udalo mi sie zrobic. I juz sa na allegro szczeniaczki, ktorych jest wysyp niestety. Zmieniac galerie bede dopiero jak wstawie nowe piesy, zeby juz je swiat widzial. Quote
Alaa Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ulka18 Ty jestes taki :lilangel: Bez Ciebie i Twojej pomocy schronisko w Mielecu nadal bylby zapomnianym miejscem prawie na koncu swiata.Robisz kawal najwspanialszej na swiecie roboty. Wplacilam 100 zlotych na piasek w boksie nr 8 ,niedlugo wplace na sterylke. Bedzie rozliczenie podatkowe to zas cos wpadnie. Ostatnio mialam troche wydatkow zwiazanych z pewnymi szczeniorkami;) - ale na szczescie juz sa w sprawdzonych dobrych domach - bylo ich 7 :-o i ze tak powiem przysponsorowalam opieke medyczna calego miotu:oops: -ufffffffffff to bylo wyczerpujace hihiih Teraz bedzie juz troche lepiej finansowo to bedzie lepiej ze sterylkami. Quote
Ulka18 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Alaa, co bym ja sama mogla :???: Jestescie Wy kochani Przyjaciele, ktorzy pomagacie :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Bez Waszego wsparcia nie bylo niczego. P.Kierownik jest wniebowziety, bo nigdy nie mial takiej pomocy jak w 2006 roku (odpukac). Nigdy nie sterylizowal tylu suniek, nie mial tak wielu adopcji, tylu wirtualnych opiekunow i wplat i w ogole. Ja tylko jezdze raz w miesiacu, pstrykam kilkaset zdjec, wstawiam na strone, daje ogloszenia, żebrzę o budy i inne dary po znajomych ;) No i staram sie byc w kontakcie biezacym z p.kierownikiem. Quote
Recommended Posts