Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez juz zaglosowalam. Na mielec oczywiscie i jeszcze na Uciechow i Rzeszow;)

Zbieramy z wizazankami pieniazki na wplate na luty i na sterylke.
Teraz bede wystawiac kilka rzeczy na allegro zeby sprzedac to jak cos mi sie uda opchnac to wystawie tez kilka psiakow, tylko musze chlopa poprosic o zgode bo to jego konto :mad: Ale moja w tym glowa ;)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Temat: Re: Dobermanka Bela
Od: "mtoz" mtoz@tlen.pl
Data: Pn Stycznia 15 2007, 12:14 pm
Do: mielec@bezdomne.com

Pani Agnieszko proszę przyjechac w sobotę. Pracownicy nie powrócili, ale na ich miejsce przyjąłem dwóch nowych
i jakoś "interes kwitnie".

Takie wiesci dostalam od p.kierownika. W sobote zatem, jesli nie bedzie lało pojade do schroniska popstrykac zdjecia nowym psinkom.

Posted

Oby wszystko było jak należy. Ulka, pamiętaj o mnie!

Ludzie są beznadziejni:mad: . Facet zalicytował sunię Borsunię, po czym w odpowiedzi na mojego maila, napisał, że licytował po to by mieć więcej komentarzy. No to dostał - negatywa.
Mam nadzieję, że p. Kierownik nie ma mi za złe, iż trafił się taki prawdziwek (maila wysłałam też do schroniska). Ale nigdy nie wiadomo kto się trafi.:shake:

Posted

Terra, p.kierownik jest wdzieczny wszystkim, ktorzy pomagaja znalezc domki dla jego podopiecznych. A ze sie trafiaja takie polglowki jak tez z licytacji Borsuni, to trudno, co zrobic takiemu :mad: tylko wystawic negatywa...:angryy: ...tylko czy ten gosciu nie zrobi tak samo :???:
ode mnie tez gosciu kupil 11 kieleckich szczeniaczkow, nie dalam mu negatywa, ale zglosilam obsludze allegro i maja go na oku....
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5767888

Posted

Oczywiście, że już dostałam negatywa. Zrobił ze mnie oszusta. Też zgłosiłam obsłudze allegro wraz z przekopiowanymi mailami od niego.
Czy to coś pomoże, chyba nie. Takie są zasady allegro.

Posted

Przelew trzeba zrobic na :

MIELECKIE TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZETAMI
ul. Targowa 11, 39-300 Mielec
Konto:
BPH PBK O/MIELEC
681060 007600 004021 800052 19

Które Opiekuje się : SCHRONISKIEM DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU

E-mail: mielec@bezdomne.com
HTTP: www.mielec.bezdomne.com

Posted

wiesci z allegro:
najwiecej wejsc (prawie 800) mial sznaucer spod bramy. teraz wystawilam je wszystkie ponownie i znowu sznaucer ma najwiecej wejsc (od wczoraj), niezle radzil sobie tez terierek i Rubi. jak moznaby tych ludzi zachecic, zeby ta ogladalnosc sie przelozyla na faktyczne zainteresowanie adopcja psiakow? :roll:

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: urszula1813@o2.pl
Temat: sterylki
Data: 18 stycznia 2007 20:07

[SIZE=4]Wczoraj wysterylizowano 2 suki z podwórka które niedawno przyszły po dzieciach, brązową i łaciatą.Do adopcji poszedł pies z łańcucha z podwórka czarny kudłaty oraz jeden kotek ale nie do Warszawy. Ta Pani z Warszawy zrezygnowała z adopcji.Do zobaczenia.

Takie wiadomosci dostalam ze schroniska :p

Posted

W schronisku zmiany, jest dwoch nowych, mlodych pracownikow, takich max 25 lat. Jak chodzilismy po schronisku, wlasnie spawali nowy boks.

W swietlicy jest gazetka, na ktorej wisza zdjecia psiakow szczesliwie adoptowanych :loveu:

Posted

Trochę to trwało, bo cała grupę przygotowywałam do ogłoszeń i ogłaszałam. ale dzisiaj zauważyłam, że np. Dzielna ma wątek i nazwano ją Miła :cool3: I nie wiem jak to teraz :razz:

Kto pojawił się w necie i gdzie :lol:

sunia Wielka z córką :lol:
eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta

Dzielna z córkami :lol:

Onkojamka zwana Zuzią :lol:

Bezogoncia :lol:

sunia Smutna :lol:

sunia owczarkowata z boksu 175 :lol:

komu teraz ogłoszenia :cool3: znalazłam wątek starszej suni z boksu nr 16 i ją ogłoszę. Może tu powinny być podawane info kogo pilnie trzeba ogłaszać i kto gdzie ogłasza i linki :roll: i które mają swoje wątki i tam wtedy info :lol:

Posted

Te dwie suczki (po tzw. dzieciach, przyjete bez szczeniat, widoczne byly slady macierzynstwa) zostaly wysterylizowane dzieki wplatom kochanych Wizażanek i Hesi, w planach kolejne sterylki dzieki pomocy Hesi i Alii.

Dziekujemy sponsorkom :calus: :calus:

Posted

Paros, wielkie dzieki dla Ciebie za ogloszenia :calus: :buzi:
Nasze mieleckie psiaki maja watki zakladane przeze mnie, ewatr, bonike oraz Asia_M. Niestety psow jest ponad 500, nie zakladam watkow nawet 10% zwierzakow.

Dobra wiadomość, dzisiaj Halina zawiozła do Mielca pewnego chłopca z tatą i wybrali suczkę z 1 str.galerii, 102-sunia ruda. Jest już w nowym
domku w Rzeszowie.

A to wiadomosci od kochanej Beci66 :multi: Kolejna psinka ma dobry, sprawdzony domek :loveu: :multi: :loveu: Dziekujemy rzeszowskim cioteczkom :Rose:

Posted

Dobra wiadomość, dzisiaj Halina zawiozła do Mielca pewnego chłopca z tatą i wybrali suczkę z 1 str.galerii, 102-sunia ruda. Jest już w nowym domku w Rzeszowie.

Posted

Pan Kierownik kupil materila do zadaszenia boksow, jest straszne bloto w tych niezadaszonych, nie pomaga wysypywanie piaskiem, trzeba by chyba kilka ciezarowek piasku, ale to pomaga tylko na chwile.

A tak wyglada poprawiony dach, troche udalo sie wyremontowac, zeby sie nie lało

Posted

A nie ma przypadkiem zdjecia naszych podopiecznych? Jakby bylo przy okazji to bardzo bardzo prosimy ;)

Cieszymy sie ze obie sunie zostaly wysterylizowane. To ja poprosze o wybranie kolejnej suni lub moze kotki do zabiegu bo zbieramy kasiorke:p

No chyba ze w tych zabiegach uwzgledniliscie tez te pieniazki ktore zobowiazalam sie zebrac na zabieg, to dajcie znac ;)

No i jak sie uda to przy suni wyzelkowej prosimy o wzmianke, na pewno sie dziewczynom zrobi cieplutko na sercu jak zobacza :loveu::loveu::loveu:

Posted

Za 100 zl juz sterylizuje. Jak tylko jest zalążek kasy na zabieg, a sunia tego wymaga, to sterylka jest zrobiona. P.Kierownik nie sprawdza wyciagow z banku codziennie, ma zaufanie, ze jak napisze, ze kasa bedzie, to bedzie.

Viris, zdjecia moze p.kierownik zrobi, bo mnie jak zwykle zlało, przy 370 zdjeciu zaczelo padac, na szczescie wszystkie nowe psiaki udalo mi sie zrobic. I juz sa na allegro szczeniaczki, ktorych jest wysyp niestety.
Zmieniac galerie bede dopiero jak wstawie nowe piesy, zeby juz je swiat widzial.

Posted

Ulka18
Ty jestes taki :lilangel:
Bez Ciebie i Twojej pomocy schronisko w Mielecu nadal bylby zapomnianym miejscem prawie na koncu swiata.Robisz kawal najwspanialszej na swiecie roboty.
Wplacilam 100 zlotych na piasek w boksie nr 8 ,niedlugo wplace na sterylke.
Bedzie rozliczenie podatkowe to zas cos wpadnie.
Ostatnio mialam troche wydatkow zwiazanych z pewnymi szczeniorkami;) - ale na szczescie juz sa w sprawdzonych dobrych domach - bylo ich 7 :-o i ze tak powiem przysponsorowalam opieke medyczna calego miotu:oops: -ufffffffffff to bylo wyczerpujace hihiih
Teraz bedzie juz troche lepiej finansowo to bedzie lepiej ze sterylkami.

Posted

Alaa, co bym ja sama mogla :???: Jestescie Wy kochani Przyjaciele, ktorzy pomagacie :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:
Bez Waszego wsparcia nie bylo niczego. P.Kierownik jest wniebowziety, bo nigdy nie mial takiej pomocy jak w 2006 roku (odpukac). Nigdy nie sterylizowal tylu suniek, nie mial tak wielu adopcji, tylu wirtualnych opiekunow i wplat i w ogole.
Ja tylko jezdze raz w miesiacu, pstrykam kilkaset zdjec, wstawiam na strone, daje ogloszenia, żebrzę o budy i inne dary po znajomych ;)
No i staram sie byc w kontakcie biezacym z p.kierownikiem.