terra Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nie gniewam się. Robię to z innych pobudek niż "docenianie". Quote
Ulka18 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ja mam takie aukcje : http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5154282 Sznaucerka, ktorego tez wystawialam zmienilam na mala Kolinke ;) Quote
domi_nique Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 zmienilam sznaucerka na tego psiaka: http://allegro.pl/show_item.php?item=155627154 moze byc ten? opis na stronie jest aktualny? jest do adopcji? jeszcze dzisiaj wystawie kilka psiakow, jak tylko przestane sie wkurzac na allegro, ktore mnie dzisiaj nie chce sluchac :mad: Quote
Ulka18 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ostatnio go widzialam, mam nadzieje, ze p.kierownik dalby mi znac gdyby poszedl, wiadomo, ze kierownik ostatnio zajety na maxa....ale chyba nic sie nie stanie, jesli bedzie aukcja psiny, ktora moze juz grzeje doopcie w swoim domku ;) Staram sie na biezaco updatowac strone, ale nie zawsze mam informacje jaki pies poszedl :roll: Dziekuje Wszystkim Ciociom zagladajacym do mieleckich zwierzakow :calus: Quote
domi_nique Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4007099 wystawilam jeszcze rudego kudlaczka i sznaucera spod bramy. gdyby cos trzeba bylo zmieniac, dajcie znac. chetnie wystawilabym bernardyna z pierwszej strony, ale troche malo o nim informacji. tak przypomina rasowca, ze moze faktycznie ktos go szuka. nie wiem... a terierek ma jednego obserwatora :cool3: Quote
Viris Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ulka - do kolejnej wplaty wizazanek uzbieramy nadwyzke na druga sterylizacje, jesli bedzie brakowalo to doloze z bazarku z kolczykow albo z moich urodzinowych:evil_lol: Niestety od rodzicow nic nie udalo mi sie "wysępić". No ale sie starałam. Kolejny dowod na to ze chyba bocian sie pomylil, bo mam "inne priorytety" :mad: Quote
Ulka18 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 W tym zestawieniu brakuje 86 sterylek i kastracji Viris, nasz pan doktor wolontariusz robi sterylke bez wzgledu na wplacona kwote, wystarczy, ze bedzie polowa lub 2/3. Wazny jest sam gest wplaty i zeby p.kierownik o tym wiedzial, ze wplata jest. Domi, ten sznaucerek spod bramy to pies, ktory mieszkal z Wilczunia z boksu 119, Wilczunia dzieki Grupie Rzeszowianek mieszka w Rzeszowie. P.Kierownik wzial go na przod, zeby sie troche otrzasnal z samotnosci i tesknoty za Wilczunia. Dziekuje za aukcje :Rose: Quote
ewatr Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ewatr napisał(a):ps.poszla rata na budę a ja tak myśle jakby tą moją Wdzięczną sunie wysterylizować za nastepne pieniążki z wirtualnej opieki ? np. wysłałabym z góry za 3 miesiace toby starczyło na sterylkę . moze tak byc ? [SIZE=2]ze tak sama siebie zacytuje :evil_lol: Quote
paros Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ogłosiłam kilka psiaków i podałam na ich wątkach linki :lol: U mnie na domowym kompie nie otwierają się zdjęcia i podstrony schroniska i dlatego muszę w pracy ściągać dane. :cool3: Które psiaki najpierw ogłaszać? Podajcie tu najpierw te najpilniejsze :roll: Quote
Ulka18 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Paros, nie wiem ktore sa najpilniejsze :oops: wg jakich kryteriow oceniac pilnosc adopcji :oops: wydaje mi sie, ze najpilniejsze sa szczeniaczki, bo domy sa dla nich ratunkiem. Szczeniaczki sa na pierwszej stronie galerii. Dobrze byloby tez wyadoptowac sterylizowane sunie z ogrodka. Trzeba wpisac w okienko wyszukiwarki "sunie" i wtedy wyjda sunieczki np. kochana ZUZIA Onkojamka (opiekunka jest Alaa, bardzo nam zalezy na domku dla Onkojamki Zuzi), Bezogoncia i inne sunie. Z gory dziekuje wszystkim za ogloszenia mieleckich bidulek :Rose: :calus: Quote
domi_nique Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ja tez jeszcze dzisiaj cos oglosze. najwiecej wejsc ma sznaucer i terierek, najmniej niestety sunie :( moze powinnam zmienic tytul na jakis bardziej chwytajacy za serce... Quote
terra Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ludzie wolą pieski, bo mniej z nimi "kłopotu". Może warto zaznaczyć, że są wysterylizowane? Ja co prawda też tego nie robię w moich aukcjach, ale też nie posiadam takich informacji. Quote
Ulka18 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ewatr, jesli bedziesz wysylac pieniazki, to prosze zaznacz, ze na sterylke Wdziecznej ze 149, p.kierownik zobaczy w tytule zaplaty. Informacje o sterylizacji sa w opisie suniek, zdarza sie, ze jest wpis, ze sunia czeka na sterylizacje, jesli data dodania zdjec do galerii - na dole podzdjeciami -jest starsza niz przed 3 miesiacami, smialo mozna napisac, ze sunie jest sterylizowana. Lub ze bedzie wysterylizowana za oplata 80-90 zl. Quote
domi_nique Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ulka18: a czy Pluto ( jest na 14 str galerii) nadal jest w schronisku? chcialabym go tez wystawic, ale wierzyc mi sie nie chce, ze taki mlody, piekny, zdrowy i zywiolowy pies nadal nie znalazl domu... chcialabym tez wystawic szorstkowlosego Gacusia (tez ze str 14) ikremowa sunieczke z boksu 43. nie dubluje jakiejs aukcji? sa nadal w schronisku? Quote
Ulka18 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Tak, rudy PLuto jest, bo on strasznie skacze na ludzi odwiedzajacych schronisko, potrafi tez klapnac zebami jak mu sie cos nie podoba. Jego raczej nie dawaj :shake: Moze jamnisie z boksu 33, szorstkowlose cudenka np. Batmana, ktory nie lubi obrozy, sunia kremowa z 43, nie wiem czy jej nie ma juz na allegro, sfiltruj prosze woj. podkarpackie. Quote
ewatr Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 wyczytałam , że na na forum molosów jest głosowanie 3 schroniska mają szansę wygrać po 300 kg karmy tu link http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6193 JUŻ głosowanie trwa trzeba masę głosów;-) mysle , ze nie od rzeczy by było troche ta sprawe rozpropagować bo ja np.dopiero sie o tym dowiedziałam ja juz zagłosowałam na Mielec , Ostróde i oczywiscie moj Rzeszów ;) powlejam jeszcze to info na innych wątkach moze sie uda :p Quote
domi_nique Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 ja juz tez glosowalam. Mielec, Rzeszów, bo o "Kundelku" troche dobrego slyszalam i sledzilam watki paru psiakow stamtad. Ruda Śląska, bo pochodze z miejsowosci sasiadujacej i tez parokrotnie jakos ich wspieralam i widzialam, ze tam bardzo potrzebna jest wszelka pomoc. Ostróda i Uciechów maja osobne watki zachecajace do glosowania na nich. Mielec z tego co widze jest na trzecim miejscu w glosowaniu. moze warto tu na dogo jakos bardziej "wypromowac" schronisko? Quote
Ulka18 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Prosimy wszystkich o glosowanie na Mielec :modla: :modla: :modla: 3 schroniska mają szansę wygrać po 300 kg karmy tu link http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6193 JUŻ głosowanie trwa trzeba masę głosów Quote
Kori Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 oki, zaraz proprosze krwnych i znjomych :D o głosy :evil_lol: zmieńcie temat! zeby wszyscy widzieli!! W gimnazjum jest wywiadówka 17, a na niej jeszcze jedna zbiorka kasy bedzie. Na razie mamy coś kolo 600 zł, to 3 razy wiecje niż w tamtym roku... co napsiac na przelewie? Quote
ewatr Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [quote name='Kori']oki, zaraz proprosze krwnych i znjomych :D o głosy :evil_lol: zmieńcie temat! zeby wszyscy widzieli!! quote] Ulka 18 :loveu: faktycznie dodaj moze w temacie prosbe o glosy ? wiecej ludzi zauważy :multi: Quote
ewatr Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 mam refleks szachisty ;) dopiero sprawdziłam , że to nie Ulka 18 jest założycielka wątku i nici ze zmiany nazwy :shake: a szkoda !! Quote
Ulka18 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kori napisał(a):oki, zaraz proprosze krwnych i znjomych :D o głosy :evil_lol: zmieńcie temat! zeby wszyscy widzieli!! W gimnazjum jest wywiadówka 17, a na niej jeszcze jedna zbiorka kasy bedzie. Na razie mamy coś kolo 600 zł, to 3 razy wiecje niż w tamtym roku... co napsiac na przelewie? Ja nie moge zmienic tematu, bo nie jestem zalozycielka watku :shake: Kori, ucaluj wszystkich od nas i podziekuj za zbiorke :calus: A moze same przyszlybyscie do schroniska i wplacily na miejscu gotowke? Proponuje wplacic 300 zl na sterylizacje suczek i 300 zl na leczenie szczeniaczkow. Dostaniecie kwit potwierdzajacy wplate z pieczatka schroniska. Ewatr, Kori, Terra, Domi, Kochane Cioteczki, dziekuje za zaangazowanie w glosowanie :Rose: :Rose: :Rose: Quote
terra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Coś mnie Ulka na wyrost pochwaliła;) . Ale już zagłosowałam:lol: Quote
Ulka18 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Temat: Re: wplaty na sterylki Od: "mtoz" mtoz@tlen.pl Data: Śr Stycznia 10 2007, 1:05 pm Do: mielec@bezdomne.com Dziecko od kolowatej poszło do adopcji, jak również suka czarna z wyb.82. Proszę je wykreślić. Suka poszła do Opola Lubelskiego. Takie sa wiesci ze schroniska. Terra, to chyba dzieki Twojej aukcji Daga z 82 znalazla domek :multi: Quote
Recommended Posts