Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zasadniczo wystawiamy na sprzedaz nasza wlasna tworczosc, wiec nikt nie powinien sie przyczepic... wystawialyscie juz portrety malowane, fotografia to przeciez tez jest tworczosc. wg mnie wystarczy napisac w opisie przedmiotu oswiadczenie, ze wykorzystujemy wylacznie nasze wlasne materialy i prace, ale nie wiem jak dokladnie jest to przez nich traktowane, wiec napisalam do nich maila, moze mi odpisza...

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18'] Tylko jak sie robi taka aukcje :???:
Poprosze o podpowiedzi :modla:

Razem z wizazankami przygotowywalysmy aukcje cegielek na operacje Martynki. najpierw robilysmy rekodzielo ktore pozniej rodzice Martynki wystawiali na allegro, a od niedawna sa w sprzedazy cegielki. Czyli plyty CD z nagranymi tapetami, kalendarzami, planami lekcji itp. Dalysmy na forum temat ze potrzebujemy osob uzdolnionych w temacie grafiki itp. Ja dalam zdjecia wlasnej "produkcji" kilka osob poprzerabialo i tak powstaly cegielki. Mozna je kupic na allegro. Podam Ci linka zebys zobaczyla jak to wyglada

http://allegro.pl/item148512761_aukcja_dla_martynki_oryginalny_kalendarz.html

Tu akurat aukcja innego uzytkownika, ktory pomaga Martynce.
Ale sa tam podstawowe informacje ;)

Aha ze wzgledu na regulamin allegro, cegielke trzeba nagrac na CD i wysylac, nie mozna jej wyslac mailem i oszczedzic na przesylce:angryy:

Posted

W markecie budowlanym RCMB w Rzeszowie jest promocja płytek gresowych Elbrus/bardzo wytrzymałych/ w 1-wszym gatunku po 12.89 za metr kwadr.Są też płytki z gresu szkliwionego w 1-wszym gatunku za 19.70 za metr kwadr.Wszystkie płytki są w wymiarach 30cm x3ocm.Może jednak warto byłoby się zastanowić nad położeniem ich w świetlicy bo będą służyć lata,a wykładzina szybko się zużyje.

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: " Ulka1813 z dogomanii " <urszula1813@o2.pl>
Temat: Re: plytki w Rzeszowie
Data: 20 grudnia 2006 19:33

Pani Agnieszko [SIZE="3"]ja już zakupiłem płytki jak i klej i w okresie miedzyświątecznym będziemy kładli.
Zapłaciłem pośrednio między cenami podanymi przez Pania to znaczy 16 zł. za metr kwadr.

Jutro postaram sie pstryknac zdjecia plytkom.

Posted

Jeju - domi-nique - ALE ..budka :crazyeye: :multi: Ta obok to teraz aż tak "dziwnie" wygląda :lol: ;)

No i zadaszenia by się po całym schronisku rzeczywiście przydały.. Ale budka bardzo solidna i na pewno spokojnie doczeka zadaszenia :-) - FAJOWA jest :loveu: ..no tam to chyba wszystkie pieski z boksu siedzą :lol:

Posted

Koszt 1 metra zadaszenia wliczajac wszystkie materialy to ok. 150 zl z tego co pamietam. Sa zadaszone boksy od nr 3 do ok. 35.

A tutaj zdjecia plytek i kleju, ktore p.kierownik planuje klasc miedzy swietami a nowym rokiem.

Posted

Szkoła Podstawowa nr zakończyła akcje. 64 kg karmy, koce, miski i garnki zostały przekazene wczoraj - czwartek. Po nowym roku zabieramy sie za liceum i sp6

Posted

nikt nie oczekuje chyba, ze cos, co stoi na dworze zachowa sterylna czystosc :) podobno jest impregnowana, wiec nie powinna przemakac... no i najwazniejsze, ze jest ciepla. niech psiaki maja cieplo ma swieta!:lol:

ja sie balam, ze ona za mala bedzie... oj, chyba kiepsko mi wychodzi ocena rozmiarow :P

Posted

Kori napisał(a):
Szkoła Podstawowa nr zakończyła akcje. 64 kg karmy, koce, miski i garnki zostały przekazene wczoraj - czwartek. Po nowym roku zabieramy sie za liceum i sp6

Wlasnie widzialam w schronisku duza ilosc misek, karme, koce, a p.kierownik mowil, ze to dzieci ze szkoly przyniosly :multi: :multi: :multi:

Posted

w liscie potrzebnych lekow widzialam nawet witamine C. w jakiej formie maja byc te wszystkie leki? czy tabletki tez wchodza w gre czy raczej tylko takie do przygotowania zastrzykow i zawiesiny?

Posted

tak przejrzalam ta liste lekow i z tych bez recepty to jestem w stanie przeslac zapasy witaminy C dostepnej w aptekach. ostatnio na biochemii robilismy cos z witamina C sproszkowana, ale glupio troche wynosic z laboratorium, jak i tak mam problem z zaliczeniem ;)

Posted

Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl>
Do: " Ulka1813 z dogomanii " <urszula1813@o2.pl>
Temat: Re: wykaz leków
Data: 24 grudnia 2006 7:06

Chodzi o Wit.C jako dodatek do zastrzyków lub zawiesiny, nie w tabletkach.

Czy taka witamine mozna dostawc w aptece bez recepty?

Posted

Ja właśnie widziałam, że te leki nie bardzo do kupienia.

A może ludzie będą przesyłać pieniążki a wet schroniskowy będzie wystawiał recepty i Kierownik będzie kupował leki bo przecież o to chyba chodzi, że pieniędzy brak :-(

Posted

zobaczymy, moze cos uda sie zorganizowac.. witaminy C sie nie da przedawkowac, wiec moze mi w aptece dadza taka w zawiesinie lub do zastrzykow...
no i wesolych swiat psiaczki, kotki i pracownicy schorniska w Mielcu :lol:

Posted

Viris, widzialam paczke od Was w kanciapie p.kierownika. To bylo 21.12., p.kierownik mial psiakom dac smakolyki po moim wyjezdzie.
Byla tez paczka od Karoliny z Koszalina, ktora ma mielecka boksie Sarunie.

Dziekujemy :calus: :calus:

Posted

Mam jeszcze jedno takie pytanie. Czy z naszych wplat juz calkowicie udalo sie oplacic te budy dla naszych podopiecznych czy dalej jeszcze wplacamy na kase " budowa". Bo mamy znowu nadwyzki troche (chyba okolo 100 zl) i w sumie jutro robie przelew na styczen to moglabym przelac na szczytny cel tez z nadwyzki. Bo jesli budki mamy oplacone (jestem zamotana i nie wiem czy juz jestesmy "na czysto") to moze bysmy chcialy jakas kotke wysterylizowac?:oops:

Posted

Ok na razie mamy pieniazki tylko na jedna sterylke i prawdopodobnie zdecydujemy sie na te pierwsza sunie wyzelkowa.
Obie laseczki sa z tego samego miasta co ja:-(
Tak wiec musze im jakos pomoc:lol: