domi_nique Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 zasadniczo wystawiamy na sprzedaz nasza wlasna tworczosc, wiec nikt nie powinien sie przyczepic... wystawialyscie juz portrety malowane, fotografia to przeciez tez jest tworczosc. wg mnie wystarczy napisac w opisie przedmiotu oswiadczenie, ze wykorzystujemy wylacznie nasze wlasne materialy i prace, ale nie wiem jak dokladnie jest to przez nich traktowane, wiec napisalam do nich maila, moze mi odpisza... Quote
Viris Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Ulka18'] Tylko jak sie robi taka aukcje :???: Poprosze o podpowiedzi :modla: Razem z wizazankami przygotowywalysmy aukcje cegielek na operacje Martynki. najpierw robilysmy rekodzielo ktore pozniej rodzice Martynki wystawiali na allegro, a od niedawna sa w sprzedazy cegielki. Czyli plyty CD z nagranymi tapetami, kalendarzami, planami lekcji itp. Dalysmy na forum temat ze potrzebujemy osob uzdolnionych w temacie grafiki itp. Ja dalam zdjecia wlasnej "produkcji" kilka osob poprzerabialo i tak powstaly cegielki. Mozna je kupic na allegro. Podam Ci linka zebys zobaczyla jak to wyglada http://allegro.pl/item148512761_aukcja_dla_martynki_oryginalny_kalendarz.html Tu akurat aukcja innego uzytkownika, ktory pomaga Martynce. Ale sa tam podstawowe informacje ;) Aha ze wzgledu na regulamin allegro, cegielke trzeba nagrac na CD i wysylac, nie mozna jej wyslac mailem i oszczedzic na przesylce:angryy: Quote
Becia66 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 W markecie budowlanym RCMB w Rzeszowie jest promocja płytek gresowych Elbrus/bardzo wytrzymałych/ w 1-wszym gatunku po 12.89 za metr kwadr.Są też płytki z gresu szkliwionego w 1-wszym gatunku za 19.70 za metr kwadr.Wszystkie płytki są w wymiarach 30cm x3ocm.Może jednak warto byłoby się zastanowić nad położeniem ich w świetlicy bo będą służyć lata,a wykładzina szybko się zużyje. Quote
Ulka18 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: " Ulka1813 z dogomanii " <urszula1813@o2.pl> Temat: Re: plytki w Rzeszowie Data: 20 grudnia 2006 19:33 Pani Agnieszko [SIZE="3"]ja już zakupiłem płytki jak i klej i w okresie miedzyświątecznym będziemy kładli. Zapłaciłem pośrednio między cenami podanymi przez Pania to znaczy 16 zł. za metr kwadr. Jutro postaram sie pstryknac zdjecia plytkom. Quote
Ulka18 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dominiko, buda od Ciebie jest w boksie 17. Ale jest piekna....gdyby nie to koszmarne bloto :shake: spojrzcie sami... Quote
bonika Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jeju - domi-nique - ALE ..budka :crazyeye: :multi: Ta obok to teraz aż tak "dziwnie" wygląda :lol: ;) No i zadaszenia by się po całym schronisku rzeczywiście przydały.. Ale budka bardzo solidna i na pewno spokojnie doczeka zadaszenia :-) - FAJOWA jest :loveu: ..no tam to chyba wszystkie pieski z boksu siedzą :lol: Quote
Ulka18 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Koszt 1 metra zadaszenia wliczajac wszystkie materialy to ok. 150 zl z tego co pamietam. Sa zadaszone boksy od nr 3 do ok. 35. A tutaj zdjecia plytek i kleju, ktore p.kierownik planuje klasc miedzy swietami a nowym rokiem. Quote
Kori Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Szkoła Podstawowa nr zakończyła akcje. 64 kg karmy, koce, miski i garnki zostały przekazene wczoraj - czwartek. Po nowym roku zabieramy sie za liceum i sp6 Quote
domi_nique Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 nikt nie oczekuje chyba, ze cos, co stoi na dworze zachowa sterylna czystosc :) podobno jest impregnowana, wiec nie powinna przemakac... no i najwazniejsze, ze jest ciepla. niech psiaki maja cieplo ma swieta!:lol: ja sie balam, ze ona za mala bedzie... oj, chyba kiepsko mi wychodzi ocena rozmiarow :P Quote
Ulka18 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Kori napisał(a):Szkoła Podstawowa nr zakończyła akcje. 64 kg karmy, koce, miski i garnki zostały przekazene wczoraj - czwartek. Po nowym roku zabieramy sie za liceum i sp6 Wlasnie widzialam w schronisku duza ilosc misek, karme, koce, a p.kierownik mowil, ze to dzieci ze szkoly przyniosly :multi: :multi: :multi: Quote
domi_nique Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 w liscie potrzebnych lekow widzialam nawet witamine C. w jakiej formie maja byc te wszystkie leki? czy tabletki tez wchodza w gre czy raczej tylko takie do przygotowania zastrzykow i zawiesiny? Quote
Ulka18 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dominiko, zapytalam p.kierownika. Mam nadzieje, ze po swietach odpisze. Dziekuje Ci za pomoc i zainteresowanie mieleckim watkiem :buzi: Quote
domi_nique Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 tak przejrzalam ta liste lekow i z tych bez recepty to jestem w stanie przeslac zapasy witaminy C dostepnej w aptekach. ostatnio na biochemii robilismy cos z witamina C sproszkowana, ale glupio troche wynosic z laboratorium, jak i tak mam problem z zaliczeniem ;) Quote
Ulka18 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: " Ulka1813 z dogomanii " <urszula1813@o2.pl> Temat: Re: wykaz leków Data: 24 grudnia 2006 7:06 Chodzi o Wit.C jako dodatek do zastrzyków lub zawiesiny, nie w tabletkach. Czy taka witamine mozna dostawc w aptece bez recepty? Quote
bonika Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ja właśnie widziałam, że te leki nie bardzo do kupienia. A może ludzie będą przesyłać pieniążki a wet schroniskowy będzie wystawiał recepty i Kierownik będzie kupował leki bo przecież o to chyba chodzi, że pieniędzy brak :-( Quote
jotpeg Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wszystkiego, co najlepsze dla mieleckiej ekipy!!!! :tree1: :tree1: :tree1: Quote
domi_nique Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 zobaczymy, moze cos uda sie zorganizowac.. witaminy C sie nie da przedawkowac, wiec moze mi w aptece dadza taka w zawiesinie lub do zastrzykow... no i wesolych swiat psiaczki, kotki i pracownicy schorniska w Mielcu :lol: Quote
Viris Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ojej brak wiesci o paczce dla wizazowych psiakow... :-( Quote
Ulka18 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Viris, widzialam paczke od Was w kanciapie p.kierownika. To bylo 21.12., p.kierownik mial psiakom dac smakolyki po moim wyjezdzie. Byla tez paczka od Karoliny z Koszalina, ktora ma mielecka boksie Sarunie. Dziekujemy :calus: :calus: Quote
Viris Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ooooooo no to super ze dotarla przed swietami:multi::multi::multi: Quote
Viris Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Mam jeszcze jedno takie pytanie. Czy z naszych wplat juz calkowicie udalo sie oplacic te budy dla naszych podopiecznych czy dalej jeszcze wplacamy na kase " budowa". Bo mamy znowu nadwyzki troche (chyba okolo 100 zl) i w sumie jutro robie przelew na styczen to moglabym przelac na szczytny cel tez z nadwyzki. Bo jesli budki mamy oplacone (jestem zamotana i nie wiem czy juz jestesmy "na czysto") to moze bysmy chcialy jakas kotke wysterylizowac?:oops: Quote
Ulka18 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Viris, z tego co wiem, to budki sa na czysto, lub prawie. Ale pilnie potrzebujemy wsparcia na sterylki tych suniek :modla: 100 zl byloby na jedna sterylke, zajrzyj prosze na nasza strone www.mielec.bezdomne.com, przed chwilka je dodalam : Quote
Viris Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ok, zaraz przekaze wszystkim. Myslelismy w sumie o kotce, zeby i kociakowi jakiemus pomoc, ale skoro te sunie sa potrzebujace to przedstawie sytuejszyn ;) Quote
Viris Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ok na razie mamy pieniazki tylko na jedna sterylke i prawdopodobnie zdecydujemy sie na te pierwsza sunie wyzelkowa. Obie laseczki sa z tego samego miasta co ja:-( Tak wiec musze im jakos pomoc:lol: Quote
Recommended Posts