Ulka18 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Licznik od poczatku powstania nowej czyli obecnej strony internetowej. Mysle, ze mniej wiecej od 1,5 roku. A to informacja o przesylce, ktora ofiarowala schronisku moja kolezanka z forum collie, kochana i niezastapiona LUCYNKA. Temat: srodki czystosci Od: "mtoz" mtoz@tlen.pl Data: Pn Października 9 2006, 8:35 pm Do: mielec@bezdomne.com Dzięki serdeczne za solidną porcje darów niezwykle potrzebnych.Było tego na kwote1.316,43 zł. Quote
ewatr Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Ulka18']Chcialam poinformowac wszystkich, ktorzy sledza nasz watek, ze dzisiaj licznik adoptowanych psiakow na stronie wskazal liczbe : 200. Galeria psów Adoptowane [200] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: suuuuuuuuuuuper ........... to zaczynamy odliczanie nowej setki Adoptowanych :p Quote
Jagoda1 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Brawo:klacz:, gratulujemy!. Przyłączamy się do odliczania! :bigcool: :Cool!: Niech następne sierotki znajdą kochajace domki:lol: . Quote
Becia66 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ulka czy jest możliwość wpisywania przy piesku adoptowanym datę jego adopcji?Myślę że to ważna i jasna informacja dla kogoś kto śledzi galerię adoptowanych a nie zna tak dobrze piesków jak ty. Quote
Ulka18 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nie ma takiej mozliwosci :shake: Po prostu psiaka, admin czyli ja, przenosi do galerii adoptowanych. Nie ma miejsca na wpisanie daty adopcji. Quote
Becia66 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ale na pierwszej stronie w adoptowanych jest napisane/rudy piesek adoptowany 07.10.06/ . Quote
Ulka18 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ten piesek byl dodany przeze mnie na strone juz jako adoptowany, zdjecia robione, gdy piesek juz odjezdzal do swojego, nowego domu. Stad dokladnie wiedzialam, kiedy byl adoptowany i dlatego jest odpowiedni wpis. Przy innych psiakach, ktore sa w galerii oczekujacych, nie ma mozliwosci wpisania daty adopcji. Quote
Becia66 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Jutro może być szczęśliwy dzień dla dwóch mieleckich psiaków,!!! trzymajcie mocno kciuki...! Quote
Ulka18 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Trzymamy mocno i prosimy o informacje, ktore to psiaczki beda mialy szanse na promyk szczescia. Becia, czy ktos z Twoich znajomych nie jedzie jutro do Krakowa? Potrzeba zawiezc jamnisie ze 178 do Krakowa. Sprawa pilna! Quote
astra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Hej - zebrane pieniązki czyli 837 zł zostały przed chwilką przelane na konto schroniska z dopisiem tak jak prosiłaś "na sterylkę amstafki, dobermanki i suk po odkarmieniu szczeniąt" - mam nadzieje że dzięki temu znajdą szybciej dobre i odpowiedzialne domki - gorąco pozdrawiam i podziwiam Was za całą pracę i serce które wkładacie w MIeleckie schronisko - mimo że mieszkam w Warszawie i raz byłam w Mieleckim schronisku to zrobiło na mnie tak pozytywne wrażenie mimo tej całej psiej tragedii że jest nr 1 na liście schronisk którym chciałabym pomagac i dlatego pieniążki ze ślubu chciałam przeznaczyć dla Waszych piesków. Quote
Becia66 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Bardzo ci astra dziękujemy,to bardzo imponująca wpłata.Aczy przypadkiem w najbliższym czasie jakaś twoja koleżanka nie wychodzi za mąż? / ha,ha/ Quote
Ulka18 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 astra napisał(a):gorąco pozdrawiam i podziwiam Was za całą pracę i serce które wkładacie w MIeleckie schronisko - mimo że mieszkam w Warszawie i raz byłam w Mieleckim schronisku to zrobiło na mnie tak pozytywne wrażenie mimo tej całej psiej tragedii że jest nr 1 na liście schronisk którym chciałabym pomagac i dlatego pieniążki ze ślubu chciałam przeznaczyć dla Waszych piesków. Teraz jest duzo lepiej niz kiedys :cool1: ja zaczynalam 5 lat temu od pojedynczych przyjazdow, z tego schroniska moja ciocia ma 2 psiaczki (adoptowane w 2001). Od prawie 2 lat jezdze tam dosc czesto. Poczatki byly trudne, ale teraz czuje sie tam jak u siebie, siedzimy na swietlicy razem na przerwie o 13. i pijemy herbatke, gadamy, cala zaloga. Wiem, ze gdyby to schronisko mialo wiekszy budzet, wszystkie zwierzaki mialyby porzadne budy, boksy bylyby naprawione nowa siatka, itd. Przez te 2 lata duzo sie zmienilo. I wierze, ze bedzie jeszcze lepiej. Dzieki nam wszystkim, dzieki Astrze, Ewatr, Beci66 i wszystkim przyjaciolom. Quote
albiemu Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 dzisiaj z Kudłatą i koleżanką, która tragicznie straciła psiaka jedziemy do Mielca wyczyścić prawdopodobnie boks nr 14 z dwóch psiaków - moja radość nie zna granic, że dwa kolejne psiaki wyjadą do dobrego domu. Tym bardziej, że nie są to już takie młode psiaki :) Trzymajcie kciuki, jak tylko wrócę dam znać czy to własnie te dwa planowane juz grandzą w nowym domku :) u fantastycznej nowej Pani !! Mam nadzieje, psiaki się jakoś dogadają, tym bardziej, że znają się z tego samego boksu. Quote
albiemu Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 oby dzisiaj od kolejnej setki można było odliczyć dwa :) - moje drogie psiary w schronie jest dwieście serc i 800 łap mniej !!!!!!! Dawno nie byłam na forum i to najlepsza wiadomość od dłuższego czasu :D ehhhh Szukam dalej domów .... nia ma co ! :) Quote
Ulka18 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Albiemu, super :multi: bedziemy czekac na wiesci, szczegolnie czy udalo sie wyciagnac z boksu ta starsza psinke. Ona byla taka smutna, gdy bylysmy kolo jej boksu nawet bidulka nie wstala. Natomiast ta mlodsza sunia to straszna przylepka, pieknie pozowala do zdjec. Cudna sunia. Quote
ewatr Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 niecierpliwie oczekujemy relacji :nerwy: z adopcji :lol: Quote
albiemu Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 właśnie weszłam do domku i ogłaszam uroczyście - Wasze trzymanie kciuków przyniosło efekty !!! :) Psiaki są już w nowym domciu, są CUDOWNE !! Co więcej ... nasz smutny psiak to istny wulkan energii :D, szkoda, że nie widzieliście jak Kudłatą pogonił jak wzięła go na smyczy na spacer :D TAKIEGO SZCZĘŚCIA NIE WIDZIAŁAM JUŻ DAWNO ... Biedny siedział tam około czterech lat i nagle dwie ciotki, ulubienica z boksu przy boku i w końcu ktoś kto odda mu serce - nowa pani :) Dzisiaj był naprawde dobry dzień :D ! Kolejne dwa cudowne i co najważniejsze nie młode psy spią dzisiaj w ciepłym domu - SWOIM domu :) Quote
Becia66 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Kaśka jesteś WIELKA!!! Wyekspediowałaś już z Mielca 4 psiaki do swoich kochających domków.Nie lada to wyczyn.Dziękuję ci szczególnie za Wilczunię-Zulę,ona na zawsze pozostanie w moim sercu.Pieski mieleckie zapełniają domki rzeszowskie-hurrraaa!!! Quote
ewatr Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='becia66']Pieski mieleckie zapełniają domki rzeszowskie-hurrraaa!!! wiecie co - coś w tym jest :p super ze następnym psiakom sie udało :multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Czyli boks 14 jest teraz pusty???? I ta biedna starsza psinka, ktora nie chciala wyjsc do zdjec, popedzila biegusiem na spacerek :crazyeye: 4 lata w boksie i nagle Ciotki, ktore daja w prezencie wlasny DOM :multi: No nie powiem, ale :placz: :placz: :placz: nieskladny ten post, jestem ogromnie wzruszona :placz: :placz: :placz: Moge napisac : DZIEKUJE :Rose: :Rose: Quote
Ulka18 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Temat: Re: Jamnikowata sunia dla Dorotki Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Data: Cz Października 12 2006, 8:25 pm Do: mielec@bezdomne.com Dzwoniłem do Pani Małgorzaty. Jutro około 16 odbiór pieska. Dzisiaj poszły 2 pieski, sunia i piesek z wyb.14 Na tym wybiegu została biała sunia. Wczoraj wysterylizowano 3 suczki - dobermankę, białą amstafkę oraz sunię z hali czarną lekko kudłatą. To w ramach darowizny z wesela. Zdjęcie tej suni wyślemy jak dojdzie do siebie gdzieś za 2 - 3 dni. Takie mam wiesci ze schroniska :p Jutro jedzie do domku czarno-brazowa grubcia jamnisia z boksu 178. Prosze o kciuki za jutrzejsza podroz do naszej kochanej Camary. Quote
Ulka18 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Pieski już są w Rzeszowie w swoim nowym mieszkanku hurrraaa!!!Wzięte te 2 sunie z 14. Ta mała starsza cała się trzęsła jak brali ją z boksu ale poza boksem dostała takiego powera że nie mogły za nią nadążyć. Dwie psinki, razem w boksie, razem w domku :multi: :multi: :multi: Czekamy na zdjecia :p Quote
albiemu Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ja sama składam podziękowania dla Wszystkich, ktorzy zaadoptowali psy - to ludzie wielkich serc, odpowiedzialni, konkretni, ktorzy potrafią sobie od ust odjąć by dać swoim pupilom - DZIĘKI WIELKIE ! :) Dzięki nim Zula, Cola, Mara, i Pako :), który nie miał zdjęcia, ale i tak udało mu sie smyknąć z Mielca :D, grzeją swoje psie pośladki w domkach. DZIĘKUJĘ ! :) Quote
Recommended Posts