Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super te budy !

widać , że bedzie w nich cieplutko psiakom nawet w zimie :p

a jak tam wiesci o budce Wdzięcznej - ona pewnie dostała ta wieksza bude ?

i co z kasa ?

przekazać na konto Wdziecznej jako wirtualny opiekun i napisać ze na budę ?

może tak być ?

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa,
zrob jak Ci wygodniej, mozesz sama zamowic bude dla suni, mozesz wplacic w calosci / ratami na konto schroniska. Twoja sunia wdzieczna mieszka z Amorkiem, ktory juz dlugo gosci na allegro i tutaj na dogomanii.

Ja wczoraj bylam, ale robilam zdjecia kotow oraz psow w boksach 2-31.
Teraz siedze i daje ogloszenia na allegro oraz wstawiam na strone.
Nie zrobilam boksu 149.

[SIZE="4"]Z dobrych wiesci ze schroniska : we wrzesniu nowe domki znalazlo 25 psow i uwaga : 5 kotów.

Czyli jednak aukcje na allegro naglasniaja istnienie schroniska.

Posted

[quote name='Ulka18']Ewa,
zrob jak Ci wygodniej, mozesz sama zamowic bude dla suni, mozesz wplacic w calosci / ratami na konto schroniska. Twoja sunia wdzieczna mieszka z Amorkiem, ktory juz dlugo gosci na allegro i tutaj na dogomanii.

Z dobrych wiesci ze schroniska : we wrzesniu nowe domki znalazlo 25 psow i uwaga : 5 kotów.

ale nowina :lol: to mam juz 2 ulubience w boksie 149 bo przeciez Amorek juz moje serce zdobył chwile temu ;)

super:multi: że nawet kociaki zaczynaja domy znajdować -

gratulacje Ulka 18 :loveu: bo to dzieki Twojej determinacji w promowaniu

Mieleckiego schroniska

a widziałaś może czy Wdzieczna juz dostała nową budę ?

ja w takim razie wpłace na jej bude w trzech ratach / bo mnie troszke finansowo nadwyrężyła Marylka ;) w ostatnim czasie / i nie dam rady na raz .........

Posted

Hej hej. Ja mam pieniazki za Pazdziernik do zaplacenia i chcialabym sie zapytac na ktorego z naszych trzech podopiecznych pieniazki teraz wplacic? Oczywiscie bedzie to 100 zl na bude.

Posted

Viris,
Kierownik juz dobrze kojarzy Wasze wplaty, wie dla ktorych sa pieskow
i dlatego kupil 2 budki dla Waszych podopiecznych. Z kolejnych wplat bedzie dokladal do wydanych przez niego 500 zl.

Posted

Moi drodzy, tak jak wcześniej wspominałam chcę zbierać pieniążki na sterylki suczek w schronisku w Mielcu podczas swojego ślubu - datek zamiast kwiatków - jako że zbliża się ten piękny dzień wielkimi krokami (7 październik czyli ta sobota) pewnie niedługo wpłynie trochę pieniążków - jak już będę wiedziała ile to z wielką przyjemnością Was poinformuję i wpłacę je na konto schroniska. Dzięki Kasiom mam piękne uloteczki z podziękowaniami od schroniska, z dopisanym nr konta dla osób chcących wspierać Mieleckie schronisko w przyszłości jak i informacjami o możliwości wirtualnej adopcji.
Mam nadzieje ze zbierze się tyle kaski żeby przynajmniej kilka suczek mogło być wysterylizowanych - trzymajcie kciuki coby goście byli hojni :lol: dla psiaków. Ja sama mam nadzieje że rodzinka i goście mnie nie zawiodą - a Was proszę o przygotowanie listy najbardziej potrzebujących suń.
Pozdrawiam

Posted

Jeszcze raz powiem ze to przepiekny gest! Pozwole sobie sciagnac pomysl jesli bedzie mi dane wyjsc za maz :evil_lol::evil_lol:

Slyszalam ze coraz czesciej takie sytuacje sie zdarzaja ze panstwo mlodzi nie chca kwiatuszkow. I w sumie to dobrze, bo tak na prawde jak widzialam ostatnio ile kwiatow sie dostaje i to wszystko ma po kilku dniach zgnic na smietniku to lepiej zeby te pieniazki pomogly!

Ja wplacilam dzisiaj pieniazki na konto od wizazanek :)

Posted

Dziekuje Astra :Rose: Dziekuje Viris :Rose:

Przekaze p.kierownikowi, ze wplata na bude juz poszla, a na sterylki niech sie juz szykuje. Trzymam kciuki za gosci weselnych, zeby dobrze sie bawili i grosika nie szczedzili...

Naprawde chce sie to wszystko dalej ciagnac, chociaz czasami nie mam juz sil...pobyt w schronisku zawsze odplacam kilkudniowym dolkiem, potem snia mi sie psiaki, ktorych jeszcze nie zdazylam wlozyc na strone, mecza mnie wyrzuty sumienia, ze mozna wiecej, lepiej :roll:

Posted

Ulka dziewczyno przecież Ty robisz kawał świetnej roboty:Rose:
Ja też po pobycie w schronie mam doła, ale mam porownanie z innymi schronami i tylko w mieleckim psy mają uśmiechnięte pyszczki:) i pełne brzuchy(aż za bardzo czasem;) )

Posted

Ulka18 napisał(a):

Naprawde chce sie to wszystko dalej ciagnac, chociaz czasami nie mam juz sil...pobyt w schronisku zawsze odplacam kilkudniowym dolkiem, potem snia mi sie psiaki, ktorych jeszcze nie zdazylam wlozyc na strone, mecza mnie wyrzuty sumienia, ze mozna wiecej, lepiej :roll:

Ulka 18 :loveu: przecież Ty tam jestes prawie sama / jako wolontariusz :lol: /

z tą ogromną iloscia psiego i kociego nieszczęscia i tak według mnie
to jestes tytan nie kobieta i tylko dzieki temu prawie 200 psiaków ma domy
jak zaczęłam wchodzić na strone Mielecka w kwietniu tego roku to domy miało 120 psów a dzisiaj prawie 70 wiecej .........to mówi samo za siebie

trzymam kciuki za wytrwałość :kciuki: :kciuki:

p.s.

/ poszła 1 rata na bude Wdzięcznej :oops: /

Posted

Hej hej. Bardzo prosilabym o napisanie potrzeb pieskow z adopcji wirtualnej wizażanek. Poza budami co jest im potrzebne? Czy jakies leki? Zabiegi? Czy sunie potrzebuja sterylizacji?

Posted

Viris, o wszystko wypytam jak bede w schronisku (jesli bedzie pogoda jade w sobote). P.Kierownik i tak jest bardzo zadowolony z tego co wplacacie :p Juz dwie budy dla Waszych stoja. Jeszcze tylko jedna.

Posted

jest już pierwsze 34 zł na Mieleckie Schronisko - datek przedślubny od koleżanek z pracy prosily zeby dołożyć do puszeczki i wczoraj je wrzuciłam :lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Viris, o wszystko wypytam jak bede w schronisku (jesli bedzie pogoda jade w sobote). P.Kierownik i tak jest bardzo zadowolony z tego co wplacacie :p Juz dwie budy dla Waszych stoja. Jeszcze tylko jedna.

No ale poza ta kaska juz mamy w planach troche na "prezenty" wiec mysle ze jakby cos bylo potrzebne to mozemy kupic i przeslac/przelac pieniazki.
Tak wiec wypytaj o wszystko. Szczepienia, odrobaczania, koniecznie o te zacme pieska. I jak bedzie cos wiadomo to przedstawie to dziewczynkom i sie naradzimy.

Posted

Dzisiaj jak przyjechalysmy, to wlasnie do domku odjezdzal malutki piesek z boksu nr 1. Bedzie mieszkal ze starszym panem, ktory musial uspic swojego 15 letniego psa. Przyjechal ze swoim synem i synowa. Piesek jest na rekach u Pani Oli.

Posted

Nasza rzeszowska ekipa ,,KLAN PSICH MAM,, też zrobiła dzisiaj dobry uczynek dla schroniska.Wyekspediowałyśmy do Mielca 2 podwójne budy,więc następne 4 kochane nieszczęścia nie zmarzną tej zimy.

Posted

Super! Ulka18 nie łam sie jest coraz lepiej! :lol: Wszytsko ma sens :loveu: My juz mamy ponad 100 zł, wciaż zbierać czy juz przesłać? :cool3:

Pozdrawiam wszystkich, którzy troszcza się o "nasze" mieleckie pieski. Buziaki dla każdej ciotuchny :loveu:

Posted

Witam jestem już po ślubie i weselu - czyli to oznacza ze jest juz kaska na schronisko :lol:
chcialam oficjalnie poinformować ze zebralo sie 837 zł na Mieleckie sunie - na ich sterylizacje - we wtorek postaram sie je wplacic na konto i przelać na konto Mieleckie :lol:

Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje ze te pieniazki i sterylizacje pomogom suniom znaleźć domek

Posted

Astra, chyba nie ma takiej ikonki, ktora moglaby wyrazic moja ogromna radosc i wzruszenie po przeczytaniu Twojego postu.

[SIZE="4"]Bardzo, bardzo Ci dziekuje :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

837 zl to bedzie 10 sterylizacji jak nic :multi: :multi: :multi:

Wlasnie wczoraj bylam w schronisku, siedze teraz nad zdjeciami, jestem troche zalamana, bo znowu sa sunie ze szczeniakami. To jakas plaga wyrzucania szczennych suniek. Rozmawialam z p.Kierownikiem skad wziac pieniadze na sterylki tych bidulek (oczywiscie jak odkarmia maluchy), a tutaj taka niespodzianka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Bardzo Cie prosze napisz w przelewie : "na sterylizacje suniek amstaffki, dobermanki oraz matek po odchowaniu szczeniat".
Mam nadzieje, ze tresc zmiesci sie na przelewie.

Dziekujemy tez Beci66 i rzeszowskim dziewczynom za budy, ktore jak odjezdzalam, przywiozl Pan Wiesiu. Niestety nie zdazylam pstryknac fotek, moze przyszlym razem. Moja Ulke pies ugryzl w noge i mialysmy przymusowa przerwe w sesji zdjeciowej.
Ulka wypadla z prac calkowicie, musiala zostac w swietlicy z Pania Ola, a ja z Kierownikiem robilismy dalej, bo jak juz jechalysmy i pogoda byla, to trzeba bylo napstrykac 20-30 psiakow na zapas.

Beatko, przekaz podziekowania Twoje Ekipie
:Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Cieszę się ogromnie że mogłam pomóc a przy okazji będe miala mniej zwiędłych kwiatów do wyrzucania- myslalam ze uzbiera sie mniej pieniążkow ale bylo pare osob ktore wrzucily po 50 zl.
Pozdrawiam serdecznie i postaram sie w tym tygodniu zrobic przelew bo musze te pieniązki wpłacić teraz na konto mam nadzieje ze uda mi sie to zrobić jutro.

Posted

Wszyscy, ktorzy pomagaja mieleckiemu schronisku sa wspaniali i maja wielkie serca :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Ale rezygnacja z kwiatow na wlasnym slubie, to naprawde duzy gest :loveu: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :loveu:

Chcialam poinformowac wszystkich, ktorzy sledza nasz watek, ze dzisiaj licznik adoptowanych psiakow na stronie wskazal liczbe : 200.

[SIZE="5"]Galeria psów Adoptowane [200]