Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po dzisiejszej wizycie mam wrazenie ,że tragiczne budy sa 2 ,te olbrzymie.Trzy ściany z cienkich desek.Reszta ujdzie,choć pare starych jeszcze jest,ale zdecydowana większość psiaków ma nowe.Niestety znowu po deszczach psiaki stoją w wodzie.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nikki, w schronisku jest suczka szczeniaczek, która brzydko charczy jak oddycha, tak skrzeczy. Nie mogłabyś rozpatrzeć jej kandydatury na DT?

Ach, doczytałam, że to dopiero na wakacjach:(

Posted

Od 4 dni codziennie na spacerze widuję jakąś bezdomną bidę (każdego dnia inną, włos się jeży), jeden z zaćmą, jeden z łapą tak złamaną, że aż niedobrze patrzeć, jeden tak przestraszony, że na ruch mojej ręki omal nie wpadł pod samochód :shake: Wszystkie na osiedlu Kościuszki, a ten połamany biedak kilka razy widziany na ulicy targowej i moniuszki (czyli tuż obok schroniska)... Z takimi sprawami dzwonić do schroniska? Nie wiem czy one się dadzą złapać.

Poza tym, o mało nie straciłam swojego psa - wyrwał się do tego zaćmionego i gonili się po osiedlu, a ja z płaczem dawaj za nimi :roll: w tempie ponaddźwiękowym, dobrze, że ulice wczoraj były puste...

Posted

z bazarków uzbierałam (tak wstępnie, to się może zmienić na większą kwotę, bo jeszcze licytacje trwają :diabloti:) uzbierałam 170 zł :multi: na sterylki dla suniek

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nikki, wielkie dzieki za Twoje bazarki. 170 zl to dwie sterylki :multi::multi:

jeszcze przyjdą mi materiały na kolczyki to będę robić, ostatnio wszystkie sprzedałam znajomym :cool3: i muszę wpłacić te pieniądze na swoje konto, a potem całość przeleję na konto schroniska

Posted

Poproszę o dane suni gotowej do sterylki ;) na razie jedna, a jak zakoncze drugi bazarek to kolejną sunię poproszę,
możesz od razu dwie znaleźć, ja wpłace oddzielnie

Posted

Nikki,
nigdy nie wiadomo, ktore suczki sa najpilniejsze do sterylizacji, kierownik decyduje. Ale proponuje, zebys napisala na przelewie :
"na sterylizacje suczki z b.19 oraz mix goldenki".
Ja poinformuje kierownika, o ktore suczki chodzi wysylajac mu zdjecia.
Dzieki Ci bardzo za Twoj wysilek i wspaniale bazarki :Rose:

Posted

[SIZE="4"]
"Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem."

[SIZE="3"]Tego życzą pracownicy, p.kierownik, wolontariusze oraz wszystkie zwierzaki z mieleckiego schroniska dla bezdomnych zwierząt.

Posted

Wszystkim Cioteczkom mieleckim oraz tym, którzy dzielnie nas wspierają w walce o lepsze jutro mielczaków, składam najlepsze życzenia Świąteczne. Życzę nam przede wszystkim wytrwałości w działaniach oraz samych udanych adopcji.

Ewa, Jarek oraz Dotty i Masza

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Posted

Ulka18,
czy mogłabym wykorzystać pewne zdjęcia mieleckich piesków do stworzenia strony, której tematem są starsze, chore zwierzęta? (robię taką malutką akcję, myślę też nad założeniem fundacji dla psów starych i chorych, na razie zbieram środki :roll:).

EDIT: Murka, mogłabym wykorzystać też wiersz, który napisałaś kiedyś dla Loga?