Ulka18 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nikki napisał(a):A jak jest z adopcjami? Dużo zwierząt znajduje nowe domy? Ile jest obecnie w schronisku zwierząt? Adopcji jest sporo, wczoraj np. poszly 2 szczeniaki. Quote
Foxowa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To super że adopcje idą :multi:. Podobno jest jakaś mała milutka sunia. Bo dzwonili do babci jak się czuje Nuka w nowym domu i czy nie miałaby kogoś na sunie podobną do Nuki. A co do Nuki to tak się słucha że czasem mi pod nogi wchodzi :cool3:. Quote
Reno2001 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Foxowa']To super że adopcje idą :multi:. Podobno jest jakaś mała milutka sunia. Bo dzwonili do babci jak się czuje Nuka w nowym domu i czy nie miałaby kogoś na sunie podobną do Nuki. A co do Nuki to tak się słucha że czasem mi pod nogi wchodzi :cool3:. To tylko pozazdrościc :loveu:!!! Quote
Ulka18 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 8 bud wysponsorowanych przez dogomaniakow, TZ Halci oraz szkole podstawowa z Rzeszowa wg listy Halci z mieleckiego watku na pwp. Quote
albiemu Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 p r z e p i ę k n e b u d y !!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Chylę czoła przed Wami drogie Panie i Panowie bo grosz do grosza i będzie psiakom zimą cieplej ... kawał świetnej roboty! Brawa dla stolarza! Halinko ... :p Quote
Nikki Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ile zostało starych bud, takich do wymiany? Quote
Lejko Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Będę na najbliższym weekendzie w Mielcu, mam ochotę przejść się do schroniska, powiedzcie mi co jest tam teraz najbardziej potrzebne ... ;) Quote
Nikki Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Zapraszam na bazarki :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/koszulki-kubek-z-psami-na-sterylizacje-suczek-z-mielca-do-14-12-a-126055/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczny-bazarek-na-sterylizacje-suczek-z-mielca-do-7-12-a-126052/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/wszystko-po-5-zl-na-sterlizacje-suczek-z-mieleckiego-schroniska-do-7-12-a-125672/ Quote
Ulka18 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Wiadomosc od P.Kierownika :p Temat: sterylki Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl> Data: N Listopada 30 2008, 1:51 pm [SIZE="3"]Wysterylizowano kolejne 5 suczek. Nora, suczka z wyb.32, suczka najmniejsza z Łagowa, suczka z wyb.17 zdjęcia dziś wysłane oraz suczka ze świetlicy co jest na zdjęciach z Gackiem. Quote
Reno2001 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Lejko napisał(a):Będę na najbliższym weekendzie w Mielcu, mam ochotę przejść się do schroniska, powiedzcie mi co jest tam teraz najbardziej potrzebne ... ;) Lejko-garnki, kocia karma, niepotrzebne koce, ręczniki. Każda ilośc do przerobienia :lol:. Quote
Cez Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 robie porzadki w domu i musze sie pozbyc malego transporterka, takiego na kota lub szczeniaka. przyda sie panu kierownikowi ? Quote
Reno2001 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Cez']robie porzadki w domu i musze sie pozbyc malego transporterka, takiego na kota lub szczeniaka. przyda sie panu kierownikowi ? Przyda się na pewno :p. Z bazarku, który wystwiałyśmy z Domi zebrałyśmy w sumie 237zł z przeznaczeniem na budy!!! Pytanie komu je teraz przelac? Może halciu Tobie, bo wiem, ze wyłożyłaś sporo więcej, niż było ustalone? Quote
Ulka18 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Cez, transporterek na pewno sie przyda, dziekujemy za pamiec :Rose: Z bazarku, który wystwiałyśmy z Domi zebrałyśmy w sumie 237zł z przeznaczeniem na budy!!! Super :klacz: Halcia wylozyla sporo swojej kasy, wiec to bedzie bardzo na miejscu, jesli pieniazki z bazarku zostalyby zwrocone Halci :lol: I TZ Halci tez dal spora czesc wplaty. Bez Nich nie byloby tylu bud. Quote
halcia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kuba dosłał 100, /wielkie dzięki Kuba!/reszte moge dofinansowac.Jak uwazacie,przygladniemy sie jak z budami wygląda sprawa,tzn,czy jeszcze brakuje... Quote
Murka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Cioteczki i wujkowie... może ktoś coś słyszał, że komuś taki psiak zaginął... Okolice Rzeszowa... ale pies jest długodystansowy, więc może być z innych okolic :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/okolice-rzeszowa-pies-jak-marmurkowy-hovawart-126240/#post11354515 Quote
Cez Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nie wiecie przypadkiem, czy jezdzi z Krakowa, albo przez Krakow ktos, komu moglabym przekazac paczke do schroniska ? Quote
Murka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 jogi będzie jechać do Krakowa na tym weekendzie. Ona jest ze Stalowej Woli. Tylko nie wiem czy będzie jechać przez Mielec :roll: Nie wiem czy ona obserwuje ten wątek, może zapytaj jej na PW. My w razie czego moglibyśmy odebrać paczkę ze Stalowej, bo czasem jeździmy do schroniska. Kierownik też co jakiś czas jeździ do Stalowej :razz: Quote
Foxowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ja będę jechać 23 grudnia do klinika sama z sobą. Więc mogłabym wziąć. Po klinice mogłabym zawieść. Quote
halcia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 AgusiaZ,Ty tam w Mielcu pilnuj pogody i relacjonuj gdyby lało.Straszą deszczem,ale w Rz-wie dosć ładnie. Quote
Ulka18 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Do schroniska przyjechaly wczoraj dary 'budowlane': 2 duze rolki papy, 2 paczki styropianu 5 cm, 1 kubik desek 30 mm, kilka paczek gwozdzi po 5 kg, folia czarna przemyslowa 2 duze rolki. Quote
Foxowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 To super, zawsze to więcej dla psów i kotów. Quote
Nikki Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 mam już 50 zł na sterylki :multi: niedługo zakoncze bazarki to dojdzie coś koło 45 zł :multi::multi: Quote
Nikki Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Czy schronisko wydaje zwierzęta do DT? Na wakacjach mogłabym wziąć szczeniaka do DT. Chciałabym jakiegoś staruszka, czy niepełnosprawnego, ale w moim regionie szanse dom tylko szczeniak, a po drugie mój obecny pies toleruje tylko i wyłącznie szczeniaki. Quote
Recommended Posts