Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikki napisał(a):
A jak jest z adopcjami? Dużo zwierząt znajduje nowe domy? Ile jest obecnie w schronisku zwierząt?

Adopcji jest sporo, wczoraj np. poszly 2 szczeniaki.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To super że adopcje idą :multi:. Podobno jest jakaś mała milutka sunia. Bo dzwonili do babci jak się czuje Nuka w nowym domu i czy nie miałaby kogoś na sunie podobną do Nuki.

A co do Nuki to tak się słucha że czasem mi pod nogi wchodzi :cool3:.

Posted

[quote name='Foxowa']To super że adopcje idą :multi:. Podobno jest jakaś mała milutka sunia. Bo dzwonili do babci jak się czuje Nuka w nowym domu i czy nie miałaby kogoś na sunie podobną do Nuki.

A co do Nuki to tak się słucha że czasem mi pod nogi wchodzi :cool3:.

To tylko pozazdrościc :loveu:!!!

Posted

p r z e p i ę k n e b u d y !!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Chylę czoła przed Wami drogie Panie i Panowie bo grosz do grosza i będzie psiakom zimą cieplej ... kawał świetnej roboty! Brawa dla stolarza!

Halinko ... :p

Posted

Będę na najbliższym weekendzie w Mielcu, mam ochotę przejść się do schroniska, powiedzcie mi co jest tam teraz najbardziej potrzebne ... ;)

Posted

Wiadomosc od P.Kierownika :p

Temat: sterylki
Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl>
Data: N Listopada 30 2008, 1:51 pm

[SIZE="3"]Wysterylizowano kolejne 5 suczek. Nora, suczka z wyb.32, suczka najmniejsza z Łagowa, suczka z wyb.17 zdjęcia dziś wysłane oraz suczka ze świetlicy co jest na zdjęciach z Gackiem.

Posted

Lejko napisał(a):
Będę na najbliższym weekendzie w Mielcu, mam ochotę przejść się do schroniska, powiedzcie mi co jest tam teraz najbardziej potrzebne ... ;)

Lejko-garnki, kocia karma, niepotrzebne koce, ręczniki. Każda ilośc do przerobienia :lol:.

Posted

[quote name='Cez']robie porzadki w domu i musze sie pozbyc malego transporterka, takiego na kota lub szczeniaka. przyda sie panu kierownikowi ?

Przyda się na pewno :p.

Z bazarku, który wystwiałyśmy z Domi zebrałyśmy w sumie 237zł z przeznaczeniem na budy!!!
Pytanie komu je teraz przelac?
Może halciu Tobie, bo wiem, ze wyłożyłaś sporo więcej, niż było ustalone?

Posted

Cez, transporterek na pewno sie przyda, dziekujemy za pamiec :Rose:

Z bazarku, który wystwiałyśmy z Domi zebrałyśmy w sumie 237zł z przeznaczeniem na budy!!!

Super :klacz: Halcia wylozyla sporo swojej kasy, wiec to bedzie bardzo na miejscu, jesli pieniazki z bazarku zostalyby zwrocone Halci :lol: I TZ Halci tez dal spora czesc wplaty. Bez Nich nie byloby tylu bud.

Posted

jogi będzie jechać do Krakowa na tym weekendzie. Ona jest ze Stalowej Woli. Tylko nie wiem czy będzie jechać przez Mielec :roll:

Nie wiem czy ona obserwuje ten wątek, może zapytaj jej na PW.
My w razie czego moglibyśmy odebrać paczkę ze Stalowej, bo czasem jeździmy do schroniska. Kierownik też co jakiś czas jeździ do Stalowej :razz:

Posted

Do schroniska przyjechaly wczoraj dary 'budowlane':

2 duze rolki papy, 2 paczki styropianu 5 cm,
1 kubik desek 30 mm, kilka paczek gwozdzi po 5 kg,
folia czarna przemyslowa 2 duze rolki.

Posted

Czy schronisko wydaje zwierzęta do DT?

Na wakacjach mogłabym wziąć szczeniaka do DT. Chciałabym jakiegoś staruszka, czy niepełnosprawnego, ale w moim regionie szanse dom tylko szczeniak, a po drugie mój obecny pies toleruje tylko i wyłącznie szczeniaki.