Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez tak uwazam...wszystkie te stare polonezy na zlom, a jeden jakis busik by sie przydal, taki 3-5 letni max. Nie wiem, czy kiero nie moglby wziac takiego uzywanca w leasing :???: Dobry niepsujacy sie samochod jest konieczny, pamietacie, ze w 2007 p. Wiesiek tez stanal pod Radomiem z psami i kotem?

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Psinek mieleckich nie znam.Budy porobie zdjecia,a szczepienie 14 .09.Tam i kierowców brakuje,Wojtuś mowili,ze ma za krótkie nózki do żóltego,a Wiesiu zarzyna po kolei. i ślepy Byłam przekazac kase na budy.Miałam 1080,dołozyłam do 1200,480 dopłaca kier.stargowane na 420,tylko kiedy beda.To cudownie odzyskane trzymam na "rozmnózek"jako zaczatek do nastepnych składek

Posted

Taki jest koszt wyprawy z Mielca przez Janow do prawie Lodzi.
Nie wiem czy Tundra i ta Pani od ratlerki cos sie doloza do transportu :hmmmm: Prosilam Lucynke o wsparcie na pomoc drogowa.

Temat: Re: KOSZTY POMOCY DROGOWEJ
Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl>
Data: Pt Sierpnia 29 2008, 7:50 pm
Do: mielec@bezdomne.com

[SIZE="3"]Zużyłem paliwa za 141 zł, oraz zapłaciłem za lawetę 990 złotych. Ale tu nie chodzi o pieniądze. Ważne że psy dojechały tam gdzie powinny, a że 30 kilometrów bliżej to uważam za mało ważne.Samochód mógł się zepsuć na każdej trasie.

Posted

Tak sponsor na samochód baaaaardzo potrzebny,bo naprawy i lawety pożerają sporo kasy. Chcę spytać czy ktoś mógłby się zorientować jakie budy pasują do boksu 56. Czy wejdzie tam podwójna, czy lepiej pojedyncze? I czy tam są tylko "nasze " Brown-Miś i Brownik- Gracja?

Posted

Powinna wejsc podwojna buda, tam jest jeszcze maly psiaczek Krzywik.
Taki 5 kg maluszek.
Najwczesniej bedzie w schronisku Halcia, wiec od razu zapyta p. Zbyszka, bo on dowodzi umieszczaniem bud.

Posted

A Krzywik ma ciepłą budkę? bo nie może być tak , że te dwie ślicznotki dostaną ciepłe budki, a biedny Krzywik będzie marzł. Cierpliwie czekamy na wiadomości, bo i tak wszystkich naraz nie zakupimy, ale chcemy zdążyć przed zimą.

Posted

Wydaje mi sie, ze jak bedzie podwojna buda, to Krzywik bedzie spal razem z Brownikiem i sunia Gracja. Najlepiej jesli Halcia na miejscu dopyta p. Zbyszka i kierownika, bo tak na odleglosc to trudno ocenic. Nie pamietam jakie dokladnie budy sa w tej chwili w boksie, ale wydaje mi sie, ze sa dwie.

Posted

Bedziemy miec kącik adopcyjny w Nowinach :multi:

Od: "Aneta Dyka"
Data: Pn Września 1 2008, 8:38 am
Do: mielec@bezdomne.com

Witam,
nie ma żadnego problemu, kącik oczywiście może wrócić.

Nie kryję, że na poczatek miałabym wielką prośbę, jesli to możliwe, przyslijcie Panie zdjęcie jakiegoś pieska z krótką charakterystyką, a ja w przyszłości wybiorę się do schorniska i zrobię sobie kilka zdjęć.
W tej chwili żadnego nie posiadam, a mozna by już startować.

Pozdrawiam Aneta

Posted

Po Mielcu wałęsa się też coś podobnego do colli na wyższych łapach, prześliczne i ma obrożę, do mnie nie chciał podejść. I dzisiaj widziałam młodziutkiego pieseczka, bardzo chudego, który wygląda jak sarenka z budowy nie z koloru. Boi się ludzi, bardzo, ogonek cały czas pod brzuchem:( Muszę zacząc brać na spacery z moim psem jakieś żarełko dla biedaków, może się oswoją i podejda. Straż może przyjechać jak pies jest złapany, ale wolą, żeby dzwonić do schroniska! Nie bardzo chcieli ze mną gadać, bo jak mówię, że jak psy się wałęsają, to mówią, żeby zadzwonić jak będą, ale one przecież cały czas sie przemieszczają!

Posted

Halciu,
a moze by panowie ze schroniska zlapali tego ratlerkowatego? On by na pewno szybko znalazl dom. Do strazy zglosilas, wiec sprawa czysta.

Zapytam p. Anety z Nowin kiedy bedzie nasz kącik.
A ile psow jest w takim kąciku - jeden/dwa?

Posted

Ten podobny do ratlerka jest zdecydowanie większy, nie podchodzi do ludzi, choć jedzonko zbiera, tragicznie chudziutki. Straż Miejska dzisiaj przyjechała, ale psiaka nie udało się złapać. Jest ładny, choć okropnie się boi!!! Może się oswoi na to jedzonko:)

Posted

Zamówiłam 4 małe,nie wiem czy nie za małe.Zadzwonie nocna pora do Zbyszka o wymiary.A kolezanka dodała te 700 co obiecała.Bardzo jestem jej wdzieczna.Na dwie budy zamierzam uzbierac,dwie sponsoruje sama.

Posted

Piękne te budy, Halciu jesteś wspaniała! A ja oswajam jednego włóczącego się szczeniaka/młodego psa i tak nie chciałabym, aby poszedł do schroniska.Ale na razie zjada tylko jedzonko i nawet nie da się pogłaskać, wyciągnięta ręka to dla niego zagrożenie. właśnie gotuję mu parówę:) a u nas będzie lało i gdzie ten biedak się podzieje:(