Viris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Dzisiaj wpłaciłam za sierpień na adopcję wirtualną. A zdjęcia super! Na sterylizacje wpłacę też, dzięki za info! - czyli przelać 190 zł na te dwie suczki? Quote
Viris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Dobra przelałam 190 zł ( za bazarki opowieści z Narni i za żółwia ). W tytule wpisałam na sterylizacje SAWY i drugiej suczki. Quote
Ulka18 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 P.Kierownik powiadomiony o wplacie. Mam nadzieje, ze wystarczy na 2 suczki, Sawe i jakas mniejsza. Nici sa w schronisku :p Quote
Viris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Byłam dzisiaj w drugim zoologiku, wszystkie zrywki zerwane jutro mam przywieźć więcej plakacików i pani będzie sama zmieniać jak się zrywki skończą. A przygotowałam ich sporo więc mi to na rękę szczególnie że teraz wyjadę. U weterynarzy wszystkie zrywki na miejscu :-( Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Moze ci co leczą lepiej pilnuja?Nie wiadomo co myslec.Ile osób będzie w Mielcu 9?moje Orzeszki chca ze mna jechac. Quote
Reno2001 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zapraszamy wszystkich zainteresowanych :p!!! Zmieścimy sie na pewno :cool3:. Quote
Ulka18 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Halciu, mamy troche roboty 'na schronisku' - przetestowac sunie z b. 70 dla Ziela77, przetestowac Klotylde oraz Mixe. Zeby tylko nie bylo takiego upalu jak wczoraj/dzisiaj :modla: Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wiem i dlatego mam zgryza czy łaczyc wizyte.,ale wychodzi ,ze tak Na pewno odciagniemy na chwile Kierownika do pogadania i pokazania zaplecza. Quote
halcia Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ,co wazne o której będziecie?Ten sam skład ,co w marcu?Mureczka da rade? Quote
Reno2001 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To sie chyba okaże. Murka pisała, że bedzie zależało od pogody i chyba raczej tylko podjada z małą pod schronisko. Będzie na pewno Ulka18 i ja z Jarkiem(jednak da radę ;)). Co do godziny to myślę, że ok 12.00(my mamy jednak 4h drogi :roll:). Co Wy na to? Quote
Viris Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 halcia napisał(a):Moze ci co leczą lepiej pilnuja?Nie wiadomo co myslec.Ile osób będzie w Mielcu 9?moje Orzeszki chca ze mna jechac.Zrywki są z informacją do wpłat na konto schroniska. Więc świadczyć to może jedynie o tym że Ci "leczący" nie chcą wpłacić kasy na bezdomne a Ci w sklepie może wpłacą. Ale Wam zazdroszczę tego spotkania. Pozdrawiam! Quote
Murka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No u nas to wszystko zależy od nastroju pewnej małej panienki ;) Także może to być bardzo różnie :megagrin: Do schroniska chyba nie będziemy zaglądać, żeby się Kierownik nie denerwował ;) Quote
halcia Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jak Ty jestes zawsze usmiechnieta,to Mała pewnie tez.To ja zasile skład.OK ,tak myslałam,ze pora ta sama., Quote
Viris Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Tam gdzie zrywki znikały zostawiłam większe ilości plakacików do uzupełniania. Po powrocie na pewno powieszę kolejne jak będzie potrzeba. Quote
Ulka18 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 TO NIEDOBRZE :shake: Moga byc nici ze zdjec i testow psiakow, ktore mamy na liscie. Quote
Reno2001 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No właśnie widziałam prognozę. Fatalnie... Jesli faktycznie będzie lało, to to juz będzie tradycja, że Mielec przywita mnie deszczem. Jak na razie mam 100% trafień :roll:. szkoda, ze to się na TotoLotka nie przekłada :razz:. Quote
Ulka18 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Trudno, jak bedzie lało, to zrobimy tyle zdjec ile sie da. Moze na hali sa jakies nowe psy. Albo pobuszujemy w kociarni. Zapraszamy wszystkich serdecznie w sobote 9.8.2008 od godz. 12 na spotkanie wolontariuszy mieleckiego schroniska :p Quote
halcia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja dojade w 4 sztuki,ale przyjdzie czas ,ze i oni pomoga. Quote
Reno2001 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 halcia napisał(a):Ja dojade w 4 sztuki,ale przyjdzie czas ,ze i oni pomoga. Super, wszyscy mile widziani :loveu:. Juz się nie mogę doczekać ...:biggrina: Quote
agusiazet Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja Wam tylko zazdroszczę i trzymam kciuki, żeby pogoda wypaliła, bo ja będę na wyspie:( Quote
ewatr Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak tylko dam rade to postaram sie byc na zlocie ......kurcze tak rzadko mamy mozliwośc sie spotkac a to powiem szczerze jest dosc budujace przezycie :lol: Quote
Ulka18 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wszystkie Cioteczki Dogomaniaczki i Wujkow Dogomaniakow oraz nowe osoby, ktore chca do nas mieleckich wolontariuszy dolaczyc, a obserwuja ten watek, serdecznie zapraszamy :p Moze sa osoby z Mielca i z okolicy, ktore maja czas w sobote okolo poludnia lub takie, ktore beda przez Mielec przejezdzac. Im nas wiecej tym lepiej. W grupie sila. Quote
halcia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ta złosliwa pogoda,u mnie leje okropnie.Z nas cała banda 4 sztuki i pies,który dalej wyruszy z Reno,za co Ci wielkie dzieki Ewuniu.Przypomne jeszcze Kasiom. Quote
agusiazet Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kurczę, Wam leje, a u mnie smaży - znaczy się w Southampton:) Quote
Recommended Posts