Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj wpłaciłam za sierpień na adopcję wirtualną.

A zdjęcia super!

Na sterylizacje wpłacę też, dzięki za info! - czyli przelać 190 zł na te dwie suczki?

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj w drugim zoologiku, wszystkie zrywki zerwane jutro mam przywieźć więcej plakacików i pani będzie sama zmieniać jak się zrywki skończą. A przygotowałam ich sporo więc mi to na rękę szczególnie że teraz wyjadę. U weterynarzy wszystkie zrywki na miejscu :-(

Posted

Halciu,
mamy troche roboty 'na schronisku' - przetestowac sunie z b. 70 dla Ziela77, przetestowac Klotylde oraz Mixe.
Zeby tylko nie bylo takiego upalu jak wczoraj/dzisiaj :modla:

Posted

To sie chyba okaże. Murka pisała, że bedzie zależało od pogody i chyba raczej tylko podjada z małą pod schronisko. Będzie na pewno Ulka18 i ja z Jarkiem(jednak da radę ;)). Co do godziny to myślę, że ok 12.00(my mamy jednak 4h drogi :roll:). Co Wy na to?

Posted

halcia napisał(a):
Moze ci co leczą lepiej pilnuja?Nie wiadomo co myslec.Ile osób będzie w Mielcu 9?moje Orzeszki chca ze mna jechac.
Zrywki są z informacją do wpłat na konto schroniska. Więc świadczyć to może jedynie o tym że Ci "leczący" nie chcą wpłacić kasy na bezdomne a Ci w sklepie może wpłacą.

Ale Wam zazdroszczę tego spotkania. Pozdrawiam!

Posted

No u nas to wszystko zależy od nastroju pewnej małej panienki ;) Także może to być bardzo różnie :megagrin:

Do schroniska chyba nie będziemy zaglądać, żeby się Kierownik nie denerwował ;)

Posted

No właśnie widziałam prognozę. Fatalnie...
Jesli faktycznie będzie lało, to to juz będzie tradycja, że Mielec przywita mnie deszczem. Jak na razie mam 100% trafień :roll:. szkoda, ze to się na TotoLotka nie przekłada :razz:.

Posted

Trudno, jak bedzie lało, to zrobimy tyle zdjec ile sie da. Moze na hali sa jakies nowe psy. Albo pobuszujemy w kociarni.

Zapraszamy wszystkich serdecznie w sobote 9.8.2008 od godz. 12 na spotkanie wolontariuszy mieleckiego schroniska :p

Posted

Jak tylko dam rade to postaram sie byc na zlocie ......kurcze tak rzadko mamy mozliwośc sie spotkac a to powiem szczerze jest dosc budujace przezycie :lol:

Posted

Wszystkie Cioteczki Dogomaniaczki i Wujkow Dogomaniakow oraz nowe osoby, ktore chca do nas mieleckich wolontariuszy dolaczyc, a obserwuja ten watek, serdecznie zapraszamy :p Moze sa osoby z Mielca i z okolicy, ktore maja czas w sobote okolo poludnia lub takie, ktore beda przez Mielec przejezdzac. Im nas wiecej tym lepiej. W grupie sila.