Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W związku z tym, że moja podopieczna Bielusia pojechała do domu:multi: :multi: :multi: bardzo proszę Cię o wybranie dla mnie jakiegoś wirtualnego podopiecznego.
Wszystkiego najlepszego z okacji Świąt.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asiaf1 napisał(a):
W związku z tym, że moja podopieczna Bielusia pojechała do domu:multi: :multi: :multi: bardzo proszę Cię o wybranie dla mnie jakiegoś wirtualnego podopiecznego.
Wszystkiego najlepszego z okacji Świąt.

BEZ-WADKA sunia koleżanka Bezłapci z boksu 55
czy ona ma już wirtualnego opiekuja? Jeżeli nie to ją biorę;)

Posted

Asiu,
Pajunia jest na swietach w Polsce bez netu. Obiecala wiadomosci po powrocie do Niemiec. Ja mam tylko wiadomosci o bernisiu od pani Andrei,ktora go adoptowala.

Bez-Wadka nie ma opiekuna. Z wielka radoscia czytamy Twoja chec objecia patronatu nad ta starsza sunia :multi: :multi: :multi: . To jest najlepsza kolezanka suni bez lapki. Za chwile umieszcze info na stronie schroniska.
Dziekujemy Ci Asiu.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Asiu,
Pajunia jest na swietach w Polsce bez netu. Obiecala wiadomosci po powrocie do Niemiec. Ja mam tylko wiadomosci o bernisiu od pani Andrei,ktora go adoptowala.

Bez-Wadka nie ma opiekuna. Z wielka radoscia czytamy Twoja chec objecia patronatu nad ta starsza sunia :multi: :multi: :multi: . To jest najlepsza kolezanka suni bez lapki. Za chwile umieszcze info na stronie schroniska.
Dziekujemy Ci Asiu.

Oczywiście tak jak w przypadku Bezłapci jeżeli jest potrzebna dla mojej nowej podopiecznej jakaś pomoc to proszę napisz? Czy one same są w boksie? Może trzeba dla nich nową budę czy inne usprawnienia, które złagodzą im pobyt w schronisku? Porozmawiaj proszę z Panem Kierownikiem.
pozdr
asia

Posted

A moja klasa (i ja w tym :)) zaadoptowała Tibię (chłopcy wymyślili imię, a ja z Anią wybrałyśmy pieska i klasą oczywiście :)). Mam nadzieję, że dzięki temu Tibie będzie lepiej w schronisku. Może nawet niedługo dostanie od nas jakąś paczkę na święta (spóźnioną paczkę, ale to tylko lekkie opuźnienie :)) ???

Posted

Wszystkiego dobrego dla schroniska w Mielcu: pracowników, wolontariuszy i zwierzaków.
Mam nadzieję, że Święta upłyną spokojnie i w miłości i przyniosą nowe siły do działania.
Całusy dla wszystkich,
Agnieszka

PS. Mam nadzieję, że moje pieniążki na Mysię i PYsię, wysłane 30 marca wpłynęły na konto.

Posted

Prosze zalozycielke watku o podanie swoich danych na priv- zrobie paczke do tego Schroniska (koce, miski)a bede bankowo spokojna,ze dotarly do zwierzat tylko z gwarancja, ze przejda przez Ciebie :eviltong: .

A czy sa tez potrzebne zwykle gazety ? (bo i nas np. wysciela sie nimi klatki kotow..)

Przepraszam, jesli powielam zadane przez kogos pytanie, ale nie mam zbyt wiele czasu na analize calego watku.

Pozdrawiam

Posted

Boks 90 zostal wyposazony w nowe budy, m.in. dzieki wplacie BONIKI i jej kochanej Mamy oraz wplatom 1% podatku od dogomaniakow.

A tutaj rozpoczete prace nad zadaszeniem boksu 44 i kolejnych boksow, dzieki wplacie Pani Ewy z Rzeszowa (opiekunki Mary Jane) oraz wplatom 1% podatku.

Wplaty na sterylke Mysi i Pysi, jesli sie powtorza od Aluni i Agnieszki - Wachury oraz Basiaap zostana przeznaczone na zabiegi dla innych suniek. Moze dla ONki od Mysi i Pysi oraz nowych suniek (mam sporo nowych zdjec), o tym napisze mi Kierownik, ktore sunie wymagaja sterylki na juz.
Dziekuje Wszystkim za wplaty i sorry za zamieszanie i powtarzanie przeze mnie prosb o wplaty dla Mysi i Pysi :oops: :oops: :oops:

Posted

Juz napisalam Kierownikowi, zeby podwojne wplaty na Mysie i Pysie przeznaczyc na inne sunie. A jest ich sporo jeszcze niewysterylizowanych.

Przed swietami w Wielki Czwartek i Piatek byly: 4 adopcje psow i jednej kociny. Dom znalazl malamut - pojechal az do Szczawnicy, Ryjek mix collie i onka, piesek z boksu 37 oraz nowoprzyjety piesek, ktory nie zdarzyl zagoscic jeszcze na stronie schroniska.

Pieniazki z 1% podatku beda przeznaczone na budowe zadaszenia nad boksami. Zdjecia wkleje, jak bedzie juz cos wiecej widac niz na tych powyzszych.

Posted

Wiadomosc ze schroniska :

Ostatnio adoptowano rotweilera, psa terierowatego z wybiegu 168, oraz psa z hali podobnego do boksera, był niedługo na 1 wybiegu po lewej, taki jasno brązowawy.
Dzisiaj i jutro będziemy sterylizować. Jakie napiszę po zabiegach.

Dziękujemy wszystkim za wpłaty na sterylizacje. Jak tylko kierownik zrobi liste suniek po zabiegach, umieszczę ją tutaj.

Posted

Od: "Towarzystwo Opieki nad Zwierzetami" <mtoz@tlen.pl>
Data: Pt Kwietnia 21 2006, 7:50 pm

Pani Agnieszko, poszły dwa kolejne pieski. Jeden to szczeniak z wyb 83, a drugi to sunia z wyb.154 w galerii jako małe pieski z wyb. 154. To ta kudłata sunia na jednym ze zdjęć widać moją rękę.Dobry okres a do końca kwietnia jeszcze parę dni.Pozdrawiam.

:cool2: :cool2:

Posted

Data: So Kwietnia 22 2006, 7:53 am

Wczoraj wysterylizowano 2 suczki.Jedną z wyb.1, druga to ta, co Pani pisała czarna z białą krawatką z ogródka przed oknem, jest to sunia około 4 lat piękna kudłata, bardzo spokojna.

Kolejne sterylki juz wkrotce. Dziękujemy ofiarodawcom.

Posted

Data: N Kwietnia 23 2006, 8:30 pm

Pani Agnieszko wysterylizowano Mysie i Pysię.
Pani Agnieszka z koleżanką wysterylizowała 12 kotek oraz 3 kocury.Pozdrawiam

To tyle z wiadomosci ze schroniska. Kochana JOGI i kolezanka chyba padly z nog po tylu zabiegach.

JOGI :buzi: :calus: , przekaz tez prosze kolezance :buzi: :calus:

Posted

koleżanka jogi to Beata, nasza wspaniała wetka ze Stalowej Woli, która w sterylizowaniu ma duuużą wprawę :cool3: Pomaga aktywnie bezdomnym kotom w Stalowej.

Posted

Asiu,
Pajunia jest bez kompa w Polsce. Obiecala, ze pod koniec kwietnia napisze, jak wroci do siebie.

Jogi i Beata wziely do siebie 5 koteczek,ktore maja byc sterylizowane w Stalowej Woli i potem maja byc wyadoptowane.
Jogi mi dzisiaj powiedziala,ze to nie koniec akcji sterylkowej koteczek. Beda kolejne akcje. Strasznie sie ciesze :multi: