Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem cała w skowronkach,bo załatwiłam fure fajnych rzeczy do Mielca.Co i ile napisze jak juz będą w aucie kierownika w pon.lub wtorek.Dla mnie pewniaki i bardzo przydatne.Na dzień dzisiejszy w złomie też miałam odłożone pare garnków i misek,ide właśnie je myć,jutro zawioze./ok 8/

Posted

Halciu, a co zalatwilas, a co? Napisz chociaz troche :wink:
Dzwonil moze do Ciebie kierownik w sprawie kontenerka?
Bo trzeba zamowic jeszcze jeden na wyjazd na 14.6. dla sredniego psa.
Napisalam, zeby zamowic moze przez dr Komorowskiego, zeby bylo taniej.

Posted

Jutro mi pewnie powie.,A Komorowski jak poprosze to w sob moze kupi.He,he,byłam u kierownika akademików,mam 76 poszew,50 przescieradeł i 100 kocy po 2 zł,tylko powiedział,ze cześc zawsze rozsprzedawał pracownikom.Ja na to,to z 10 reszte na bank kupi kierownik.Jak zadzwoniłam,bardzo sie ucieszył i powiedział,ze kupuje wszystkie.Kolezanka przekazuje zamrazarke 200l dla schr.i ten dom po zmarłym kiwa mnie,ale rozdarłam sie o garnki niby dadza garnki i cos tam ,ale kiwaja mnie 1/2roku.A ze złomu pomyłam policzyłam jest 10 i 3 miski.Wszystko w dobrym stanie.W akademikach bede pilnowac co roku ,wizytówke schr.chłopakowi dałam nagadałam sie o schr,trudnych warunkach i wspaniałym kierowniku i mam go urobionego.

Posted

halcia napisał(a):
Jutro mi pewnie powie.,A Komorowski jak poprosze to w sob moze kupi.He,he,byłam u kierownika akademików,mam 76 poszew,50 przescieradeł i 100 kocy po 2 zł,tylko powiedział,ze cześc zawsze rozsprzedawał pracownikom.Ja na to,to z 10 reszte na bank kupi kierownik.Jak zadzwoniłam,bardzo sie ucieszył i powiedział,ze kupuje wszystkie.Kolezanka przekazuje zamrazarke 200l dla schr.i ten dom po zmarłym kiwa mnie,ale rozdarłam sie o garnki niby dadza garnki i cos tam ,ale kiwaja mnie 1/2roku.A ze złomu pomyłam policzyłam jest 10 i 3 miski.Wszystko w dobrym stanie.W akademikach bede pilnowac co roku ,wizytówke schr.chłopakowi dałam nagadałam sie o schr,trudnych warunkach i wspaniałym kierowniku i mam go urobionego.

Halciu...:Rose::Rose::Rose::calus::calus::calus::klacz::klacz::klacz:

jesteś wielka :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

halcia napisał(a):
He,he,byłam u kierownika akademików,mam 76 poszew,50 przescieradeł i 100 kocy po 2 zł,tylko powiedział,ze cześc zawsze rozsprzedawał pracownikom......Kolezanka przekazuje zamrazarke 200l dla schr..

Halciu,
Ty to jestes normalnie pieron baba :loveu: wszystko umiesz zalatwic, tylko zdjecia na tej stercie zelastwa, z ktorej nie moglas zejsc nie zalatwilas :evil_lol: Z tymi kocami, poszwami to normalnie mistrzostwo swiata :klacz:

No i taka wielka zamrazarka :crazyeye: kierownik mowil, ze by sie przydala na mieso szczegolnie...ostatnio odmowil przyjecia wiekszej ilosci miesa, bo nie mial gdzie trzymac... dziwi sie, jak mozna glodzic zwierzeta w schroniskach, przy odrobinie dobrych checi mozna je wykarmic.

Posted

Słuchajcie,ale tylu ludzi juz mnie zawiodło,tylu zwodzi,wielu podpadłam ,bo namolna i upierdliwa, i wole meldować,jak to już to jedzie do Mielca.Ale w akademikach widziałam pismo o przekazaniu dla schr,a koce to trzeba po prostu szybko,zeby nie rozkupili,ale.....jeszcze mi został jeden akademik i będę im siedziec na głowie.

Posted

Do Mielca pojechało juz auto załadowane po sufit,jutro rano jeszcze raz.Kierownik ma zamrazarke,90 kocy po 2 zł.79 pościeli 50 przescieradeł,obietnice za 2 m-ce i stała współprace z przekazywaniem.Z mieszkania jednak fotele,taborety,dywaniki stolik ,niestety garnki 2 i dwie spore miskiJutro zabieramy meble kuchenne częsc mebli pokojowych,stolik, radio,talerze ,p[osciel narzuty,buty i pierdoły ble ,ble ble .Ciesze sie.W trakcie załatwiania agregator chłod.garnek na kółkach i podesty,moze sie uda.Kierownik pisze pisemko a ja osaczam instytucje U.Rz.

Posted

Z mieszkania jednak fotele,taborety,dywaniki stolik ,niestety garnki 2 i dwie spore miskiJutro zabieramy meble kuchenne częsc mebli pokojowych,stolik, radio,talerze ,p[osciel narzuty,buty i pierdoły
Halcia, a to komu zabieracie?
Kierownik przyjechal zoltym busem?

Posted

Temu co już nie żyje.Nie dzisiaj Kierownik był trakiem ,bo bus był po mięso.Jutro bus i szaberka na całego.Zostac ma szafa i kawałek mebla zabudowanego,te przeszklone bierzemy,szkło,obrazy ciuchy buty chyba wersalki.A najbardziej cieszy mnie obietnica akademików,ja już pilnować będe.A ten agregator to z likwidowanej stołówki,ale nie jest pewny,podesty zauważyłam w ostatniej chwili i zwrócimy sie z prosba o nie tez.Reno i Ulka ja tam podziwiam Wasza działalnosc, ale z komputerem mam powierzchowną "przyjazn"i te rzeczy mnie przerastaja,natomiat latac,pyszczyć i załatwiac lubie i czasem mi wychodzi.Teraz gonie,bo robimy przerzut charta pol. na Śląsk.

Posted

Mam nici, mam nici :klacz: :multi: :klacz:
Ale wielka paczka , super wielka :crazyeye:
Myslalam, ze nici sa krotsze, a tutaj 75 cm i 90 cm.
Nie wiem ile wystarczy na zeszycie jednej ok. 5 cm ranki, ale chyba wiecej nic troche sterylek z tych nici bedzie :laola: Ale sie kierownik ucieszy :multi: on zawsze mowil, ze zakup nici go 'wykancza' i stanowi lwia czesc kosztu sterylki :wink:
No to doktor Koziol moze sie szykowac do zabiegow :fadein:

Therion, wielkie dzieki za tak duza pomoc :Rose:

Posted

Kierownik nie przyjechał dzis,żle sie czuje.Działamy jutro.Od dr.Kom.dostałam dla Mielca kilka szelek ,ale takie w"8",sama sie przygladam o co chodzi i 4 smycze z odzysku.

Posted

Transport do Mielca wyruszył.Chłopaki zmachane,ale upchnęli wszystko/po 5 razy wyjmujac i wkładajac,zeby dobrze zagopodarowac auto.Sama nie wiem jak sie to zmiesciło.2 wersalki ,3 częsci oszklonych mebli pokojowych,meble kuchenne,stolik.Miedzy to upychalismy ciuchy i pościel,oraz szkło,buty.Jutro maja kontrole powiatowego.Zadanie wykonane,zal mi tylko garnków,że miałam obiecane ,a ich nie było.

Posted

Halciu, dzieki za Twoja pomoc i zalatwienie tych wszystkich rzeczy.
Czy caly zolty bus zawalony po dach? Co oni zrobia z tymi wersalkami?
Bo szafki kuchenne to chyba dadza do kuchni, tam miejsca jest sporo na scianach.

Jutro maja kontrole powiatowego
matko, znowu kontrola, skonczy sie znowu karą za brak betonu 'na podlogach' boksow :angryy: zawsze tylko karzą za to, bo nic innego nie znajduja.

Posted

W papierach beda miec zanotowane, ze byli, to dla nich najwazniejsze.
Niczego nie znajda, bo psy najedzone, szczepione, sterylizowane, leczone.
Jesli kontrole przeprowadza powiatowy z Mielca taki jak ten z Debicy, to ja wymiekam :mdleje: wczoraj byli moi rodzice z Casablanka u niego, dobrze, ze jest Therion i Jogi, to czlek moze sie czegos normalnie dowiedziec, poradzic.

Strona nie za dlugo zacznie dzialac, poczta juz uruchomiona.

Posted

[quote name='Ulka18']W papierach beda miec zanotowane, ze byli, to dla nich najwazniejsze.
Niczego nie znajda, bo psy najedzone, szczepione, sterylizowane, leczone.
Jesli kontrole przeprowadza powiatowy z Mielca taki jak ten z Debicy, to ja wymiekam :mdleje: wczoraj byli moi rodzice z Casablanka u niego, dobrze, ze jest Therion i Jogi, to czlek moze sie czegos normalnie dowiedziec, poradzic.

Strona nie za dlugo zacznie dzialac, poczta juz uruchomiona.

Konkretnego, rzeczowego weta na prawdę trudno znaleźc. Wiem cos o tym. W zeszły piątek zabrałysmy w trybie pilnym naszego kochanego dobcia Barona z jednej lecznicy. Niby był tam leczony i pod pełna obserwacją a psa zabrałysmy bezmała w stanie KRYTYCZNYM!!! 40st goraczki, podejrzenie sepsy, oczy w choroby i wycieńczenia pozapadane w oczodoły...MASAKRA. Udało nam sie wyciągnąć go prawie zza TM. Leczymy go dalej juz u zaufanego weta:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111568&page=8
od postu 72

Oby strona zaczęła wkrótce działać, bo moje aukcje są teraz bez zdjęć :lol:. To nauczka, aby wczesniej zdjęcia przerzucić dodatkowo na inny serwer.