Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam kupić na allegro cegiełkę na Berniego, ale nie mam jeszcze pełnej aktywacji konta:mad: No nic, może niedługo dostanę ten liścik z allegro..

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam trochę leków i chyba ze dwa koce do oddania. Tylko nie sądzę żeby to się opłacało wysyłać bo koce trochę ważą. Czy nie będzie ktoś w Ostrowcu żeby to odebrać? Nie wiem czy będzie jakaś nadwyżka od wizażanek to bym może coś jeszcze dokupiła. Oczywiście się nie śpieszy, ale tak jakby ktoś był w Ostrowcu i mógłby to zabrać byłoby super.

Posted

Viris,
z Ostrowca to chyba straz miejska przywozi psy do schroniska.
Moze czasami jedzie kierownik, ale to bardzo rzadko.
Wiec leki moze wyslij poczta, a o koce zapytam kierownika, moze by straz miejska wziela. Mam nadzieje, ze sie zgodza.

Posted

Dobra, ale to dopiero w kwietniu w takim razie. Chyba że przed 1 kwietnia będę miała jakieś wpłaty bazarkowe to wtedy skoczę na pocztę. A z kocami to najwyżej mamy spytam czy nie będzie więcej, po rodzinie pobiegam i jak się uzbiera to przywiozę.

Posted

Viris napisał(a):
Chciałam kupić na allegro cegiełkę na Berniego, ale nie mam jeszcze pełnej aktywacji konta:mad: No nic, może niedługo dostanę ten liścik z allegro..

Właśnie dostałam liścik, i jedną cegiełkę zakupiłam. Niestety na razie nie mogłam więcej. Już pieniążki przelałam.

Posted

Viris napisał(a):
Właśnie dostałam liścik, i jedną cegiełkę zakupiłam. Niestety na razie nie mogłam więcej. Już pieniążki przelałam.

Dziekujemy ślicznie :loveu:. Każda zakupiona cegiełka przybliza nas do celu!!!

Posted

Reno ile kosztowało Cię wystawienie tych cegiełek. Bo zawsze się zastanawiałam czy np za to że wystawiasz 100 przedmiotów jest dodatkowo jeszcze dopłata itp?

Posted

Viris napisał(a):
Reno ile kosztowało Cię wystawienie tych cegiełek. Bo zawsze się zastanawiałam czy np za to że wystawiasz 100 przedmiotów jest dodatkowo jeszcze dopłata itp?

Ściagną jakąs prowizję, ale podsumuję po zakończeniu aukcji, bo na razie zapłaciłam tylko za wystawienie.

Posted

Ja dzisiaj z obcą kobieta z kiosku zagadałam,okazało sie ,że tak jak ja mielczanka. ma psa i kocha go.Sama nazwała sie psiara.Obiecała popytać wśród znajomych i rodziny.ja też już nie mam od kogo,bedzie cieplej wróce na złom szukac.

Posted

A moze zrobić jakieś plakaty i przynajmniej w okolicy schroniska powiesić że garnki są potrzebne? Może ludzie by przynieśli chociaż trochę?

Ja jak wrócę ze szpitala mogę zrobić kilka plakatów, ulotek i wysłać do schroniska razem z lekami. Tylko ktoś by to musiał powiesić.

Posted

Ja w pon. będe dzwonić do Kierownika,dowiem sie czy bardzo nagląca sprawa,czy jest troche czasu na szukanie ,a może są tylko na styk.W Mielcu na apel ludzie niezbyt reagują,to raczej ci z poza Mielca.

Posted

Garnki faktycznie potrzebne na wode,Kierownik mówił,że w starych powypadały dziury próbuja łatać ,lutować,ale nowe by sie przydały.Nieszczelny z jedzeniem by wytrzymał,z wodą niestety nie.

Posted

Witajcie po dłuższej mojej nieobecności. Melduję że ja już swojego Pit-a wysłalam i 1 % kazałam skarbówce wysłać na Mielec. Wyszło niewiele, raptem koło 56 zł, ale zawsze coś. Co do akcji kocowo-garnkowej to popatrzę, może mam jeszcze jakieś koce. Kiedyś już wysłałam 2. Dodatkowo znowu gnębię brać pocztową na naszym zakładowym forum o pomoc i przekazywanie 1 % na Mielec. Jaki będzie odzew to się okaże. Mam nadzieję że ich sumienie ruszy. Tymczasem mam jedną małą prośbę. Jestem już opiekunem wirtualnym od ponad roku, a może dłużej. Nie liczę. W kazdym razie czy jest szansa bym mogła zobaczyć jakies aktualne foto mojej podopiecznej - suni Wielkiej z działek. Kilka razy o to pytałam ale jakoś nikt nie odpowiedział. A oprócz zdjęć które są na stronie schroniska nic więcej nie mam :(((
Będę wdzięczna za choćby jedno aktualne foto i jakies info o niej. Na razie nie bardzo mogę sie dołożyc finansowo, bo chyba przyjdzie mi kupić nową pralkę o ile mój męż nie naprawi tego co popsuł w obecnej. Myślę że jak dobrze pójdzie to po wakacjach wyślę większą kwote jak się trochę odkuję. A na razie baaaaaaaaaaaaaardzo prosze o fotkę mojej wirtualniaczki :)

Posted

Dzieki Viris do schroniska przyszla wplata 600,- zl na sterylki kotek i suniek.

Temat: sterylki
Od: "Profil1" mtoz@neostrada.pl
Data: Cz Kwietnia 3 2008, 10:45 am

Za pieniążki, które przyszły na sterylki 600 zł było dopuszczone 2-3 pieski. Oto one.

Pierwsza : suczka około 3 lat przyjęta jako bezdomna z dziećmi. Z dzieci zostało jedno i jest teraz leczone. Bardzo miła i spokojna sunia.
Jest na wyb. koło kontenera.

Druga : suczka czarna, lat 1, 5, boks 6, od szczeniaka w schronisku.

Trzecia : suczka to Kira z wyb. pod kontenerem. Ona była z tym białym psem. Strona 2 galerii.

Suczka pierwsza i druga dzisiaj beda w galerii schroniska.

Posted

moly1983 napisał(a):
Jestem już opiekunem wirtualnym od ponad roku, a może dłużej. Nie liczę. W kazdym razie czy jest szansa bym mogła zobaczyć jakies aktualne foto mojej podopiecznej - suni Wielkiej z działek. Kilka razy o to pytałam ale jakoś nikt nie odpowiedział.

Z tego co pamietam to zdjecia byly wysylane mailem bodajze pod koniec ubieglego roku. Ale musialabym to sprawdzic w poczcie schroniska.

Posted

Viris, ze sterylka kotek trzeba poczekac :roll:

Temat: Różne
Od: "Profil1" <mtoz@neostrada.pl>
Data: Cz Kwietnia 3 2008, 4:39 pm

[SIZE="3"]Proszę przenieść za TM Myszkę ze świetlicy oraz wilka z 123.

[SIZE="3"]Sterylka kotek jest wstrzymana, ponieważ któryś z nowoprzyjętych kotów przyniósł mi chorobę. Kilka kotów zaczęło się drapać i miały malutkie krosteczki. Z tego powodu wszystkie koty dostały 2 dni temu odpowiednią szczepionkę.