halcia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja podziwiam też Panów ,którzy Wam towarzyszyli,bo wśród moich znajomych zawsze słyszałam"dam ci na bude,ale nie namawiaj mnie żebym jechał,nie byłbym w stanie oglądać tych psów/tzw panowie twardziele/Dziewczyny,spróbujcie zorganizowac pare garnków,ja znów dam flaszke i wróce na złom ,może cos sie da uzbierać,wygląda na to,ze jest taka potrzeba. Quote
Kuba P Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jakie to mają być garnki? Czy to bez różnicy jakie? Quote
ewatr Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Ulka18'] Mam nadzieje, ze Ewatr wstawi zdjecia zrobione w swietlicy. No to i jestem razem ze zdjeciami chwile mi zeszło zgrywanie ich na serwer ale juz sa gotowe :eviltong: Na wstepie rownież chciałam podziekowac Wam za wspólne spotkanie i powiedziec , że było mi niezmiernie miło poznac Was osobiscie :loveu: Mysle , ze bedziemy takie zloty kontynuować :kciuki: A teraz juz do rzeczy : oto nasz Pan Kierownik :lol: i jego niespodzianka dla nas na Dzien Kobiet :eviltong: Quote
ewatr Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ekipa czyli od lewej Ulka18 , Halcia i ja :lol: / Widzisz Aga tak zesmy chciały zeby wyszło pod swiatło nieco rozmazane a wyszło chyba najwyrazniej ze wszystkich :evil_lol:;) / Dalej TZ Murki i ona sama oraz Ulka18 Kasiu ja nie wiem czemu masz mine jakbys płakała ale zapewniam Was ze na tym zlocie nikt nie płakał :eviltong: Reno z TZ :lol: Quote
ewatr Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Agusiazet głaszczaca cudnego i wielgachnego psa :p Quote
Murka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='ewatr'] Kasiu ja nie wiem czemu masz mine jakbys płakała ale zapewniam Was ze na tym zlocie nikt nie płakał :eviltong: Ja zawsze robię miny jak ktoś mnie pyka przy jedzeniu :oops: Quote
ewatr Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Murka']Ja zawsze robię miny jak ktoś mnie pyka przy jedzeniu :oops: Jednym slowem zostałas przyłapana na gorącym uczynku :eviltong: ale w koncu Tobie wolno jakby co mozesz zwalic na to ze dziecku sie zachciało :lol: Quote
halcia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Kuba,najbardzie j chyba głębokie na wode ale jakmasz szanse na inne to też.Wielkie,średnie,nawet wiadra emaliowane widziałam zamontowane na stojakach.a stąd wiem,ze jak mówiłam o rzeczach po zmarłym,to kierownik powiedział,"moze garnki będą"Więc wnioskuje ze potrzebne./Miałam taki stary ze złomu,zapomniałam wyrzucić,wziełam,a kierownik -dobry i wziął/ Quote
Ulka18 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A teraz niespodzianka :multi: :multi::multi: FEE I GOLIATH zamieszkali w jednym domu :p Swieze zdjecia od Simone z Doberman Hilfe :p ZOBACZCIE - normalnie miód na serce :loveu: :loveu::loveu: Ale cudny domek :klacz: Quote
agusiazet Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Wyglądają, jakby tam były od zawsze - tak się wpasowały!!! Quote
Viris Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Przyglądajcie się uważnie banerkom na górze forum. :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Na razie widac tylko zlot dogomaniakow :wink: Viris, dzieki wielkie :calus: Quote
Viris Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Banery pojawiają się losowo. Więc po prostu trzeba trafić. Mi się udało :razz: Tak to ładnie wygląda : http://img139.imageshack.us/img139/3066/banerekvm7.jpg Quote
Viris Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Chyba jestem uzależniona od bazarków, bo obiecałam sobie że wystawię dopiero po świętach. Ale chyba dziś/jutro już nie wytrzymam. Zaczynam zatem nową partię bazarkową, na sterylki kotek i suczek. Jak zwykle linki będę umieszczać w swoim podpisie. Quote
Ulka18 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Viris, wielkie dzieki za bazarki :calus: Wszystkich, ktorzy tutaj zagladaja zapraszam na mielecki watek na pwp. Sa zdjecia psow wypatrzonych w schronisku podczas zlotu, psow, ktore sa w hoteliku u Murki i wiele wiadomosci. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60666&page=206&highlight=mieleckie Maja http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38692&page=96&highlight=mieleckie Tobi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106305&page=25&highlight=mieleckie Quote
Viris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Czekam na pełną aktywację allegro konta, będę mogła wystawiać jakieś allegro psiakom, ale pomyślałam też o jakimś allegro dotyczącym całego schroniska. Możnaby zrobić coś takiego, historia, informacje itp. Podać numer konta schroniska, może ktoś by wpłacał datki np na sterylki? Jak tylko dostanę kod pocztą to się odezwę. Bazarki dzisiaj, jak mi komp nie rypnie znowu. Quote
Ulka18 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Viris, mozna by cos takiego zrobic. Jak masz dar pisania, to jest to dobry pomysl. Dzieki z gory za bazarki i za wplate na sterylki koteczek i suniek :Rose: Quote
Viris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pierwszy bazarek już jest. Proszę o podnoszenie od czasu do czasu ;) Quote
Ulka18 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Temat: adopcje Od: "Profil1" mtoz@neostrada.pl Data: Pt Marca 21 2008, 1:31 pm Do:mielec@bezdomne.com Ostatnio do adopcji poszły: Magnus z wyb.37, suczka czarna podpalana z wyb.1 orazoddany właścicielowi pies podobny do haskiego co miał ostatnio zdjęcia robione. Niestety za TM poszła suczka Lwiczka z 73 dokładnie 12.01.2008 oraz piesek czarny co było pisane, że nie chcielismy go przyjąć, przywiązany w lasku. Odeszly za TM Quote
Recommended Posts