Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kurcze, pomylilo mi sie :huh: Super, ze bedziecie :multi: i Murka z TZem i Halcia :multi: Wierze, ze Ewatr tez bedzie. Quote
Murka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Będziemy oczywiście :p Na którą się umawiamy? halcia, plisss przywieźć fotkę RTG Berniego. Przy okazji pokażemy ją n chirurgii w Lublinie... może nam powiedzą jeszcze coś nowego :roll: Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja tez bede tak jak Reno, czyli ok. 12.30 lub troche wczesniej. O garnki bedzie trudno, moze jeden/dwa znajde. Quote
Viris Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Też bym chciała przyjechać. Ale nie dam rady :( Quote
halcia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 SZkoda Viris,byłby mocny komplecik.Zdjęcie mam zawsze w aucie,z myśla o tym,ze wejde na bezczelnego do jakiejś lecznicy zapytać,ale nie weszłam Przywioze ,oczywiscie.Z Kier. widziałam sie dzis w Rz-wie,wziął szafke oszklona od dr Kom.2 fajne duze pojemniki na karme i zamówił 2 klaty transportowe/dr kupi w hurtowni bez marży/a ja w sobote przywioze.Dostałam jeszcze 6 extra szamponów do psiej kapieli.Teżbede w okolicach 12.Pa. Quote
Viris Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Następnym razem może się uda. Mieszkam teraz już bliżej, więc nie mam do Mielca tych 400 km ;) Tylko ten termin odrobinę mi nie pasuje. To ja w takim razie niebawem ruszam z bazarkami na sterylizacje suczek. Tylko dajcie znać kiedy będzie ten doktor. Quote
halcia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 :diabloti:A co Virisek hucznie obchodzisz 8 marca?:diabloti: Quote
agusiazet Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A czy ja Mielczanka mogłabym dołączyć do Was? Jeśli tak, to proszę o dane nt. spotkania:) Quote
Ulka18 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Agusiu, kazdy jest bardzo mile widziany :fadein: Bedziemy mieli wreszcie okazje sie poznac. Spotkanie w schronisku jutro 8.marca od godz.12 (wtedy przyjedzie Halcia, ja moze nawet wczesniej, bo musze kotom zdjecia porobic). Reno i Murka przyjada ok. 12.30-13. Zapraszamy Ciebie i wszystkich, ktorzy maja chwilke czasu :p Quote
Reno2001 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Ulka18']Agusiu, kazdy jest bardzo mile widziany :fadein: Bedziemy mieli wreszcie okazje sie poznac. Spotkanie w schronisku jutro 8.marca od godz.12 (wtedy przyjedzie Halcia, ja moze nawet wczesniej, bo musze kotom zdjecia porobic). Reno i Murka przyjada ok. 12.30-13. Zapraszamy Ciebie i wszystkich, ktorzy maja chwilke czasu :p Dokładnie właśnie tak :multi::multi::multi:! Ja juz się nie moge doczekać...:cool3: Quote
agusiazet Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To ja porzucam dzieci własne i postaram się przyjść:):):) A czy taką gotową karmę w rurach (od Zająca) mogę przynieść, bo tak z pustymi rękami z pierwszą wizytą to nie wypada? Quote
agusiazet Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 I tak kupiłam to żarcie, ciężkie jak cholera. Mam nadzieję, że ktoś się skusi spróbować, jak już przytargam z drugiego końca miasta!:lol: Quote
Ulka18 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Agusiu, kazde zarcie sie przyda. Taka karma w batonach na pewno. Moze ja po Ciebie podjade? Tylko musisz mi napisac dokladnie gdzie, zebym trafila. To dla mnie zaden problem. Quote
halcia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Bede na pewno ale być moze też o 13.Wpada kumpel z Zamościa,dawno go nie widziałam,a jest przejazdem na lotnisko.Kontenerki juz w aucie,jeszcze byc moze jeden wielki,o ile zmieszcze.Zdjecie tez jest. Quote
agusiazet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ulka18 napisał(a):Agusiu, kazde zarcie sie przyda. Taka karma w batonach na pewno. Moze ja po Ciebie podjade? Tylko musisz mi napisac dokladnie gdzie, zebym trafila. To dla mnie zaden problem. Pewnie już nie będzie Cię przy kompie, ale podaję swój telefon kom. 697981300, jakby co. Wprawdzie jedziesz z Dębicy i schronisko masz po drodze, ale może a nuż mi się uda. Jak nie pożyczam plecak od córki i dotrę, bo w rękach tego nie przytacham. I bardzo się cieszę na to spotkanie:) Quote
Ulka18 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Agusiu, gdzie podjechac. Napisz szybko na pw. Moze jakos trafie. Quote
ewatr Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Tez bede :lol: juz sie nie moge doczekac az Was zobacze :multi: Quote
agusiazet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ewatr napisał(a):Tez bede :lol: juz sie nie moge doczekac az Was zobacze :multi: Przyjedź z Edzią to ją zabiorę na tymczas!:diabloti: Quote
ewatr Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 agusiazet napisał(a):Przyjedź z Edzią to ją zabiorę na tymczas!:diabloti: Musiałam bym ja chyba porwać :evil_lol:;) a potem szlaban na wchodzenie do schroniska :eviltong: Quote
halcia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dziekuje za spotkanie,Kierownikowi za szarmanckie zachowanie i piękny gest.Każda z nas dostała różę.Bardzo mi było smutno,ze nie mogłam z Wami posiedziec do końca.Z budami duuuuuuuuuużo lepiej,ale jeszcze troche biedaków ma b.stare i nieszczelne budy.Coś,pomyslimy,mysle że Kasie na Dni Mielca,odniosą sukces i czesć kasy znów przeznaczą na budy. Quote
agusiazet Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja też jestem zadowolona z wizyty, jesteście fajni ludzie i co najważniejsze spodobały mi się dwie sunie i pewnie jedna wyląduje u mnie na tymczasie, więc jakaś korzyść z mojej obecności może być. A gest Pana Kierownika bardzo miły. Niestety musiałam wyjść pierwsza, obowiązki mamusiowe wzywają, ale i tak się napatrzyłam na tyle psich nieszczęść, które tak bardzo (w większości) chcą na siebie zwrócić na siebie uwagę człowieka!!! Oby choć część znalazła swoje kochające domki, oby!!! Quote
Ulka18 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 co najważniejsze spodobały mi się dwie sunie i pewnie jedna wyląduje u mnie na tymczasie Agusiu, poprosilam p.kierownika o wiecej zdjec i opis tej suni w boksie narożnym, ktora Ci sie spodobala. [SIZE="3"]Dziekuje Wszystkim Cioteczkom i Wujkom za liczne przybycie i za przemila atmosfere :calus: :buzi: Mam nadzieje, ze Ewatr wstawi zdjecia zrobione w swietlicy. Szczegolnie Reno2001 i Jej TZowi za to, ze przyjechali taki szmat drogi, a jutro zrobia cos naprawde wielkiego dla 5 mieleckich psiakow :Rose: Quote
Murka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Było fajnie ;) I cieszę się ogromnie, że mogłam Was poznać :lilangel: Quote
Ulka18 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Podsumowanie poprzedniego miesiaca czyli wiadomosc od kierownika nt. lutowych adopcji:p Re: adopcje luty 9 marca 2008 7:06 od Profil1 <mtoz@neostrada.pl> [SIZE="4"]31 psów oraz 4 koty. Quote
Recommended Posts