Ulka18 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Temat: adopcje Od: mtoz@neostrada.pl Data: N Grudnia 16 2007, 2:36 pm Do: mielec@bezdomne.com [SIZE="4"]Dzisiaj poszły do adopcji: kot biały dzikawy do Warszawy, kot biało rudy do Tarnowa, haski malamut do Błażowej koło Rzeszowa oraz szorstkowłosy piesek z wyb.5 który miał niedawno robione zdjęcia. Wszystkie wypatrzone w internecie. Do adopcji poszedl tez terierek TOBI Niestety doszla tez masa nowych psów, ktore postaram sie jak najszybciej włozyc na strne (mialam dzisiaj od poludnia awarie lacza i dopiero teraz zaczelam dzialac). Quote
Ulka18 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Prawie Korusiowaty, ten psiak ma krótsze lapeczki ;) Wklejam zdjecia bud z Janowa, ktore juz trafily do boksow, te dwie do boksu 32 (31) Quote
Ulka18 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 A tutaj boks 19, tez po remoncie czeka na nowych lokatorow. Stare budy zostaly zamienione na jedna nowa i jedna uzywana. Quote
halcia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Mysle ,ze trzeba sie poslugiwac nowymi numerami boksow,a stare zdzierac przy okazji. Quote
Ulka18 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A tutaj jeszcze wstawiam zdjecia z soboty, prawie wszystkie bokys od budynku udalo sie zadaszyc dzieki wplatom sponsorow. Mam jeszcze zdjecia bud, wstawie wieczorem. Quote
halcia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wsobote przyjada 4 podw.budy z Malawy /Ta piata i 3 ktore zamowil kierownik.Pewnie zamowi jeszcze4.Oby! Quote
AgaiTheta Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Czy psy z Krosna trafiają do Mielca? Quote
Murka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Czasami coś z Krosna się trafi :roll: Ale czy gmina ma podpisaną umowę z Mielcem to nie wiem... Quote
halcia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Mysle ze nie,tylko kierownik negocjuje cene prz zglaszaniu Quote
Ulka18 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 AgaiTheta napisał(a):Czy psy z Krosna trafiają do Mielca? Wiekszosc psow z krosna trafia do Mielca. W Krosnie jest przytulisko i chyba po 2 tygodniach, psy jada do Mielca. Ale tego na 100% nie wiem. Quote
AgaiTheta Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Ulka18']Wiekszosc psow z krosna trafia do Mielca. W Krosnie jest przytulisko i chyba po 2 tygodniach, psy jada do Mielca. Ale tego na 100% nie wiem. No własnie w Krośnie w przytulisku jest boksia, ok 1,5 roku. Martwie się strasznie o nią, to chyba ta sunia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101171 Zerknijcie na ostatnią strone, jak myslicie jest podobieństwo? Quote
Ulka18 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kuba P napisał(a):Przelałem dzisiaj 50 zł na budę. Kuba, dziekujemy :calus: przelałes na konto Halci czy do schroniska? Jesli do schroniska, to musze napisac do kierownika. PS. Podaj prosze Twoj mail, to wysle Ci STARuszka. Chyba, ze do Rodzicow wyslac. Sorry, ale zaposialam Twoj mail :oops: teraz wpisze do ksiazki adresowej w poczcie schroniska. Quote
Kuba P Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Do rodziców, nie ma problemu. A pieniądze przelałem na konto Halci. Quote
Ulka18 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Zdjecia bud z Janowa (zdjecia z soboty 15.12.) A tutaj troche szczegolow np. srodek, solidnie wykonczony Tak wyglada wnetrze budy, jest podwojny dach i ocieplenie Quote
Ulka18 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Budy sa naprawde bardzo solidne i cieple Quote
halcia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dziekuje,Kuba serdecznie,za ta wplate i poprzednia.Wtyl mam tylko 65 zl,ale bedzie tyle pewnie w skarbonce w styczniu.Nie wiem czy nie zmienie banku na wygodniejszy,jesli to 31 i od razu zawiadomie,mam nadzieje ,ze sledzisz watek.Dzis Kier.przywiozl pewnie kolejne budy,ale to juz sam 'zaszalal" Quote
Ulka18 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A tutaj Kostek w wyremontowanej budzie, do ktorej przekonywal sie kilka dni. Widac fragment schroniska i psy spedzajace czas na dachach bud. Quote
Kanzaj Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wszystkim kochanym psiakom z mieleckiego schroniska życzenia jak najszybszego znalezienia swoich kochających przystani składa Cienkołapka - Dianka z rodziną. Quote
Ulka18 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [SIZE="5"][FONT="Comic Sans MS"]Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. [/FONT] [SIZE="3"]Życza : pracownicy, kierownik, zwierzaki i wolontariusze mieleckiego schroniska Quote
halcia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kuba,kochany,masz dobra reke!!!Zaczales poprzednio i poszlo.Tu dopiero pisalam ze jeszcze to co zalozylam mam braki 65/juz po twojej wplacie/i...Wydarli mnie do znajomych/nie psiarzy/ja zapytalam czy ogladali Polsat o Orzech.I przypomnieli sobie ze psy maja ciezkie swieta,3 osoby bdaly mi po 50.Tym sposobem juz mam 85 na kolejna bude do Mielca oczywiscie,potem ta skarbonka i kolo lutego moze bedzie na cala.Musze od kogos wysepic w wigilie,bo podobno jaka wigilia taki caly rok...Wszystkiego najlepszego,ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT WAM WSZYSTKIM I NASZYM PODOPIECZNYM! Quote
Jagoda1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kochanym Sunieczkom i Psiaczkom rychłych domków - życzy Korusia z "Siostrzyczką" i Państwem. Kierownictwu, Pracownikom, kochanym Wolontariuszom spokojnych, rodzinnych Świąt. :tree1::x-mas: Quote
MTJL Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja również przyłączam się do życzeń świątecznych dla wszystkich Pracowników i Wolontariuszy mieleckiego schroniska. Dużo zdrówka, ciepełka, pełnych brzuszków, żadnych choróbsk, miejsca przy własnym stole (lub pod) i wszystkiego najlepsiejszego w czasie Świąt i w Nowym Roku :tree1::santagri: Quote
Zmysł Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 PILNIE szukamy osoby z KATOWIC lub okolic do sprawdzenia domku przed adopcją (w Będzinie, 10 km od Katowic), tuż po Świętach!!!! Kto nam może pomóc???????:mdleje: Kontakt z Dogomaniaczką Mośka Quote
Recommended Posts