Viris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Oo i wlasnie apropo tych rozet :> Kiedy kolejne dni Mielca??? Moze daloby sie zrobic wystawe psów NIERASOWYCH? Bylyby wlasnie te rozety i inne nagrody (moze udaloby sie zdobyc cos od jakis sponsorow)??? Zgloszenie psa kosztowaloby powiedzmy 10 zl, ale wplata ta by szla po prostu na schronisko??? Takie wystawy to nowa rzecz, ale coraz bardziej ciesząca sie popularnoscia :) Quote
agusiazet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Mnie to się bardzo podoba, choc wiem, że mój kundel zupełnie nie chcaiałby występować. On jest indywidualista i niespecjalnie lubi inne psy!!! Quote
Ulka18 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Lecznica centaur - jak sie okazało cąły rok proponuje rewelacyjne ceny. Słuchajcie 50 zł za kocura 80 kotka 100 zł pies suka 150 !! Kori, jak bedziesz miala lecznice, ktore chca wziac udzial w akcji, to prosze o wiadomosc, jakies namiary na te lczenice, moze uda sie wynegocjowac ceny. Potem uruchomimy wejscia do radia Puls, do Nowi i Echa Dnia. Ja za swoja sunie dalam rok temu 170 zl, wazy 32 kg. Ale sie troche targowalam, bo doktor z Tarnowa poczatkowo chcial 200 zl. Viris, kazde gadżety firmowe, czy nie-firmowe maja duze wziecie. Na pewno Kasie beda organizowac akcje na Dniach Mielca, wtedy wszystko sie przyda. Odnosnie tych rozet to jakby one wygladaly? Moglabys wkleic jakas przykladowa :modla: Quote
Becia66 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tyle adopcji w ciągu 2 dni :loveu: :loveu: . Cieszę się niesamowicie :multi: :multi: :multi: . Quote
Viris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ulka18 napisał(a):Kori, jak bedziesz miala lecznice, ktore chca wziac udzial w akcji, to prosze o wiadomosc, jakies namiary na te lczenice, moze uda sie wynegocjowac ceny. Potem uruchomimy wejscia do radia Puls, do Nowi i Echa Dnia. Ja za swoja sunie dalam rok temu 170 zl, wazy 32 kg. Ale sie troche targowalam, bo doktor z Tarnowa poczatkowo chcial 200 zl. Viris, kazde gadżety firmowe, czy nie-firmowe maja duze wziecie. Na pewno Kasie beda organizowac akcje na Dniach Mielca, wtedy wszystko sie przyda. Odnosnie tych rozet to jakby one wygladaly? Moglabys wkleic jakas przykladowa :modla: Ok zaraz poprosze te dobra duszke o zdjecia rozet. Quote
Viris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 agusiazet napisał(a):Mnie to się bardzo podoba, choc wiem, że mój kundel zupełnie nie chcaiałby występować. On jest indywidualista i niespecjalnie lubi inne psy!!! Moja tez pewnie by nie chciala, ale jesli cos takiego bedzie to przyjade do Mielca :razz: Quote
Ulka18 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Kori, podaj prosze na pw Twoj mail. Mam kilka zdjec Waszego Stifflera podopiecznego staruszka. Chcialabym Ci wyslac. Becia, tak sporo adopcji. Najbardziej sie martwie o sunie owczarka niemieckiego, ktora miala byc sterylizowana, a poszla bez zabiegu. Mam nadzieje, ze Pani Ola wydawala i dobrze przeswietlila adoptujacych. Quote
terra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ulka, coś mi umknęło. Która suczka ON-ek poszla do adopcji? Quote
Ulka18 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Terra, ta sunia, ktora dawalas na "przygarne psa" Poszla tez ta sunia, sterylizowana na szczescie :p I ten boksio, ktory dopiero co skonczyl kwarantanne, dlatego zrobilismy zdjecia przez kraty, bo mielismy nadzieje, ze komus zginal Quote
terra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Mam ją nadal na allegro! 2 obserwatorów! Quote
Ulka18 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Terra, moze niech aukcje bedzie jeszcze przez chwile. Jest kilka onkow w schronisku, moze pojda do adopcji dzieki temu. Quote
terra Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Tak wlasnie pomyślałami i aukcja trwa nadal, a:crazyeye: trzech;) Quote
halcia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zbierajcie,zbierajcie Kasiom na loterie brakowalo w tamtym roku.My w RZ-wie momy zalozone pudelka i zbieramy/nawet dlugopisy z banku itp./bo przeciez nie kazdy fant musi byc cenny a czasem firmy daja gadzety!Dni Mielca byly chyba koncem sierpnia,ale pomysly i zbieranie koniecznie wczesniej.Bylam dzis w mielcu. sa PIEKNE 2COLI sunia i pies.Sa jeszcze w izolatce wierzyc mi sie nie chce ze takich psiakow ktos sie pozbyl.Moze uciekly zbo okres cieczek sie zaczal?Pozdrawiam. Quote
Ulka18 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Halcia, bylas w schronisku :crazyeye: Widzialas tego drugiego kolaka, psa? On byl wyrzucony na drodze prowadzacej do schroniska. A sunia jest po zmarlej wlascicielce. Napisz cos prosze o tym psie, wiem, ze on jest w strasznym stanie :shake: Quote
Becia66 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A może to ten co kiedyś zaginął?:crazyeye: ,Tylko tak sponiewierany że trudno go poznać? Chyba głupoty piszę ale przyszło mi to do głowy...:shake: Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Beciu, tez tak myslelismy z p.kierownikiem, ale wyslalam p.kierownikowi zdjecia i to nie jest ten pies. Ten ma ok. 7 lat, ma klopoty z oczami, pewnie jakis collie od pseudohodowcow. Od: "mtoz" <mtoz@tlen.pl> Do: urszula1813@o2.pl Temat: Alda Data: 26 lutego 2007 7:20 Pani Agnieszko musimy zwolnić tempo. Suka z wybiegu 58 poszła do adopcji 16.10.2006 a Alda jest tam gdzie była tzn. na wybiegu 77. Ja teraz jadę po mięso do Niska. Jak wrócę to zrobimy zdjęcie i Pani wyślę. Musi mi Pani dać ze 4 dni, aby uporządkować stronę. Pasuje oczyścić stronę z piesków, których nie ma oraz pozmieniac numerację bo niektóre są poprzenoszone gdzie indziej. Terra, poczekajmy z aukcjami na allegro. Dopoki nie bedziemy miec pewnosci, czy wystawiane pieski sa w schronisku. Quote
terra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 To co trwa, niech trwa. Nowych nie będę wystawiać. Dopisałam, tą "klauzulę", którą zaproponowałaś. Bardzo proszę, zapytaj przy okazji p.Kierownika o Oryginalnego. Jakoś ten pies leży mi na sercu. Wystawiłam go na innych portalach. (dobrze, że nie miałam czasu na wiecej).:p Chcę wiedzieć co robić. Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ja tez zostawilam te aukcje, ktore juz sa rozpoczete. Innych nie bede dawac. Poczekajmy, az p.kierownik przesle informacje, ktore psy poszly, a ktore sa i nadal czekaja. Gdyby bylo wiecej pieniedzy w schronisku, wtedy mozna by zatrudni jednego pracownika wiecej, a p.kierownik mialby czas zajac sie administracja i sprawami papierowo-adopcyjnymi. Ale to chyba nierealne :shake: Tak czy tak, to mamy wiecej sukcesow niz porażek :multi: Quote
Viris Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ja wysylam pierwsze bazarkowe różności wiec niebawem beda tez pieniążki. Mam nadzieje że na dużą budę się uzbiera. Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mam na koncie : 100 zl od Alii, 100 zl od AgusiTerierki i 10 zl od Terry :calus: :calus: :calus: Quote
halcia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Odnosnie coli Wole zeby dokladnie informowal Kierownik,boje sie zeby nie namieszac w informacjach.Sa bialo czarne ,jeden bardzo wychudzony.Wygladaja na rasowe bez domieszki ale ekspertem nie jestem.Moge tylko potwierdzic ze piekne. Quote
Viris Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Ulka18'] Viris, kazde gadżety firmowe, czy nie-firmowe maja duze wziecie. Na pewno Kasie beda organizowac akcje na Dniach Mielca, wtedy wszystko sie przyda. Odnosnie tych rozet to jakby one wygladaly? Moglabys wkleic jakas przykladowa :modla: http://images20.fotosik.pl/97/148c1f20aa89a817.jpg Tu zdjecie zbiorcze, ale jak cos to mam jeszcze zblizenia pojedynczych kilku. I jak myslicie? Byliby na to chetni? Quote
terra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wstawiłam cztery mix ON-ki do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3677112#post3677112 Quote
Kori Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 zaraz sie we mnie krew zagotuje.... dwa dni latania po całym 65 - tysiecznym mielcu, przy -8 stopniach, bez psa.... i do akcji arki zgłosiła się jedna lecznica - ta, za którą sama odwaliłam robotę z napisaniem maila... Jak tu polegac na dorosłych... Jeden dzień w roku nie moga obniżyć ceny zabiegu o 10, 20 zł ? Ja nie mowie, o całym miesiącu.... ale o dwóch dniach - bo przecież i tak mozna było.... Zawiodłam się, i to bardzo... Tak świat niszczy młode, ambitne, pełne ideałów pokolenie.... Co ja mówię? jaki świat? wykształceni, dorośli, odpowiedzialni ludzie... Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kori, jestes kochana i wspaniala. Zrobilas co moglas, a nawet wiecej. Nigdy sie nie zmieniaj, wierz zawsze w idealy, nie patrz przez pryzmat zysku i pieniadzy. Do Was nalezy swiat. Wy mozecie go zmienic. Ty Aniu, druga Ania, Ola, Dagmara, moja Ulka = do Was nalezy przyszlosc. A Era Wodnika juz nadchodzi... Quote
Recommended Posts