cyga Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ania i Psy napisał(a):Anna1 , maluchi świetne! Tylko straszliwa niesprawiedliwość,że pp nie ma w staniu ! A to Ciastek (Bułkowy braciszek, dla tych, co się gubią:)) ale fajny Ciastek!!!! ...jaki ma fajowy stojaczek :multi: , to taki specjalny?
malawaszka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 no piękny pies z niego :angel: mam tylko nadzieję, że on tak całymi dniami na tym stojaku nie musi stać :o :lol:
AnkaW Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ciastek rozwija się przepieknie :angel: :angel:
AnkaW Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Agama cudowności, ale to drugie grzywkiem nie będzie :wink: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 maga18 napisał(a):da sie zrobic 8) madzia robimy z naszego toya .... czarna owce ?? :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Em-ka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Agama: ta grzywka jakaś taka wyrośnięta i widzę, że natura nie poskąpiła jej skóreczki... :roflt: ale za to poskąpiła jej grzyweczki :P 8) fajne kluseczki :D
Agama Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Em-ka Ty rozmawiasz wierszem na co dzien ale fajnie :D Gdybym nie miala rownolegle maluchow to bym szarpikow nie zamiaszczala mysle ,ze bedzie mi to wybaczonee :o :( :D
Nesjanna Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 witam, piękne szczeniaczki się narodziły !!!!! GRATULACJE !!! czy już ktoś skonstrułował (na nasz polski rynek) tą super maszynę do stania ??? bo o ile dobrze pamiętam były takie plany .... ???
Em-ka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Agama: tu nie ma czego wybaczać - bardzo mi miło, że mogę zobaczyć takie śliczne maluchy - zmarszczeniuchy :) przyznaję, że nieczęsto widzę szczeniaki tej rasy; Tym bardziej mnie to cieszy, że użytkownicy tego forum mają inne rasy... wszystkie pieski nasze są.... :P
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Em-ka napisał(a): Agama: :D szarpej :lol: :lol: :lol:
orsini Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ania i Psy napisał(a):!!!! Ale mają teren!!!! Mam też fotki, jak Ciastek w charakterze kuca galopuje wzdłuż tego ogrodzenia! , co Wy:) TO WKLEJAJ PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Ilona Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Agama napisał(a): Agama śliczne masz te bobaski :baby: :D :D
onka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Nesjanka napisał(a):witam, piękne szczeniaczki się narodziły !!!!! GRATULACJE !!! czy już ktoś skonstrułował (na nasz polski rynek) tą super maszynę do stania ??? bo o ile dobrze pamiętam były takie plany .... ???ano sa juz nawet dwa modele ale jeszcze neiz budowane :evil: no nic na to nie poradze mój ojciec złota raczka wyjechał znoowu :evil: no a mnie nie było i tak jakos zawisło wszystko....
anna1 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 czesc Oneczko po przerwie:) agama- slodkie kluseczki :iloveyou:
Draczyn Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 EmKa chciałaś pooglądać inne rasy szczeniaczków - to proszęDraczyn napisał(a):http://www.rejentowka.republika.pl/szczenieta/buld_3_11_01.jpg To są ostatnie dzieci Kubusia, wydaje mi się , że prześliczne
Draczyn Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 [quote name='"Draczyn"']http://www.rejentowka.republika.pl/szczenieta/buld_5.jpg A to te same szczeniaczki, tylko dużo wcześniej - ślicznotki
resuruss Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Jejku!!!!!Jak fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wczoraj mnie nie bylo a tu tyyyyyyyyyyyle zdjec slodziutkich dzieciakow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Onka!Bardzo sie ciesze ,ze juz jestes w domu!!!!!!!!Znam ten bol kiedy trzeba lezec w szpitalu, a do rozwiazania jeszcze troszke czasu zostalo! Jedno szczescie ze Cie juz wypuscili!!!!!!!!!!!!! Maluszki slodkie !Faktycznie czas biegnie szybko,niedawno sie rodzily a juz zaczynaja ogladac swiat!!!! Agama!!!!Maluszki slodkie i te nagie i owlosione i gladkie i zmarszczuszki! Draczyn!!!!!Male buldozki sa wedlug mnie jednymi z najslodszych szczeniaczkow.Takie kluski -nietoperki! Ania i Psy!!!!Ciastek piekny!!!!!!Wiecej fotek!!!!!!!!!
Recommended Posts