Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ania i Psy napisał(a):
Anna1 , maluchi świetne! Tylko straszliwa niesprawiedliwość,że pp nie ma w staniu !
A to Ciastek (Bułkowy braciszek, dla tych, co się gubią:))

ale fajny Ciastek!!!!
...jaki ma fajowy stojaczek :multi: , to taki specjalny?

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama: ta grzywka jakaś taka wyrośnięta i widzę, że natura nie poskąpiła jej skóreczki... :roflt: ale za to poskąpiła jej grzyweczki :P 8)
fajne kluseczki :D

Posted

Em-ka Ty rozmawiasz wierszem na co dzien ale fajnie :D Gdybym nie miala rownolegle maluchow to bym szarpikow nie zamiaszczala mysle ,ze bedzie mi to wybaczonee :o :( :D

Posted

witam,

piękne szczeniaczki się narodziły !!!!! GRATULACJE !!!

czy już ktoś skonstrułował (na nasz polski rynek) tą super maszynę do stania ??? bo o ile dobrze pamiętam były takie plany .... ???

Posted

Agama: tu nie ma czego wybaczać - bardzo mi miło, że mogę zobaczyć takie śliczne maluchy - zmarszczeniuchy :) przyznaję, że nieczęsto widzę szczeniaki tej rasy; Tym bardziej mnie to cieszy, że użytkownicy tego forum mają inne rasy... wszystkie pieski nasze są.... :P

Posted

Ania i Psy napisał(a):
!!!! Ale mają teren!!!! Mam też fotki, jak Ciastek w charakterze kuca galopuje wzdłuż tego ogrodzenia!
, co Wy:)

TO WKLEJAJ PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Posted

Nesjanka napisał(a):
witam,

piękne szczeniaczki się narodziły !!!!! GRATULACJE !!!

czy już ktoś skonstrułował (na nasz polski rynek) tą super maszynę do stania ??? bo o ile dobrze pamiętam były takie plany .... ???
ano sa juz nawet dwa modele ale jeszcze neiz budowane :evil:
no nic na to nie poradze mój ojciec złota raczka wyjechał znoowu :evil: no a mnie nie było i tak jakos zawisło wszystko....

Posted

Jejku!!!!!Jak fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wczoraj mnie nie bylo a tu tyyyyyyyyyyyle zdjec slodziutkich dzieciakow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onka!Bardzo sie ciesze ,ze juz jestes w domu!!!!!!!!Znam ten bol kiedy trzeba lezec w szpitalu, a do rozwiazania jeszcze troszke czasu zostalo!
Jedno szczescie ze Cie juz wypuscili!!!!!!!!!!!!!
Maluszki slodkie !Faktycznie czas biegnie szybko,niedawno sie rodzily a juz zaczynaja ogladac swiat!!!!
Agama!!!!Maluszki slodkie i te nagie i owlosione i gladkie i zmarszczuszki!
Draczyn!!!!!Male buldozki sa wedlug mnie jednymi z najslodszych szczeniaczkow.Takie kluski -nietoperki!

Ania i Psy!!!!Ciastek piekny!!!!!!Wiecej fotek!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...