Śnieżynka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Res czyzby Wicek juz ciut chudszy sie zrobil od wroclawia :D a Pasi to sie chyba teraz dostanie :D
miniaga Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Śnieżynka napisał(a):Aga jaka ona cudna :D jak ladnie odrosla :D po prostu aniolek :D Śnieżynka Tasia wyglada jak MIM, dziewczyny od kilku dni chodzą w białych maseczkach:evil_lol:
Śnieżynka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jak to to co ty im zrobiłaś ??????????? Aga a wogóle na którą wystawe zabierasz Tasie bo chce ja poznać :D bo bądz co bądz tatusia mamy wspolnego :D
resuruss Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Zemsta Wicka za wyrwane włosy Hehe,,ale dostała bęcka Wicek zawsze chciał byc piratem
miniaga Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Śnieżynka napisał(a):Jak to to co ty im zrobiłaś ??????????? Aga a wogóle na którą wystawe zabierasz Tasie bo chce ja poznać :D bo bądz co bądz tatusia mamy wspolnego :D Tasia wraca na ring w Krakowie 2008, ale nie wiem czy wiesz że bliskie spotkanie z Tasią, może skończyć się utratą ręki, nosa lub innej części ciała.
resuruss Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Siwy podczas areobicu I Wicek niweczący moją prace
Śnieżynka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 miniaga napisał(a):Tasia wraca na ring w Krakowie 2008, ale nie wiem czy wiesz że bliskie spotkanie z Tasią, może skończyć się utratą ręki, nosa lub innej części ciała. heheh to rodzeństwo sie od siebie nie różni :D przy moim gorzi strata nogawki :D jak sie przejdzie obok nie interesujac sie nim :D :laugh2_2:moze dlatego ostatnio nie chodze z nim na spcery obok miasteczka studenckiego bo paru studentow stracilo jzu koncowki nogawek :D a tak sie z niego smiali bo szedl z gumkami na wlosach :laugh2_2: a przy przebiegajacych ludziach musze go krotko trzymac bo :Dog_run:na nimi :D resuruss napisał(a):Siwy podczas areobicu I Wicek niweczący moją prace http://img105.imageshack.us/img105/9578/dsc00012id3.jpg Ress jak niszczy Twoja prace przeciez on tylko sie drapie po pleckach :D jak Pancia nie chciala podrapac to sie sam drapie :D
resuruss Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hmmmm,tylko dlaczego on to robi w starej sliwce ????Ja go sliwkami nie drapie :lol:
Śnieżynka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 bo pestka byla odpowiednio ulozona zeby miedzy lopatkami sie podrapal :D a ze akurat reszta sliwki tez byla to ups zdaza sie :D
resuruss Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :megagrin::megagrin::megagrin: A teraz na powaznie Vincent uczy sie stania
Śnieżynka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 e tam uczy :evil_lol: on pięknie stoi :) wystarczająco we wrocu sie na niego napatrzyłam i głowiłam co to za cudeńko :loveu::loveu::loveu::loveu: czemu moj nei moze byc taki potężny.. czemu akurat moj musi dbac o linie suchego ma cala miche i zjada tylko tyle ile na worku napisane na jego wage mimo ze caly czas ma dobre 0,5 kg karmy w misce.... i ani ziarenk nie zje wiecej :placz::placz::placz:
resuruss Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wicek nie grzeszy gruboscią.Kosc ma mocną ,ale ciałka dopiero nabierze ,bo to gowniarz jeszcze ;) U mnie michy nie stoją - psy dostają rano sniadanie - biały serek ,suche albo ciastka z Eukanuby lub Acany. Głowny posiłek dostają pozno w nocy ,a jak ktos nie chce to miche zabieram i dopiero dostaje sniadanie nastepnego dnia. Jednego anorektyka wychowałam i powiedziałam - wiecej nigdy.
Dada Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ress: Jak zwykle cudne zdjecia, Pasiak z Vickiem się chyba nieźle razem bawią, dzieciaki :loveu: A co do jedzenia, jak się przyłapałam na tym, ze musiałam łyżeczką karmić Małego (wcześniej rzucał sie na jedzenie i połykał w dwie sekundy), bo wszystkie suplementy razem z tym, co mu robiłam lądowały w sedesie, to popukałam się w głowę. Nie chce, to nie zje, po 15 minutach, to co przygotuje ląduje w lodówce. Odkryłam, ze teraz robi sobie 2 dni w tygodniu głodówki na suchym samym, a w reszte dni zjada wszystko i dopomina się o więcej. Ale suchą karmę mają moje psy zawsze w misce Ilona: Piękna brygada, świecące oczy- rewelacja. mi coraz bardziej brakuje posiadania kolejnego grzywkoweko, kochanego wariata. Dawno nie było tu mojego małego niedźwiadka:
malawaszka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 resuruss napisał(a):Wicek nie grzeszy gruboscią.Kosc ma mocną ,ale ciałka dopiero nabierze ,bo to gowniarz jeszcze ;) U mnie michy nie stoją - psy dostają rano sniadanie - biały serek ,suche albo ciastka z Eukanuby lub Acany. Głowny posiłek dostają pozno w nocy ,a jak ktos nie chce to miche zabieram i dopiero dostaje sniadanie nastepnego dnia. Jednego anorektyka wychowałam i powiedziałam - wiecej nigdy. hahaha chyba Ci w to nie wierzę :evil_lol::eviltong:
resuruss Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha chyba Ci w to nie wierzę :evil_lol::eviltong: Przyjedz - zobacz - wszystkim gnaty sterczą :diabloti: a ja twardziel .....NIE DAM!!!!!! Dada !!!Joy juz ma super włos :loveu: a te oczka :loveu:
Dada Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ress: dzieki! Oj, jeszcze trochę poczekam na super długi włos, ale i tak rośnie szybko Ja chcę zdjeć Małego siostry przyrodniej! Masz jakieś fotki Bułeczki?
resuruss Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Bułka teraz ma cieczke ...lezy i zdycha :shake:
resuruss Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Najwyrazniej brzusio ją boli ,bo naprawe wygląda jakby ktos z niej powietrze wypuscił ...bidulka moja ...a to dopiero 3 dzien ...gdzie tam koniec.
Dada Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Moja Sara tez źle znosiła cieczki, ale ma już to do końca życia z glowy. Szkoda, ze psia cieczka tak długo trwa, wlaśnie dlatego wolałabym chyba kolejnego grzywka również... psa Ucałuj ją w włochatą główkę
lalunia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 dada margrabia już jak marggrabia :) ress a wicek pirat ;)
Dada Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 lalunia: mi się tez wydaje, ze jego imie coraz bardziej pasuje do niego :multi:
Light of Shin-Ra Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 To ja Wam pokarzę co robię jak nie mogę spać
AnkaW Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Han - :crazyeye::crazyeye: fantastyczne :loveu: To jest na szkle????
resuruss Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 WOW!!!!CZAD!!!! A Han duzo masz takich bezsennych nocy???Jesli tak to bardzo chętnie uzyczę modela :loveu:
Recommended Posts