maga18 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ress milo bylo ale zaraz bana dostaniesz :lol::diabloti: fotki super :loveu:
Dada Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 maga: ress nie dostanie, bo wstawia zdjecia przepisowo :multi: A zdjecia rewelacyjne, trzeba mieć talent, by tak uchwycić latające grzywacze I jest Bułeczka :loveu: z uśmiechem od ucha do ucha
resuruss Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nie dostane :eviltong:,bo wstawiam po 4 :eviltong: Bułka na fotach szczesliwa ,a zaraz ją wkładam do wanny to szczescie prysnie jak banka mydlana :diabloti:
resuruss Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No w koncu sie doczekałam szyjkowca :evil_lol:,bo juz w kompleksy wpadałam :evil_lol: Jakby we Wrocku nie odtanczył tanca dzikusow na stoliku to juz było by całkiem przyzwoicie ...a tu taka niespodzianka i taniec był ...ba ..nawet w mocno artystycznym wydaniu :diabloti:.Najwazniejsze ,ze dogadał sie szybko z moim stadem i z Zuzką - ktora nadal obstaje ,ze piesek nazywa sie FIONA :evil_lol:
maga18 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='resuruss']Nie dostane :eviltong:,bo wstawiam po 4 :eviltong: [/QUOTE] a wstawia sie po 5 :diabloti::evil_lol::evil_lol:
lalunia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 resss najlepsze jest jak idzie z zadartym nosem do góry !
maga18 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 to ja moze troche zdjec z psich walk powstawiam :diabloti: udzial biorą: sędzia: Bziuta druzyna 1: Api druzyna 2: mamuśka i Max AKCJA: 2 na 1 Bziuta sędzia przeciwnik zagoniony do łazienki - przerwa - sedzia pilnuje porzadku runda II - sędzia Bziuta daje sygnał... przeciwnik wychodzi z łazienki Api dzielnie walczy, nie poddaje się :diabloti:
maga18 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 zmiana pomieszczenia i do akcji wkracza mamuśka - znow 2 na 1 ojj cos nie spodobalo sie sedziemu , daje znak mamuśce, a ona pokornie przyjmuje do wiadomosci ze zagrala nie fair... cala szczesliwa Api wygrywa ten pojedynek
resuruss Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No ja tez mam ubaw :evil_lol: Ze zdjec Bziutki i mojej biednej terroryzowanej Api ... oraz z tego co sie dzieje w domu : Zuzka z kromka + Pasia z głodem + Wicek z obłedem w oczach i lataja w koło :evil_lol:
Dada Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Maga :loveu: Aż chce się większe stadko mieć jak sie patrzy na te fotki. (bo co to za druzyna, gdzie sędziego brak)
miniaga Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 MADZIK foteczki super. Beza poprostu rozwaliłam mnie.
Agama Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ilez TA BEZA MA WIELBICIELI:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:dla mnie CUDOWNA od dawna:loveu::loveu:,bardzo zaluje ,ze do tej pory nie widzialam jej w realu
resuruss Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kolejne klony :loveu: Ja tez mam cos dobrego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Duzy Vicek i mała Bu
lalunia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ress nie oszukuj to zbliżenie wicek nie jest wielki
maga18 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 nie! to Bułka jest po prostu miniaturowym grzywaczem :lol:
Śnieżynka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ress co ty mówisz czy to ty wystawiałaś wicka we wrocku w mlodziezy ?? bo jak tak to juz wiem co to za psiak ktory mi bardzo przypadl do gustu :D i on wcale nie jest duzy :P
resuruss Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ano ja wystawialam ;) to ten ,ktory dał najwiekszy popis na stoliku :evil_lol: Niemniej miło mi ,ze sie moja chłopinka podoba :loveu:
anna1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ja juz na temat fotek ress nie bede sie powtarzac :loveu::loveu::loveu: Maga- rewelacyjna relacja meczowa!!!!!!!!!!!! ubawilam sie doskonale:)))))))))
resuruss Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A powtarzaj powtarzaj :evil_lol: Foteczki z dzis:
Recommended Posts