Dada Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 han: słodziaczki, takie kochane małe stado. Dzisiaj mój latał z innymi grzywkami i na Berneńskiego psa pasterskiego naszczekał. A on odzywa sie raz na pół roku :evil_lol: -> w grupie siła lalunia: dziękujemy bardzo :oops:
Solange Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Cyga, Fida jest prześliczna!!!!!!!!!!!!!! Dada, Joy ma piękne włosy! Jeszcze mu trochę urosną, ale zapewniam Cię, że wiele pp ma gorszy włos już urośniety do maksymalnej długości, niż Twój pesek teraz. Han, wreszcie widzę Twoją dziewczynkę! Śliczna!!! Nie wiem czy nie wstawiałaś wcześniej jej zdjęć czy jakoś umknęły mojej uwadze. A w jakim ona jest obecnie wieku?
Dada Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ja to bym chciała, zeby kiedyś Joyka wlos wyglądał tak: :loveu::loveu::loveu: /pomarzyć zawsze można, nie?
Light of Shin-Ra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Solange - Emka jest dokładnie w wieku Iszki. Lalunia - przynajmniej nie jestem osamotniona w moich bojach.:loveu: Dziś byliśmy w lesie. Pogoda niezbyt do trochę padało ale niewiele. Powiem Wam , że uwielbiam patrzeć na Iszkę jak goni w lesie. Jego tak jakoś drzewa chyba podniecają i bawią bo sie rozpędza i gania pomiędzy nimi, nawet sam. Ale on w tym lesie, jak tak przemyka za drzewami to wygląda jak taki biały jednorożec z bajki. Jeszcze ta rozwiana grzywa. Swojego czasu bardzo dużo jeździłam konno i miałam okazję nawet na Służewcu jeździć na prawdziwych koniach arabskich. Iszka porusza się jak taki właśnie arab, ma ten sam krok. Na Służewcu często siadałam przed karuzelą dla koni o obserwowałam araby w kłusie. To jest jedyne w swoim rodzaju doznanie. Tak samo jak jazda na takim koniu. Niezapomniana.
Solange Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Han, to już wiem skad Twoje zamiłowanie do grzywaczy :] A w lesie nie było kleszczy? Wczoraj wybraliśmy się na grzyby. Nie wziełam Dinara, bo bałam się właśnie kleszczy i o to, że może się podrapać.
Dada Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 taaak, araby są obłędne, Han, wzieło mi się przez Ciebie na wspomnienia.. http://www.kjbik.pl/zdjecia/mZ.04.07%20128.jpg
Light of Shin-Ra Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dada- koń piękny , Ty też niczego sobie. Ja konie kocham i zawsze kochałam, niestety teraz nie mam możliwości jeździć. Jak kiedyś w końcu uruchomię skaner to wstawię moje końskie fotki. A co do grzywek to jeszcze jedna osobliwość. Po spacerku w deszczu następuje zwykle suszenie suszarką z nakładką (taka szczotka co czesze i przez nią dmucha - super się suszy). Oba futrzaki stoją jakbym je katowała a Iszka w tym czasie przychodzi i się nastawia żeby mu grzywkę poczesać i posuszyć. Normalnie mi rękę nosem podbija jak nie zwracam na niego uwagi.
Dada Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 zmęczona byłam, więc wyglądam jak potłuczona. Rajd 60km, trochę tego było..
lalunia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dada napisał(a):ja to bym chciała, zeby kiedyś Joyka wlos wyglądał tak: :loveu::loveu::loveu: /pomarzyć zawsze można, nie? nie otwiera sie te zdjątko:placz:
Dada Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Tak jak Mamona Germanica, widocznie zdjęcie mi skasowano Jak zobaczyłam na zdjęciu ja, to od razu zamarzyło mi się, zeby Joyek wyglądał podobnie, a to wszystko przez kolorek, bo prawie taki sam :loveu: ;)
Agama Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Joyek ma inny kolor niz Mamona,jak ja pierwszy raz zobaczylam na klubowce w Grudziadzu to byla biala jak Krolowa Sniegu-sliczna sunia-ta klubowka to bodajze 2000 rok
Dada Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Tak, to prawda, Joy jest rudy, ale rudego pp z pieknym włosem nie widziałam jeszcze:roll:
Solange Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A ja widziałam - Twojego Joy'a! Naprawdę ma ładny, zdrowy włos.
Dada Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Widziałaś? Kiedy? :cool3: którkie włoski ma, będą odraaaaastać długo, ale odżywione faktycznie teraz fajnie, chociaż nadal nad tym pracujemy.
Solange Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Niestety tylko na zdjęciach :( Ale widać, że włos ma łądny i zdrowy. A może kiedyś na jakiejś wystawie będziemy miały okazję się poznać? :)
Solange Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dada, a jeśli to nie tajemnica, gdzie się w najbliższym czasie wybierasz???
MOLA Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dada się wybiera do Wrocławia i Nowego Dworu ze mną :)
Dada Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 no wiesz Mola, tajemnicę zdradziłaś :mad: :evil_lol: tak, tak, jadę :multi:
Solange Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Na tych wystawach akurat mnie nie będzie. Ale mam nadzieję, że gdzie indziej się spotakmy ;)
Recommended Posts