Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

han:
słodziaczki, takie kochane małe stado. Dzisiaj mój latał z innymi grzywkami i na Berneńskiego psa pasterskiego naszczekał. A on odzywa sie raz na pół roku :evil_lol:
-> w grupie siła
lalunia:
dziękujemy bardzo :oops:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyga, Fida jest prześliczna!!!!!!!!!!!!!!

Dada, Joy ma piękne włosy! Jeszcze mu trochę urosną, ale zapewniam Cię, że wiele pp ma gorszy włos już urośniety do maksymalnej długości, niż Twój pesek teraz.

Han, wreszcie widzę Twoją dziewczynkę! Śliczna!!! Nie wiem czy nie wstawiałaś wcześniej jej zdjęć czy jakoś umknęły mojej uwadze. A w jakim ona jest obecnie wieku?

Posted

Solange - Emka jest dokładnie w wieku Iszki.
Lalunia - przynajmniej nie jestem osamotniona w moich bojach.:loveu:

Dziś byliśmy w lesie. Pogoda niezbyt do trochę padało ale niewiele. Powiem Wam , że uwielbiam patrzeć na Iszkę jak goni w lesie. Jego tak jakoś drzewa chyba podniecają i bawią bo sie rozpędza i gania pomiędzy nimi, nawet sam. Ale on w tym lesie, jak tak przemyka za drzewami to wygląda jak taki biały jednorożec z bajki. Jeszcze ta rozwiana grzywa.
Swojego czasu bardzo dużo jeździłam konno i miałam okazję nawet na Służewcu jeździć na prawdziwych koniach arabskich. Iszka porusza się jak taki właśnie arab, ma ten sam krok. Na Służewcu często siadałam przed karuzelą dla koni o obserwowałam araby w kłusie. To jest jedyne w swoim rodzaju doznanie. Tak samo jak jazda na takim koniu. Niezapomniana.

Posted

Han, to już wiem skad Twoje zamiłowanie do grzywaczy :] A w lesie nie było kleszczy? Wczoraj wybraliśmy się na grzyby. Nie wziełam Dinara, bo bałam się właśnie kleszczy i o to, że może się podrapać.

Posted

Dada- koń piękny , Ty też niczego sobie.

Ja konie kocham i zawsze kochałam, niestety teraz nie mam możliwości jeździć. Jak kiedyś w końcu uruchomię skaner to wstawię moje końskie fotki.

A co do grzywek to jeszcze jedna osobliwość. Po spacerku w deszczu następuje zwykle suszenie suszarką z nakładką (taka szczotka co czesze i przez nią dmucha - super się suszy). Oba futrzaki stoją jakbym je katowała a Iszka w tym czasie przychodzi i się nastawia żeby mu grzywkę poczesać i posuszyć. Normalnie mi rękę nosem podbija jak nie zwracam na niego uwagi.

Posted

Dada napisał(a):
ja to bym chciała, zeby kiedyś Joyka wlos wyglądał tak:

:loveu::loveu::loveu: /pomarzyć zawsze można, nie?

nie otwiera sie te zdjątko:placz:

Posted

Tak jak Mamona Germanica, widocznie zdjęcie mi skasowano
Jak zobaczyłam na zdjęciu ja, to od razu zamarzyło mi się, zeby Joyek wyglądał podobnie, a to wszystko przez kolorek, bo prawie taki sam :loveu: ;)

Posted

Joyek ma inny kolor niz Mamona,jak ja pierwszy raz zobaczylam na klubowce w Grudziadzu to byla biala jak Krolowa Sniegu-sliczna sunia-ta klubowka to bodajze 2000 rok

Posted

Widziałaś? Kiedy? :cool3:
którkie włoski ma, będą odraaaaastać długo, ale odżywione faktycznie teraz fajnie, chociaż nadal nad tym pracujemy.

Posted

Niestety tylko na zdjęciach :( Ale widać, że włos ma łądny i zdrowy. A może kiedyś na jakiejś wystawie będziemy miały okazję się poznać? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...