Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Agama jedyne co mi sie nasuwa i jedyna sunia pp która znam z wystaw to sunia Laluni... ale ona chyba swojej nie obcieła.....?!?!

ej dziewczynki moja sunia ma się dobrze futrerko jest całe i długie i jej nikomu nie oddałam i nie oddam aa i ma stojące uszy :mad:

Posted

Jedyna suka , która ma mł ch i jest w tym wieku to
I'm So Pretty Pastoral.

Jest jeszcze Valaquenda Germanika, ale ta z twojego zdjęcia ma ładniejszą głowę więc ją wykluczyłam.

Posted

Uwielbiam kawę, papierosy, słodkości, tłuste jedzenie i dużo innych nie zdorwych rzeczy... Liczy się wszak jakość życia a nie jego długość. Hahhahhaha

Posted

Agama napisał(a):
Gosiu musisz wejsc w szczenki na e psach

o nie tego to ja sie nie podejmuje :D Pozostawie to komus bardziej obytemu z rasa :D nie bede robić konkurencji :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Emka zostaje Emką bo już do tego imienia przywykła. Chłopaków mi porozstawiała po kątach ale dziś nawet chwilę z nimi goniła tak, że jest dobrze. Musi mieć jeszcze trochę czasu na oswojenie sie z sytuacją. Wieczorem będą nowe zdjęcia.

Miniaga powiedz :placz: nie bądź taka.

Posted

dzieki Aga a niektorzy pisali ,ze to samiec i jeszcze zartowali sobie,ze przeciez widac po wygladzie glowy,ze to nie moze byc dziewczynka..
Han czekam na foty

Posted

miniaga:
Mówisz poważnie? Mnie od razu cos pokierowało na stronkę sua sponte, ale obstawiałam chłopaczka :), tylko ta kiwunia mnie zwiodła i stwierdziłam, ze to niemożliwe jednak
wdłg mnie był to TONIC DAIQUIRI Sua Sponte

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...