lothia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 nie ,źle się wyraziłam suczka to jego córka i jest w Polsce, a link dałam Ci do chłopaka bo o chłopaka Ci chodziło?
Śnieżynka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 aaa to teraz wszystko juz jasne :) tak Juta szuka kawalera :)
maga18 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 jeszcze takie znalazlam http://www.chinesecrested.no/en/registry/29316/Arden+Solutre+Pazzda.html i jego syn http://www.chinesecrested.no/en/registry/63491/Kim+Cin.Cin+Pet.html zalezy czy Juta szuka kawalera o rudych wlosach, czy tez o rudej skorze... ruda skora wiąże sie z tym, ze pies ma rudy nos i rude powieki... ale to i tak nie powinno byc decydujace przy wyborze reproduktora... kolor jak dla mnie jest najmniej ważny ;)
Solange Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dla mnie Kim jest sliczny! Ale Maga masz rację, nie kolor jest najważniejszy.
Dudek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Zholesk Arriago po Sampan Basta też jest rrrrrrrrrudy;) A to moje pufki:) Wessi Walnut Water Lily & Wizard Water Lily
Dudek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 eeee nie chcę zanudzać;) jak mi Ilka prześle w oryginalnym rozmiarze i wykadruję to może coś jeszcze wstawię:multi:
Śnieżynka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Co ty mówisz jak możesz nas takimi ślicznościami zanudzać wstawiaj wszystko co masz tych piękności......
ajcka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A ja dziś dostałam fotke COCO siostrzyczki Keri i Molly- apropo rudego kolorku:
Juta Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ajcka napisał(a):A ja dziś dostałam fotke COCO siostrzyczki Keri i Molly- apropo rudego kolorku: http://images29.fotosik.pl/57/2a0cfcb90255b17fmed.jpg I ta własnie PANI wygrywa konkurs na rudą grzywkę o jaką mi chodziło. :happy1: :ylsuper:
Light of Shin-Ra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Juta moim skromnym zdaniem powinnaś szukać nie rudego psa ale psa , który daje rude dzieci bo z tego co zrozumiałam to chcesz mieć rude szczeniaczki. Z tego co sie orientuję ładne rude dzieci dawał słynny KRIMZIN ale pojęcia nie mam czy on jeszcze kryje trzeba by u właścicielki sie dopytać, SAMPAN jego syn też daje ładne rude szczeniaki i z tego co wiem jest teraz z Polsce no i u Magi18 w ostatnim miocie urodził się piękny rudo-brązowy (tak ze zdjęcia twierdzę) pp piesek. Mój Isza też jak jest nieopalony to jest rudawy i ma jasny nosek:loveu:. Ajcka - suczka zjawiskowa. Jestem zakochana.
miniaga Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Z tego co ja wiem to Sampana już w Polsce nie ma. Piękna bajka jaką opowiadał Adam Ostrowski o tym, że ten pies będzie już miał do końca swoich dni szczęśliwe życie okazała się niestety tylko bajką.....
Dudek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Juta napisał(a):I ta własnie PANI wygrywa konkurs na rudą grzywkę o jaką mi chodziło. :happy1: :ylsuper: chyba sunia mocno przekazuje kolor bo widzę że w poprzednim miocie, wyszła czekoladka/rudzielec.
Juta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 miniaga napisał(a):Z tego co ja wiem to Sampana już w Polsce nie ma. Piękna bajka jaką opowiadał Adam Ostrowski o tym, że ten pies będzie już miał do końca swoich dni szczęśliwe życie okazała się niestety tylko bajką..... Czy możesz uściślić nieco???
Dudek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 na drugim zdjęciu widać Wessi - nad którą się zastanawialam czy to nie semicoat:evil_lol:
Juta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 :lol: Agamciu, masz całkowitą rację. Piesek musi przekazywać swoje umaszczenie. I mam takiego delikwenta. Jeśli otrzymam pozwolenie na wklejenie jego zdjęć i zdjęć jego czerwonych maluchów - wkleję natychmiast. Ale nie prędko, bo teraz mam istne urwanie głowy.... A ja mam przeogromny "smaczek" na czerwonego i czarnego łysola dla siebie. Dlatego Frytencję planuję pokryć rudym a Kokę czarnym psiakiem HL. Mam tylko nadzieję, że mi dziołszki nie pokrzyżują planów i dostaną cieczki w takim odstępie dniowym, że dam radę pojechać z nimi do zupełnie różnych psów w różnych Państwach. A biorąc pod uwagę, że w tym samym miesiącu wypadają mi 4 cieczki - z czego 3 suki muszę pokryć, bo mam zamówienia na ful już od dawna tylko się wyłgałam remontami - to już popadam w otępienie i istną histerię jak to ze sobą pogodzę. Na szczęście 2 krycia planuję w Polsce. A właśnie, na domiar złego, moja juniorka dostała dziś swoją 1 cieczkę i widzę, że następna baba się już szykuje. Mam jednak nadzieję, że reszta kobiecego towarzystwa nie będzie "świnia" i poczeka na swój termin:placz: . A ja mam w tej chwili "wykończeniówki poremontowe", z którymi jestem kilka dni w plecy, więc i tak jestem jak w transie. Niech Śnieżynka opowie, hihi
Śnieżynka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A co ja mam opowiadać :D :mad: ty mnie Jutko już w nic nie wkopuj :D :diabloti: Chociaz to prawda że Ty ostatnio to zakręcona i to nieźle :evil_lol: Dudek wiecej fotek prosimy tych piekności :D
Juta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 maga18 napisał(a):jakie masz jeszcze psy oprocz grzywek? Maguś mam jeszcze Yorki.
Dudek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 specjalnie dla śnieżynki rozwiana przez wiatr... Water Lily:evil_lol:
Dudek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 hihi Juta pewnie z yorkami jest inaczej... ale ja miałam z 15 chętnych na liście oczekujących na szczeniaki a potem jakoś wszyscy się wykruszali zwłaszcza że urodziło mi się 5 pp:evil_lol:
Recommended Posts