Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze takie znalazlam

http://www.chinesecrested.no/en/registry/29316/Arden+Solutre+Pazzda.html

i jego syn http://www.chinesecrested.no/en/registry/63491/Kim+Cin.Cin+Pet.html

zalezy czy Juta szuka kawalera o rudych wlosach, czy tez o rudej skorze... ruda skora wiąże sie z tym, ze pies ma rudy nos i rude powieki...
ale to i tak nie powinno byc decydujace przy wyborze reproduktora... kolor jak dla mnie jest najmniej ważny ;)

Posted

Juta moim skromnym zdaniem powinnaś szukać nie rudego psa ale psa , który daje rude dzieci bo z tego co zrozumiałam to chcesz mieć rude szczeniaczki.

Z tego co sie orientuję ładne rude dzieci dawał słynny KRIMZIN ale pojęcia nie mam czy on jeszcze kryje trzeba by u właścicielki sie dopytać, SAMPAN jego syn też daje ładne rude szczeniaki i z tego co wiem jest teraz z Polsce no i u Magi18 w ostatnim miocie urodził się piękny rudo-brązowy (tak ze zdjęcia twierdzę) pp piesek.
Mój Isza też jak jest nieopalony to jest rudawy i ma jasny nosek:loveu:.

Ajcka
- suczka zjawiskowa. Jestem zakochana.

Posted

Z tego co ja wiem to Sampana już w Polsce nie ma. Piękna bajka jaką opowiadał Adam Ostrowski o tym, że ten pies będzie już miał do końca swoich dni szczęśliwe życie okazała się niestety tylko bajką.....

Posted

Juta napisał(a):
I ta własnie PANI wygrywa konkurs na rudą grzywkę o jaką mi chodziło. :happy1: :ylsuper:

chyba sunia mocno przekazuje kolor bo widzę że w poprzednim miocie, wyszła czekoladka/rudzielec.

Posted

miniaga napisał(a):
Z tego co ja wiem to Sampana już w Polsce nie ma. Piękna bajka jaką opowiadał Adam Ostrowski o tym, że ten pies będzie już miał do końca swoich dni szczęśliwe życie okazała się niestety tylko bajką.....

Czy możesz uściślić nieco???

Posted

:lol: Agamciu, masz całkowitą rację. Piesek musi przekazywać swoje umaszczenie. I mam takiego delikwenta. Jeśli otrzymam pozwolenie na wklejenie jego zdjęć i zdjęć jego czerwonych maluchów - wkleję natychmiast. Ale nie prędko, bo teraz mam istne urwanie głowy.... A ja mam przeogromny "smaczek" na czerwonego i czarnego łysola dla siebie. Dlatego Frytencję planuję pokryć rudym a Kokę czarnym psiakiem HL. Mam tylko nadzieję, że mi dziołszki nie pokrzyżują planów i dostaną cieczki w takim odstępie dniowym, że dam radę pojechać z nimi do zupełnie różnych psów w różnych Państwach. A biorąc pod uwagę, że w tym samym miesiącu wypadają mi 4 cieczki - z czego 3 suki muszę pokryć, bo mam zamówienia na ful już od dawna tylko się wyłgałam remontami - to już popadam w otępienie i istną histerię jak to ze sobą pogodzę. Na szczęście 2 krycia planuję w Polsce. A właśnie, na domiar złego, moja juniorka dostała dziś swoją 1 cieczkę i widzę, że następna baba się już szykuje. Mam jednak nadzieję, że reszta kobiecego towarzystwa nie będzie "świnia" i poczeka na swój termin:placz: . A ja mam w tej chwili "wykończeniówki poremontowe", z którymi jestem kilka dni w plecy, więc i tak jestem jak w transie. Niech Śnieżynka opowie, hihi

Posted

A co ja mam opowiadać :D :mad: ty mnie Jutko już w nic nie wkopuj :D :diabloti:
Chociaz to prawda że Ty ostatnio to zakręcona i to nieźle :evil_lol:

Dudek wiecej fotek prosimy tych piekności :D

Posted

hihi Juta pewnie z yorkami jest inaczej... ale ja miałam z 15 chętnych na liście oczekujących na szczeniaki a potem jakoś wszyscy się wykruszali zwłaszcza że urodziło mi się 5 pp:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...