Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='miniaga']Galeria żyje:multi:Dużo dużo pięknych zdjęć. Prosimy o więcej:loveu:

Miniaga - więc się nie obijaj i wstawiaj :cool3: fotecki

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaW']Miniaga - więc się nie obijaj i wstawiaj :cool3: fotecki

ja bym popędziła Ilkę,czekamy,czekamy,czekamy.......:mad:

Posted

Wow!!!Ile foteczek :loveu:

Cyga - brawo !!!Jestem pod wrazeniem zdjec :loveu:
Psiaki cuuudne - swietnie sie bawią .Kofi zachwyca włosem :loveu: .Twoje panienki tez pieknie wyglądają .Biedna Fidusia ,takie małe ciałko i musiała akurat pszczoła ją dziabnąc :mad: - dobrze ,ze juz ok :multi:
Natalio !!Uszy Michała powalające :loveu:

Posted

Lothia wy dostaniecie zdjęcia ode mnie na płytce bo mailem nie chciały pójść. Ale jak chcesz to wstawię kilka ze spacerku jeszcze;)

Posted

pewnie że kcemy [rozumiem że portret autorstwa córci Agi został usunięty na wieki]
wiesz ja np miałam cały dzień cos z pocztą i do tej pory nie wiem czemu nie mogę wysyłać plików z doc

Posted

Świetne foteczki :lol: najlepiej lubię takie plenetowe, naturalne gdzie widać jak psy naprawdę się cieszą :loveu: i żyją.

Posted

zapisz tą fotkę na kompie w jakimś folderze i zrób jako miniaturę, a pokaże Ci się jeszcze główka,no chyba że to mój komp jest magiczny taki, sorki ale ja zielona jestem w te klocki

Posted

Ja tez miałam dzis miec foteczki z nowym kolega ,ale przełozyłysmy spotkanie ,bo deszcz pada u nas.
Mam nadzieje ,ze do piątku sie wyklaruje pogoda i spotkanko bedzie - mamy sąsiada grzywacza - mieszka 2 przystanki od nas i jest znany dogomaniakom :loveu: :multi:

Posted

Mnie nie było w galerii a tu takie zaległosci:crazyeye:
Dla BUŁECZKI :loveu:Sto latek!!!
Foteczki wszystkie prześliczne.
Psiaki jak malowane.Coraz piękniejsze te grzywki.
a ja powybierałam co nieco ze spacerkowej galerii-mam adzieje ze nie za dużo ...
Keri
,
,
,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...