resuruss Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No z jednej strony bez sensu ,a z drugiej z sensem.......bo jak jest jakas afera ,to mozna łatwo zmienic post ,ktory mogł byc podstawa wniosnu o zniesłąwienie czy cos podobnego. No ale dla takich " lierówkowcow " jak ja to osobista tragedia ,bo bykow poprawic nie moge :angryy:
Dudek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ress wiem co czujesz bo ja po prostu nie mogę sobie darować za moje 'byki':oops:;) a na zabezpieczanie dowodów do spraw o zniesławienie to po prostu albo trzeba zapisywać stronę albo PrintScreen i zapisać obrazek;)
resuruss Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dudek napisał(a):Ress wiem co czujesz bo ja po prostu nie mogę sobie darować za moje 'byki':oops:;) a na zabezpieczanie dowodów do spraw o zniesławienie to po prostu albo trzeba zapisywać stronę albo PrintScreen i zapisać obrazek;) No byki są cool ,ja robie literowki często,a i byki się trafiają - teraz trzeba patrzec jak sie pisze :evil_lol:
Dudek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ress - Pasiak - super!!! to drugie zdjęcie powalające:loveu: Maga - dzięki - jestem baaaaaaardzo zadowolona z motoryki Water Lily:loveu: Mała zasuwa jak stary wyjadacz.
resuruss Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dzieki Dudku!! Twoje maluchy tez zasuwają jak torpedy :loveu: . Pasiasta na razie sie uczy ,zdaza sie ,ze idzie fajnie całą jedną "prezentacje" ale i tak czesciej udaje ping-ponga i gryzie wystawiającego w łydki :evil_lol: albo za bardzo sie stara np tak:
Ilka21 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A my dzisiaj z Molly byłysmy w Centrum Zdrowia Dziecka, ale niestety ja gapa i zdjęć nie ma. Ale może gdzieś w tv albo gazetach będą, bo dużo kamer i reporterów było.
Dada Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Na tym zdjęciu wygląda jak koń idący ujeżdżenie w kłusie wyciągniętym. Cudo! A jak zobaczyłam fotę siwego to padłam z wrazenia. On jest niesamowity! Dziekuję maga za informacje w sprawie rodowodu. Będę zatem sprawdzać w sumie postanowiłam, ze jednak wyrobię, a błędy nigdzie potrzebne nie są. Aha, a co do ortograficznych błędów.. rany chciałam napisać cudowne córeczki, ale pominęłam cudowne i zostały "cureczki". Jak to zobaczyłam, to :shake: i jak tu przy czymś takim zamknąć opcję edytowania postów! Myślałam, ze oszaleję, bo nie było edytora i nie wiedziałam co sie dzieje!
Ilka21 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To mój chrześniak z moimi grzywkami-one uwielbiają go... A to diwe moje dupki:evil_lol:
Ilka21 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A tak się bawi Toffi z malamutką Sky'ą a tak zmęczona Molly odpoczywa
miniaga Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:O ile pięknych zdjęć. Pasiak super:loveu:
resuruss Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Miło mi ,ze sie podobają Wam moje upiory :loveu: . Pasiak to wogole aktorka nieziemska :evil_lol: ,papuguje moje psy ,ba nawet papuguje koty :lol: .No i ten jej usmiech ....poprostu powala mnie tym ...pierwsze co widze jak otwieram oczy to zeby Pasiaka jakies 5 cm od twarzy rozwarte w usmiechu :loveu: .Niestety ta silanka nie trwa zbyt długo ,bo jak reszta bandy sie zorientuje ,ze sie obudziłam to szturmem skaczą na mnie i mam bardzo duza motywacje zeby szybko wyłazic z łozka :evil_lol: Ilka!!Superowa fota z doopkami :evil_lol:
Dada Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ilka! Piekne zdjęcia! :) Ress: Czyli nie tylko Joy papuguje inne psy? On się stara robić czasami dokładnie to, co w danej chwili sara :evil_lol: Widać, ze Pasiaczek dzielnie ćwiczy. Tym razem chodzenie na przednich łapkach?
lalunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ilka ty byłaś w programie 2 tvp ok 10 w pytanie na sniadanie ze swoją grzywką ?????????????????????
malaSilky Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Silky tez papuguje styl bycia Jogiego a co gorsza ostatnio podpatrzyla ze jak sie siusia to mozna podniesc noge, a grzywa to przeciez ona wiec nie powinna tego robic, a co gorsza zawsze kiedy tak robi to sie obsika :evil_lol: czasami zalatwia sie tak jak powinna ale sam fakt ze patrzy jak podlac slupek:diabloti:
resuruss Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hahaha,moja Bułka tez podnosi noge do sikania ,a jak jestesmy u weta to podnosi nawet dwie ,opiera je o sciane i leje :oops:
malaSilky Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 resuruss napisał(a):Hahaha,moja Bułka tez podnosi noge do sikania ,a jak jestesmy u weta to podnosi nawet dwie ,opiera je o sciane i leje :oops: Przynajmniej ma pomysl na zycie :evil_lol: Silikorek jeszcze na podnoszenie lapek nie wpadla ale kabinuje szczegulnie z drzewami i slupkami:p
Dada Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A Joy czasami tylko podnosi nogę do sikana, ale prawie nigdy! :-o obsikuje sobie trawniczek, chyba, że "cudownie" pachnący krzaczek znajdzie, to wtedy panienka nogę podniesie.
Ilka21 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 lalunia tak to niestety ja byłam. Ma jeszcze byc coś w programie na celowniku,który miał być jutro ale ze względu na Sopot jest chyba przeniesiony i będzie za tydzien- chyba
Solange Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ilka, dlaczego nie pochwaliłaś się, że byłaś w TV w "Pytaniu na śniadanie"??? Chętnie bym Cibie i Twojego pieska zobaczyła :multi: . A niestety nie oglądałam... :-(
Recommended Posts