Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu piękny, cudny ciemny łysolec!
Golaski są fantastyczne!
A Dinar widzę, ze też paraduje jak czasami Joy w różu :evil_lol:

Posted

Wszyscy mówili na spacerach, ze Joy to piękna suczka, a nawet mój tata mylił się na początku i mówił do niego "ona..", ale to pewnie dlatego, ze przez ostatnie lata mieszkała tylko sunia w domu, a zresztą same baby w domu :evil_lol:
Pierwszego dnia zakupiłam różową obrożę, ale dokupiłam też później czarno-białą (zeby nie był zupełnie zniewieściały, tak, ale tez z brylancikami..), a teraz doszła kolejna... fioletowa w motylki. Babe z niego zrobiłam :roll:

Posted

[quote name='Dada']Wszyscy mówili na spacerach, ze Joy to piękna suczka, a nawet mój tata mylił się na początku i mówił do niego "ona..", ale to pewnie dlatego, ze przez ostatnie lata mieszkała tylko sunia w domu, a zresztą same baby w domu :evil_lol:
Pierwszego dnia zakupiłam różową obrożę, ale dokupiłam też później czarno-białą (zeby nie był zupełnie zniewieściały, tak, ale tez z brylancikami..), a teraz doszła kolejna... fioletowa w motylki. Babe z niego zrobiłam :roll:

no i extra:p , u mnie wszystkie psy to geje i lesby :evil_lol::evil_lol: , a nie jednak nie - Fux jest hetero :roll:

a tak to przynajmniej jest kolorowo - teczowo :loveu::evil_lol:

hahahaah

Posted

Dinar superowo opalony :loveu: zdecydowanie lepiej wygląda w owłosionych uszach :loveu: i tez paraduje w rozu jak Siwy :evil_lol: .Zamowiłam dla Pasiaka komplet z Lupina rozowy w motylki ,ale okazało sie ,ze Pas by mogła sie nim w talii zapiąc i odziedziczył tatuś :evil_lol: .A Pasiakowi w spadku przeszedł na własnosc komplecik Siwego .

Posted

Miło mi, że się Dinarek podoba.
Res, on się opala bardzo szybko, więc trzeba uważać. Ale wolę jak ma ciemny kolorek. I też bardziej mi się podoba z owłosionymi uszkami :loveu:

A Cofi jak się pieknie włosy świecą w słoneczku :loveu:

Posted

Sarcia ma w biedroneczki :loveu:
Jak kupowałam, to w arbuzy już nie było, a pod włosami Joyka słabo widać cokoliwek, ale jest śliczna!

Posted

Solange- fajnie ze zapuscilas dinarkowi uszy- tak jest fajniej:)

no maluchy niezle rosna i musze powiedziec ze niezla konkurencje zrobia:)) i o to chodzi :cool3: :cool3:

Posted

Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel:

Alez one są urocze.I bojowe jak widzę....chyba malec chciał Cię pozbawic aparatu :lol:

Posted

A oto fotki Silky kiedy pierwszy raz była nad morzem:p
Mała wypoczywa w namiociku przez nas zrobionym

tutaj zabawa patyczkiem

Mała kąpiel w morzu i pływanko

i znowu z patyczkiem

A na koniec ustawiona

Po powrocie i wykąpaniu jej w domu spała jak suseł;)

Posted

maluchy są boskie! :loveu:
A mój Joy za miesiąc nad morze wyjeżdża, ciekawa jestem jak mu się spodoba. Silky fajnie wyszła pod namiocikiem :)

Posted

no miniaga marzenia się spełniają...
nie stoi ładnie bo miał pierwszy raz ringówke

i jak wam się podoba nowy image mojego Toffika? Trochę mi szkoda było ale tak miał suchą sierść mimo moich zabiegów,że zrobiłam tak jak wyżej:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ilka21']no miniaga marzenia się spełniają...
nie stoi ładnie bo miał pierwszy raz ringówke

i jak wam się podoba nowy image mojego Toffika? Trochę mi szkoda było ale tak miał suchą sierść mimo moich zabiegów,że zrobiłam tak jak wyżej:diabloti: :evil_lol:

Jak dla mnie super:lol:

Posted

ja mu obiecywałam co rozczesywanie przed kąpielą, a potem robił się taki śliczny że sierści szkoda mi było ale stwierdziłam,że lepszy niby nagus i niech mu odrasta niż długa przesuszona sierść, kórą Molly mu wyrywa.
Słuchakcie on to on był zdziwony ale Molly musiała strategie ciągania zmienić:evil_lol: :lol: A teraz tak się patrzę na niego i on ma chyba całkiem fajną budowę,a wcześniej wydawało mi się ,że taką sobie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...