Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalia:) napisał(a):
Z powodu moich upodobań marzy mi się semiczka biała lub beżowa. W takich jasnych kolorkach... Może na jesień będzie... Miejmy nadzieje :cool3:

ja mam taką na sprzedaz :lol: :eviltong: :evil_lol:

Posted

to z pewnością uzależnienie :shake:
Wyobrazacie sobie, że moja siostra(jedyna z rodziny), nie chciała drugiego psa. A teraz mówi, że jeżeli wyjedzie na studia do innego miasta, to mi Joyka zabierze. (oczywiście nie oddam :razz: )
Z niego jest takie szczerozłote serduszko. Wspaniały jest.

Posted

Natalia:) napisał(a):
Chyba jak sie ogoli :eviltong: Szczerze to mi się spodobała, ale w domu nie lubią zwierząt z kłaczkami :P

a ja zrozumialam ze chcesz pp ;)

Posted

maga18 napisał(a):
a ja zrozumialam ze chcesz pp ;)

Sunia mi się bradzo podobała, ale dla innych musi być łysa by spelniać wymogi domu. Jak byś miała kopie Maksia w formie żeńskiej :cool3: to bym go odrazu brała nawet gdyby mnie wywalili z domu.

Posted

Maga!!!Sliczna Aprilka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: bardzo mi sie podoba :loveu:

Ja mojej Szogunicy tez chciałam zrobic fote w staniu ,ale wygląda jakby dostała łopatą w łep :evil_lol: ,wiec chyba nie wstawie :evil_lol:

Niemniej pomęcze Was innymi fotami:

Moja 10 latka - szalona staruszka :evil_lol:

I rekordzistka w tym roku stuknie jej 19 :loveu:

I gosc

Posted

Ajcka- super mala stoi ale ona chyba od zawsze fajnie stala;
a tu mini sesyjka moich diablow- puisic luzem -demolka murowana :)

Posted

ress- 19- niezle a jak ladnie wyglada! moich znajomych kotka zyla 24 lata

a jezyk chyba wlazl w jakas zielona farbke :)

Posted

Aniu!Fajnie to ona wygląda z tyłu ,bo mordka to juz czasem bywa upiorna...jezyk jej czasem ucieka ,bo zebow brak,ucha nie ma po usunieciu krwiaka sie zassało do srodka ...poprostu urocza paskuda :evil_lol: i do trgo sie slini :evil_lol: Najbardziej jej wiek widac po włosie ...juz nie jest taki puszysty i ma go malutko.
Widzę ,ze malce juz sie rozszalały w pełni .Fajna taka gromadka.:loveu:

Posted

no po wlosie to widac i na fotce ze wiekowa ale i tak super sie trzyma mimo jak mowisz braku zebow itd :)
a gromadka coraz gorsza:diabloti: no ale jeszcze troche i beda z glowy ;

Posted

Zeby jej czesciowo wypadły - ma czesc siekaczy ,ale takie maciupenkie ,dwa kły i chyba komplet trzonowych - chyba ,bo raczej nie bardzo pozwala na zaglądanie do mordziaka :evil_lol: .Niemniej waleczna jest w dalszym ciągu i jak ktos za bardzo staruszcze podskakuje to dostaje bęcki po mordzie :evil_lol: .
Dzieki Natalio :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...