Dudek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 hihi fajna perspektywa;) 'żabia' a ja dostałam zdjęcie Wendy jako przystawki śniadaniowej;) tym razem w perspektywie 'z lotu ptaka':lol:
AngelOfDeath Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ja mam slabosc do bezy i mi sie ona podoba :loveu::loveu::loveu: hebanek juz sie zmienia :multi::loveu: a wendy ma nowy dom w chinach ?:cool3:
resuruss Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dudek !To juz mała w nowym domku????Jejku jak to zleciało :roll: Fajna sunka z niej :loveu: ,ale ja zostaje przy Chocco ;) No Heban to wogole kameleon i diabeł w jednym.Urodził sie czarny ,potem był brazowy z rudym i szarym ,a teraz od spodu mu rosnie czarny włos znowu :evil_lol:
Dudek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Oooo Wendy to juz dawno nie ma:-( Ale ma super - pojechała do braciszka;)
Dada Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ress: Piękne zdjecia szalejącej Bułeczki i reszty brygady :loveu: Ps: A ten kurczak na pierwszym zdjeciu to przypadkiem nie z psa? :nono: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dada napisał(a):Ress: Piękne zdjecia szalejącej Bułeczki i reszty brygady :loveu: Ps: A ten kurczak na pierwszym zdjeciu to przypadkiem nie z psa? :nono: :evil_lol: ale to nie Bułka , to Jagoda , Miniagi ;):p
Dada Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 pięknie, pięknie to dałam plamę :shake: Tak bardzo czekałam na zdjecia Buleczki i myślałam, ze to te jeszcze przed ogoleniem, ah :oops: Ale Jagódka też niezwykle piękna jest, fanklub grzywinek zatem rośnie. Piekna mała, nic dziwnego, ze tak wspaniale poszło jej na wystawie
Natalia:) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 resuruss napisał(a): Ale śliczny. Super ma grzywkę :loveu:
miniaga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Oj widzę że muszę częściej zdjęcia wstawiać, bo się dogomaniacy gubią jak ktoś wstawi moje GRZYWKI;) Natalio na cytowanych przez Ciebie zdjęciach jest mój Hebanek:loveu:
Natalia:) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Trzeba je podpisywać, bo ja już ich nie rozpoznaje :eviltong: Poprawiłam, sorry za pomyłkę.
miniaga Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Natalio no co ty - my się nie gniewamy. Podobieństwo Jagi do Bułki to komplement a Hebanek jest jeszcze bardzo malutki więc łatwo się pomylić:loveu:
Natalia:) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ale taki słodziutki... Miśka miałam starszego, więc ten okres mnie ominął :placz:
Dada Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Mała fotorelacja. Wczoraj byłam z pieskami w parku:multi: Tak to wyglądało A do tej fontanny co jest z tyłu to Sarunia wskoczyła, jej to nic przed kontaktem z wodą nie powstrzyma :razz: tak wyglądała mokra (kura) Dobrze, ze chociaż troche się wytarła: A Joyek po małych szaleństwach patrzył na to, co koleżanka robi już chyba dość mocno zmęczony: Ale dzielnie maszerował dalej: Ale tu to już nie miał siły wracać do domu: A Sara też iść nie chciała, bo by się z chęcią jeszcze raz wykąpała A tu aniołek śpi I z Sarcią obserwuje co przy komputerze robię: Wybaczcie, ze nie wszystkie fotki grzywkowe, ale jakoś tak całościa chciałam sie pochwalić:diabloti:
sahara Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Joy uśmiecha się :lol: i widać, że czuje się z Wami bardzo dobrze. Piękny fotoreportaż ze spaceru!
Dada Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ajcka: Piękna panna z Twojej keri:lol: sahara: dziękujemy, dziękujemy. Joyek ze szczęścia momentami wychodzi z siebie. Jak tylko z łóżka wstaję, to krok w krok za mną chodzi i skacze ze szczęścia na mnie, zebym przypadkiem nie zapomniała o jego istnieniu :eviltong:
resuruss Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Bułka we włosie i Jagoda są bardzo podobne ,wiec sie nie dziwie ,ze sie mylą ;) Dada!!Super fotorelacja!!!!!!Bardzo lubie takie psie "komiksy". Ajcka!!!Widze ,ze robicie postępy.Mojej Pasji uszy stały - potem jedno klapło i dzis znow na podklejce łazi :-(
Dada Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Są nawet bardzo, bardzo podobne. Marzy mi sie w przyszłości maluch o takim futerku
Nesjanna Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 będzie jeszcze jedna panna na ringach o podobnych kolorach:
anna1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 sliczne maluchy:)))))) Nasjanka- jakbym widziala siostre mojego Zuczka :))))
Recommended Posts