Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ilka!!!!Moj Gizmo miał dlugo problem z niekontrolowaniem moczu....Sikał przez sen nawet ,a ze spał w moim łozku efekt był wiadomy :evil_lol: .
Nauczyłam go wtedy,ze jak juz musi bardzo bardzo mocno to ma w " awaryjnych przypadkach" załątwic sie do wanny :oops: ...zawsze łatwiej umyc wanne niz prac poduszki ;)

A teraz fota roku :evil_lol: ...Poprostu lezałam ze smiechu jak to zobaczyłam :evil_lol:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A już myślałam że to coś z moim komputerem nie tak :diabloti: a to wszyscy widze tak mają z tymi niewidzialnymi postami. :mad:

Ress latający Pasiak - Potwór nie do pobicia :loveu: :loveu: fantastycznie ci się udało to uchwyci :evil_lol:

Posted

Latający jak latający....ona stoi na grzbiecie Bułki :crazyeye: :evil_lol: ,ale nie mam pojecia jak sie tam znalazła....mysle ,ze to był atak z powietrza :evil_lol:
Miło mi ,ze sie podoba i ,ze mogłam dodac troche humorku ;)

Posted

Weronisiu!!Sliczne to zdjęcie ,na którym trzymasz Jokusie :loveu: .Widać na nim jak bardzo ją kochasz :loveu:

Pozwoliłam sobie na przeróbkę tego zdjecia.

Posted

resuruss napisał(a):
Weronisiu!!Sliczne to zdjęcie ,na którym trzymasz Jokusie :loveu: .Widać na nim jak bardzo ją kochasz :loveu:

Pozwoliłam sobie na przeróbkę tego zdjecia.

Res przeróbka mi się bardzo podoba. Jak dla mnie jest śliczna :loveu:

A będziesz w Lesznie na wystawie????

Posted

Solange napisał(a):
Zgadzam się z Res, ślicznie razem wyglądacie! :loveu: I sunia piękna! :loveu:

Dzięki Solange ! Fajnie , że Jokko się tobie podoba :oops:

Dobra, ponawiam moje pytanie : KTO JEDZIE DO LESZNA NA MIĘDZYNARODÓWKĘ ????

Posted

resuruss napisał(a):
Ja do Leszna nie jade :shake:
Weronisiu!!!Czy Jokusia nie była bardziej plamiasta???

moze i byla ....

ale niestety z biegiem czasu biala skorka zanika:placz: , moj Fux tez mial wiecej bialego a na starosc czernieje :diabloti: , kiedys mial bialy znaczek w ksztalcie kluczyka na klatce piersiowej i juz nie ma :-(

Posted

Weronisia & Jokkusia napisał(a):
AnkaW musimy się kiedyś spotkać na wystawie , bo jakoś nigdy się jzcze z tobą niespotkałam . :mad: Gdzie się wybierasz ????

Może w Warszawie wyląduje, Rzeszów, Kielce, ciniutko w tym roku z wystawami :placz:

Posted

Res Jokko jak się urodziła to miała jedną większą czarną plamę nad i za lewą przednią łapą i jeszcze jedną nad ogonkiem , a tak to miała tylko takie maleńkie czarne kropeczki . Za to mordke miała prawie całą różową, a teraz ma jedną bardzo małą różową plamkę z lewej strony.
Kiedyś to ona jak już miała grzbiet prawie cały czarny , to tak na środku pleców miała taką różową plamę w kształcie serduszka (takiego lekko nierównego) , a teraz z tego zostało V z jedną kreseczką skróconą :placz:

Posted

Mój Gizmo miał plamki i tez mu sie zlało wszystko .....Teraz mu jedynie zyrafka została na szyjce.

A tu foteczka Pasji z upolowanym ptaszydłem

I łojciec w kroku marszowym

Posted

Ress - to Wasi sąsiedzi jeszcze za Wami nie latają z basebollami że im kury giną??;) :evil_lol: świetne foty!

Weronisia - trio boskie!!!

A ja Was pozamęczam moją dzieciarnią
WENDY Rosa Thea

WHOOPI Rosa Thea

WESSI Rosa Thea

WHITE CHOCOLATE Rosa Thea

WATER LILY Rosa Thea

WIZARD Rosa Thea

WALNUT Rosa Thea

Posted

Dudek dzieciaki świetne:loveu:
Weronisia ale fajne:lol:

A o to moja molly na wypadzie za miasto, na wsi u mojej koleżanki

a tak zmęczona była że na butelce usnęła:loveu:

Posted

Superowe fotaski moje miłe Panie :loveu:

Weronika !!!Cudna fotka!!A Kevin jak sexi blondyneczka wygląda ...i te ogonki krolicze na pupkach :loveu:

Dudku!!!:thumbs: :klacz: brawo!Dzieciaczki rosną az miło popatrzec.Ja i tak zostaje fanką Czekolady.Od początku nia jestem.:loveu:
A jak Dunka????

Ilka!!!Wow jaka ekipa!!!I dobrze widze ,ze shiba z Wami biegała????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...