Natalia:) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tu fota na pufach. Na nich narzutka z sierści Michasia :eviltong: A tu na polowaniach, czyli "Może coś dostane..." Fajnie się zlała grzywa z śwaitłem z okna. :p
maga18 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 dzieki za fotki z wystawy :) Natalia Michał super wyszedl!! :cool1:
anna1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a tu z dzisiejszego spacerku:)))) jest slicznie tyle ze zimno i przeryte przez dziki:)
AiK Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 kate8828 napisał(a):Luluniu gratuluje serdecznie! AiK moge spytac niedyskretnie jakim aparatem robisz zdjęcia domyslam sie że to lustrzanka ale jaki to model, jeżeli moge spytać to zwykły kompakt sony dsc-h2
cyga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Anka W śliczny maluch, też bym się nie mogła doczekać kiedy przyjedzie:loveu: Laluniu jeszcze raz gratuluje! cofcia cudowna jak zawsze:) niko też pięknie się prezentował! dzieki za zdjęcia. ...wczoraj popstrykałam zdjęcia mojej nowej miłości, wieczorkiem wkleje kilka:lol:
cyga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ja chcę już pospacerowac po śpiącym rycerzu:placz: ...jak dużo śniegu jeszcze leży wysoko w górach, niebo na piękny kolor i górskie chłopaki zadowolone:evil_lol: -świetne te fotki:) wiecej, wiecej górskich chłopaków!
cyga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 mam nadzieje,że nie bedziecie mieli mnie za złe jak zamieszcze zdjęcia niegrzywkowe:razz: ...grzywacze gdzieś mi umknęły z kadru;)
AngelOfDeath Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='cyga']mam nadzieje,że nie bedziecie mieli mnie za złe jak zamieszcze zdjęcia niegrzywkowe:razz: ...grzywacze gdzieś mi umknęły z kadru;) cyga to Twoje ??? W kazdym razie zajebiste , jestem zachwychona :loveu::loveu::loveu::loveu:
Dudek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 WENDY Rosa Thea WHOOPI Rosa Thea WESSI Rosa Thea WHITE CHOCOLATE Rosa Thea WATER LILY Rosa Thea WIZARD Rosa Thea WALNUT Rosa Thea więcej fotek na stronie;)
AngelOfDeath Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Dudek'] WATER LILY Rosa Thea :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
AnkaW Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cyga - masz corgi? Ale super lisiątko i kolorek ma fantastyczny :loveu: :loveu: Dudek, Ty je drożdżami karmisz? :crazyeye: ale slicznie porosły. Gdzie trafi Whoopi? Będzie można ją oglądać na naszych ringach?
Light of Shin-Ra Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cyga - śnieg tylko z górach, na dole trawka zielenieje. Wendy - :loveu:
resuruss Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Wow !!!Ile fotasków nowych!!!! Han !!!Widze ,ze Iszuś juz sie opala :loveu: .Naraki chyba tez chce ,bo zadeczek na słonku grzeje ;) Cyga!!!!WoW,mały corgi :loveu: :loveu: :loveu: ,ale pocieszny :loveu: Dudku!!!!Bardzo sie udały te malce.Ja tam dalej zachwycam sie White Chocco:iloveyou:
miniaga Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='resuruss'] :loveu: Zimna Dupka:loveu::loveu::loveu: Ress fotki jak zawsze super. Pasik ma świetną mimikę:evil_lol:
Solange Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cyga, ale masz super pieska!!! :loveu: Jak się z grzywką dogaduje? Miniaga, chyba jeszcze Ci nie pogratulowałam maluszka. Śliczny! :loveu: Dudek, szczeniaczki słodkie! Też bym takiego chiała... Res, Twoja sunia bardzo szybko rośnie. Pięknieje z każdym dniem. W jakim ona jest teraz wieku? Han, a Ty masz takie miejsca do fotografowania, a tak mało zdjęć wstawiasz :mad: . Pieski super na tle gór wyglądają!
maga18 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ress super :) fajnie sie razem bawią - moje tez tak potrafią: sunia z mamusią podczas zabawy w wyscigi - dodam, ze mamusia grała nie fair bo podkladała małej haka i ta się wywracała :nie nie: i na koniec colo-manka :evil_lol:
Dominiqa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nie mam najmniejszego pojęcia o tych pieskach jednakże bardzo mi sie podobają mam pare pytań na które mam nadzieje odpowiecie i nie wyśmiejecie mnie oraz jedno stwierdzenie - które dla mnie nie jest obrazliwe ale jezeli kogos ono urazi to z góry przepraszam!!!!!!! Zaczynam 1. czy one mają tylko wlosy w niektórych cześciach ciala? czy ona normalnie moze sie rozwinać na całości tylko sa obcinane? ( glupie ale ja naprawde nie mam pojęcia) 2. maja cudne te grzywki!!!!I ogonki - duzo się je pielegnuje? 3. czy sa drogie w utrzymaniu ??? :) I moje stwierdzenie.. BEZ OBRAZY OCZYWISCIE niektore z nich przypominają mi malusieńkie koniki KUCYKI takie no po protsu slodziaki!!!!!!!!!!!!!!!! :)))
AngelOfDeath Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Madz jak bedziesz to sie odezwij d o mnie na gg , mam z toba do pogadania :diabloti:
Recommended Posts