Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Tu fota na pufach. Na nich narzutka z sierści Michasia :eviltong:

A tu na polowaniach, czyli "Może coś dostane..." Fajnie się zlała grzywa z śwaitłem z okna. :p

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kate8828 napisał(a):
Luluniu gratuluje serdecznie!

AiK moge spytac niedyskretnie jakim aparatem robisz zdjęcia domyslam sie że to lustrzanka ale jaki to model, jeżeli moge spytać

to zwykły kompakt sony dsc-h2

Posted

Anka W śliczny maluch, też bym się nie mogła doczekać kiedy przyjedzie:loveu:
Laluniu jeszcze raz gratuluje! cofcia cudowna jak zawsze:) niko też pięknie się prezentował! dzieki za zdjęcia.
...wczoraj popstrykałam zdjęcia mojej nowej miłości, wieczorkiem wkleje kilka:lol:

Posted

ja chcę już pospacerowac po śpiącym rycerzu:placz: ...jak dużo śniegu jeszcze leży wysoko w górach, niebo na piękny kolor i górskie chłopaki zadowolone:evil_lol: -świetne te fotki:) wiecej, wiecej górskich chłopaków!

Posted

mam nadzieje,że nie bedziecie mieli mnie za złe jak zamieszcze zdjęcia niegrzywkowe:razz: ...grzywacze gdzieś mi umknęły z kadru;)

Posted

[quote name='cyga']mam nadzieje,że nie bedziecie mieli mnie za złe jak zamieszcze zdjęcia niegrzywkowe:razz: ...grzywacze gdzieś mi umknęły z kadru;)

cyga to Twoje ???

W kazdym razie zajebiste , jestem zachwychona :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

WENDY Rosa Thea

WHOOPI Rosa Thea

WESSI Rosa Thea

WHITE CHOCOLATE Rosa Thea

WATER LILY Rosa Thea

WIZARD Rosa Thea

WALNUT Rosa Thea

więcej fotek na stronie;)

Posted

Cyga - masz corgi? Ale super lisiątko i kolorek ma fantastyczny :loveu: :loveu:

Dudek, Ty je drożdżami karmisz? :crazyeye: ale slicznie porosły. Gdzie trafi Whoopi? Będzie można ją oglądać na naszych ringach?

Posted

Wow !!!Ile fotasków nowych!!!!
Han !!!Widze ,ze Iszuś juz sie opala :loveu: .Naraki chyba tez chce ,bo zadeczek na słonku grzeje ;)
Cyga!!!!WoW,mały corgi :loveu: :loveu: :loveu: ,ale pocieszny :loveu:
Dudku!!!!Bardzo sie udały te malce.Ja tam dalej zachwycam sie White Chocco:iloveyou:

Posted

Cyga, ale masz super pieska!!! :loveu: Jak się z grzywką dogaduje?
Miniaga, chyba jeszcze Ci nie pogratulowałam maluszka. Śliczny! :loveu:
Dudek, szczeniaczki słodkie! Też bym takiego chiała...
Res, Twoja sunia bardzo szybko rośnie. Pięknieje z każdym dniem. W jakim ona jest teraz wieku?
Han, a Ty masz takie miejsca do fotografowania, a tak mało zdjęć wstawiasz :mad: . Pieski super na tle gór wyglądają!

Posted

Ress super :) fajnie sie razem bawią - moje tez tak potrafią:

sunia z mamusią podczas zabawy w wyscigi - dodam, ze mamusia grała nie fair bo podkladała małej haka i ta się wywracała :nie nie:

i na koniec colo-manka :evil_lol:

Posted

nie mam najmniejszego pojęcia o tych pieskach jednakże bardzo mi sie podobają mam pare pytań na które mam nadzieje odpowiecie i nie wyśmiejecie mnie oraz jedno stwierdzenie - które dla mnie nie jest obrazliwe ale jezeli kogos ono urazi to z góry przepraszam!!!!!!!

Zaczynam

1. czy one mają tylko wlosy w niektórych cześciach ciala? czy ona normalnie moze sie rozwinać na całości tylko sa obcinane? ( glupie ale ja naprawde nie mam pojęcia)

2. maja cudne te grzywki!!!!I ogonki - duzo się je pielegnuje?

3. czy sa drogie w utrzymaniu ??? :)

I moje stwierdzenie..

BEZ OBRAZY OCZYWISCIE

niektore z nich przypominają mi malusieńkie koniki KUCYKI takie no po protsu slodziaki!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...