maga18 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no wlasnie Mili na zdjeciach nie ma :diabloti: mamuśka na działkach to kotów szuka i przez kazda dziure w płocie zwiewa na dobre pare minut. Poki nie uszczelnie ogrodzenia Milencja ma odwyk od dzialki :-( ostatnio znalazlam zdechla mysz wiec wole nie ryzykowac - moze jakcys zyczliwi sasiedzi trutki rozstawili? :roll: ciesze sie, ze sie fotki podobaja :) w sb idzie kolejny do nowego domku :-(
resuruss Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Aaaaaaaaaaaaa,jak fajnie!!!Malce juz korzystają ze słonka :loveu: .Widze Maga ,ze jeszcze kwiatki macie na działce ;) ,u nie juz w wiekszosci trawa jest :evil_lol: ,nie wiem czemu ,ale moje psy uwielbiają mi niszczyc tulipany :-( A tu kilka foteczek z wczoraj: Wiosna juz pełną para u nas I nasz wczorajszy gość Reszte wstawie pozniej ,bo zmykamy korzystac ze słonka - taki piękny dzień :loveu:
Dudek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Łaaaaaaaaaaaaaaaaa ale fajny portret małej:loveu: Super foty - ja w weekend porobię zdjęcia mojej magnolii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bo wspaniale kwitnie:crazyeye: Fajny grzywacz Was odwiedził;) Ress - gdzie ty masz takie fajne tereny leśne - jak powiesz że pod domem to mnie zazdrość zje;)
Dudek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Maga - zdjecia bombowe! fajnie macie ze juz mozecie sie dzialkowac:multi: ja co prawda mam ogrodek ale moje maluchy maja kwarantanne (a przeciez nie wypuszcze ich tam gdzie lataja dzikie koty i jeze...:shake:)
maga18 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ress u mnie na dzialce to tylko dziko rosnace kwiaty i gleba :evil_lol: trawy jest mało - jeszcze nie zdazylismy tej dzialeczki okiełznać :p :shake: zaraz zaczna chwasty rosnac :shake: a trzeba trawke przekopac, trawke posiac... a nie ma komu :lol: Dudek moje sa po II szczepieniu i w sumie maja jeszcze kwarantanne ale ryzykuje - nie zauwazylam na dzialce jezy - koty byly ale Milka je przepedzila :) wiem ze choroby moga byc, ale mimo to jestem dobrej mysli
ajcka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 maga dzieciaczki mają przepiękne foteczki:loveu: łaciatą dziewczynke to Ci zabiore chyba:eviltong: ....... Ania te maluchy twoje sa słodkie i jakie fajne kolorki- to z łatkami rudymi na głowie i plamką na pupie to chłopczyk czy dziewczynka?
Dudek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dokładnie - przecież my też możemy coś przywlec do domu na butach! mój miot V już w wieku kilku tyg. hasał po ogródku;)
maga18 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ja chce domek :placz: ehhh marzenia... :lol: dzis do nowego domku poszedl Apricot Bohito - kremowy pp piesek... coraz nas mniej :placz:
anna1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ajcka- to Tequila Sunshine- dziewczynka:) chlopaki sa czarne (no jeden brazowy Tonic Daiquiri drugi naprawde czarny Tokay Mojito), a dziewczyny jedna w kropki z latkami a druga bialo kremowa Tahitian Shake- bedzie taka jak Martini tyle ze nos moze miec czarny bo juz jej pigment idzie i skora szybko robi sie bezowa i wlosy tez bezowe rosna; no zobaczymy;foteczki nowe porobimy za tydzien, teraz czasu brak no i po co sie ciagle powielac- niech troche podrosna:)
AngelOfDeath Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='maga18']Ress u mnie na dzialce to tylko dziko rosnace kwiaty i gleba :evil_lol: trawy jest mało - jeszcze nie zdazylismy tej dzialeczki okiełznać :p :shake: zaraz zaczna chwasty rosnac :shake: a trzeba trawke przekopac, trawke posiac... a nie ma komu :lol: Dudek moje sa po II szczepieniu i w sumie maja jeszcze kwarantanne ale ryzykuje - nie zauwazylam na dzialce jezy - koty byly ale Milka je przepedzila :) wiem ze choroby moga byc, ale mimo to jestem dobrej mysli a Frodo to co ???
AngelOfDeath Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Anna1 zapomnialam Ci mowic jak gadalysmy ( tzn probowalysmy:evil_lol: ) przez tel , mam orginalne confessions !!!!!!!!!!! i musze ci powiedziec ze jest rewelacyjne !!!!!!!!!!!!!! oczywiscie dostaniesz :eviltong:
Ilka21 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Słuchajcie Molly zaczyna gubić zęby, ma już pół stałego:multi:.Wygląda komicznie jej szczęka:evil_lol:
maga18 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AngelOfDeath napisał(a):a Frodo to co ??? ojjj zapomnij... dwa ruchy łopatą i chłopa nie ma :evil_lol: :eviltong:
AiK Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AngelOfDeath napisał(a):AiK a gdzie ty widzisz Milke ??? bo ja widze tylko Toffika , no chyba ze slepne na starosc Ja jestem starsza i chyba to ja ślepne. Starość nie radość. A Toffi tak ślicznie i kobieco wygląda na tych zdjęciach :diabloti:
anna1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='AngelOfDeath']Anna1 zapomnialam Ci mowic jak gadalysmy ( tzn probowalysmy:evil_lol: ) przez tel , mam orginalne confessions !!!!!!!!!!! i musze ci powiedziec ze jest rewelacyjne !!!!!!!!!!!!!! oczywiscie dostaniesz :eviltong: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! blagam slij !!!!!!!!!
Dudek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dobra kotki - to nie grzywacze ale też pochodzi z Chin:loveu: ;) Moja magnolia gwieździsta: czubeczek no i detale:loveu: : kocham tę porę roku!!!
resuruss Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dudek napisał(a):Łaaaaaaaaaaaaaaaaa ale fajny portret małej:loveu: Super foty - ja w weekend porobię zdjęcia mojej magnolii:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bo wspaniale kwitnie:crazyeye: Fajny grzywacz Was odwiedził;) Ress - gdzie ty masz takie fajne tereny leśne - jak powiesz że pod domem to mnie zazdrość zje;) Dudku!!!Do lasu mam dosłownie 25 krokow od wyjscia z domu ;) A magnolia cudowna :loveu:
resuruss Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Pasiak modelina :loveu: i podnosi łapke jak tatuś :loveu: A tu "Szybcy i wsciekli"
AngelOfDeath Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Dudek']dobra kotki - to nie grzywacze ale też pochodzi z Chin:loveu: ;) Moja magnolia gwieździsta: czubeczek no i detale:loveu: : kocham tę porę roku!!! a mi juz 3 magnolie przemarzly :placz:i wiecej juz nie kupuje :obrazic:
AiK Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 AnkaW napisał(a):Ale śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: zgadzam się z Tobą zwłaszcza magnolie na żywo wyglądają pewnie jeszcze lepiej u mnie pod blokiem rośnie różowa jest śliczna ale jak przekwita to robi taki bałagan:shake:
AngelOfDeath Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 AiK nowy fryz !!!!!!!! ZAJEBISCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:
Recommended Posts