Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

5,5 tygodnia
WENDY Rosa Thea

WHOOPI Rosa Thea

WESSI Rosa Thea (teraz to zupełnie wygląda jak powder - help!!!! przydały by się te badania)

WHITE CHOCOLATE Rosa Thea

WATER LILY Rosa Thea

WIZARD Rosa Thea

WALNUT Rosa Thea

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dudek maluchy super:loveu:

Aga jakie piekne czerwone oczka, a jaki uśmiech-toć to wampirek II,:evil_lol: :evil_lol: bo wampirek I to mój Toffi

Posted

Ilka !Ciesz sie ,ze masz tolerancyjną mamę....moja teraz przyjechała i dostaje szału ,bo ciągle jej ktos pod nogi włazi :evil_lol:

Dudek!!!!To TE malce ????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ....Matko ...dopiero co sie rodziły :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a tu juz takie kluseczki pozujące!!!Gratulacje - slicznie rosną:loveu:

Miniaga !!No nareszcie fotecki :loveu: Moje ulubione złosnice w zabawie :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='miniaga']Nio wkońcu i mi się udało zrobić parę zdjęć:

Niestety dziewczyny tak szalały że uchwycenie ich w ruchu było niemożliwe

Ale ładna Tasmina. Bardzo mi się na tym zdjęciu podoba. :loveu:

Posted

Han Tasmina trochę przybrała na wadze i zyskała trochę na urodzie. Mnie też się strasznie podoba w tej fryzurce, bo wygląda jak owieczka.

Ilka żarówy są boskie, choc szkoda, że tak często Jaga je dziś włączała:evil_lol: bo parę fajnych zdjęć mi uciekło.

Posted

z przed chwili Apricot Bohito - pierwszy raz wykapany i porządnie uczesany :)

w wannie zachowywal sie bosko!! stal cierpliwie i mozna z nim bylo zrobic wszystko... podczas suszenia z poczatku ładnie stał, lecz z czasem mu sie znudzilo i zaczal gdzies wedrowac - mimo to udalo mi sie dokonczyc suszenie i czesanie :) efekt ponizej :)

i nie wykpana Aprilia Pearl Gattaca

Posted

wczoraj cos pisałam na forum i mi wszystkie posty zjadło:placz:

Ress - bańki fajowe;)
ładnie, ładnie wykorzystujesz biedną Pasiak - wygląda mi to na zmuszanie nieletnich do pracy:evil_lol:

Maga - świetne foty!!!

Miniaga - kiedy Tasmina był ogolona?? Strasznie szybko odrasta!!

Posted

[quote name='maga18']z przed chwili Apricot Bohito - pierwszy raz wykapany i porządnie uczesany :)

w wannie zachowywal sie bosko!! stal cierpliwie i mozna z nim bylo zrobic wszystko... podczas suszenia z poczatku ładnie stał, lecz z czasem mu sie znudzilo i zaczal gdzies wedrowac - mimo to udalo mi sie dokonczyc suszenie i czesanie :) efekt ponizej :)

i nie wykpana Aprilia Pearl Gattaca

Maga - super masz wnuczęta - pięknie się prezentują

ale powiem jeszcze, że bardzo podobją mi się twoje pazurki :razz:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Angel świetny awatar ale zmień podpis, bo Ci nie pasuje do wypowiedzi:evil_lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
a mi sie podoba i podpis:-( i avatar:loveu:

podpis mi się też podoba bardzo (chociaż można dostać oczopląsu):evil_lol: tylko że nie pasuje do wypowiedzi aniołków;) :loveu:

Posted

Nesjanka napisał(a):
Kasiu - co z twoim gg ??? - piszę, piszę a ty nic :placz:

Agnieszka :oops: - ja w tej chwili piszę z pracy i nie mam gg na tym komputerze - jak wrócę do domu (ok. 20.00) to się odezwę! Już dawno się zbierałam, zeby się do Ciebie odezwać;)

Posted

[quote name='Solange']Zdjęcia Dinarka z kilku ostatnich dni

Te zdjęcia są the best!!! Uwielbiam w ten sposób zarośnięte uszy!!!

Posted

Dudek napisał(a):
Agnieszka :oops: - ja w tej chwili piszę z pracy i nie mam gg na tym komputerze - jak wrócę do domu (ok. 20.00) to się odezwę! Już dawno się zbierałam, zeby się do Ciebie odezwać;)

no ładnie się w pracy pracuje ...........
zupełnie jak ja ......:razz:

Dinar - bardzo ładny
jeżeli mogę podpowiedzieć coś względem urody ......... podciełabym mu włoski na łapach = będzie wyglądał bardziej elegancko :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...