resuruss Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aaaaaaaaaa,chartole i grzywce :loveu: :loveu: :loveu: Super!!!!!!!!!
Light of Shin-Ra Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Śnieżynka'] Ile pies moze spac w takiej pozycji ?? Mój na ten przykład nawet cała noc. Tylko od czasu do czasu się wykręca w drugą stronę. U grzywek z tego co wiem to jest normalna pozycja do spania.
Natalia:) Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 To Michał na oparciu kanapy. Zwykle sobie tam siada i po lewej stronie (może nie widac) jest ogród, na który sobie zerka. Włazi tam też gdy na kanapie nie ma juz miejsca zeby sie położyć i z tamtąd obserwuje wszystkie szpary w które da sie wciasnac. :p
AiK Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 większość zdrowych zadowolonych psów tak śpi nawet mój chart a był wielki tak spał
resuruss Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Fajowe foteczki!!! Leniuszkowi tak dobrze ,ze az miło popatrzec :loveu: Natalia !!!Michał to przynajmniej myślący jest ,bo lezy na miekkim oparciu ,moja Bułka niestety wybrała mebloscianke ,choc pewnie jej tam twardawo :evil_lol:
AiK Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 resuruss napisał(a):Fajowe foteczki!!! Leniuszkowi tak dobrze ,ze az miło popatrzec :loveu: Natalia !!!Michał to przynajmniej myślący jest ,bo lezy na miekkim oparciu ,moja Bułka niestety wybrała mebloscianke ,choc pewnie jej tam twardawo :evil_lol: na twardym :shake: Dusia jak chce popatrzeć przez okno to staje na poręczy fotela i całym ciałem (czytaj zadek) opiera o siedzącego na fotelu:evil_lol:
resuruss Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Hihihi,u mnie Siwy zadem kiedys usiadł koledze na twarzy :evil_lol:
AiK Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 resuruss napisał(a):Hihihi,u mnie Siwy zadem kiedys usiadł koledze na twarzy :evil_lol: zdolny :evil_lol:
AiK Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Han macie przerabane z tą zimą u nas już śliwki kwitną za moim oknem ale zdjęcia super:)
resuruss Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 To moze ja wstawie kilka foteczek z wczoraj: No i cud na Wisłą - Harys w biegu
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='resuruss'] :loveu: atakują klonyyy będą ich milionyyy :evil_lol:
resuruss Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Waszka ,jak sie te klony wczesniej same nie wytłuką
resuruss Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Hehe,a Siwiec doskonale wie kogo tępic mozna a do kogo trzeba z szacunkiem
resuruss Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No i gwiazda ostatnich tygodni - Toska - na łapkach jeszcze włosek nie odrosł po wenflonach ....ale juz czuje sie dobrze babulinka moja :loveu:
Ilka21 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a u mnie odwrotnie....w domu jest hierarchia oczywiście i tu najważniejsza jest moja Sunia-kundelek mniejsza od Toffika,natomiast co do obcych psów to wzrost nie gra roli bo Toffi i tak chce być na wierzchu:mad: i co dla niektórych jest guru np.suka malamuta większa od niego 5miesięczna poddaje się mu już na sam widok co wygląda przekomicznie(muszę zrobić fotkę) a co niektóre omijają wielkim łukiem:evil_lol::evil_lol:
resuruss Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 U mnie najsmieszniejsze jest to ,ze Toska to oaza spokoju i w sumie tylko raz była scysja -jak na spiącą Toske wskoczyła w nocy Bułka .Toska ja tylko za zadek złapała.A tak to raczej Toska patrzy na malce z pobłazliwoscią.A malce chyba wiedzą ,ze Toska to madra starsza pani i szacunek jej sie nalezy ;) No,ale często bywa tak ,ze kradna jej zabawki jak Tosiowa na chwilke straci czujnosc.Na focie akurat Siwy chce pluszową gwiazdeczke wymusic przymilaniem.Toska ja trzyma w mordziaku. Ilka!Zrob koniecznie fote jak malamutka sie kladzie po Tofim - smiesznie musi to wygladac :evil_lol:
anna1 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Ress- slicznie Toska wyglada :loveu: a ojciec z corka- mniam- rosnie nowa para hodowlana :))))))
resuruss Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Prawda?Tosinka juz dochodzi do siebie :loveu: .W piątek ostatni zastrzyk dostała i dopiero w lecznicy za 14 dni mamy sie pokazac :multi: :multi: :multi: Wtedy zbadamy sobie dokładnie krew ,ale jestem dobrej mysli.
resuruss Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A my dzis czescią grupy poszlismy na spacer do lasu No i szybko Gizmowy pokazał mi jak sie pozbywa "natreta"
Ilka21 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Tak wyglądał mój zwierzyniec kiedy mam rybkę smażyła... chciałm dać jeszcze to zdjęcie poddańczej malamutki ale mi nie wchodzi coś:shake:
Recommended Posts