Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem ogromnie podekscytowana. Narazie obie dziewczynki kojarzą że klik to samakołyk (2 sesje) i jestesmy po jednej sesji targetowania (czekam na target) pałeczki od cymbałek. Jagódka dopiero zaczyna łapać a Tasmina odrazu załapała o co chodzi.

Posted

AiK!Harys na tym zdjeciu taki był uhahany ,biegł i merdolił ogonem młyneczki w kołko :loveu:

Ilka !!!Super sie Molly spisała!!!!!!Wielkie gratulacje!!!!Nada sie dziewczynka do pracy i wiele szczescia da dzieciom :multi:

Posted

oj dudek ty to zawsze tak prosto z mostu :))))))))))))))))))))))))))
ta krowka po red demonie strasznie mi sie podoba, zwlaszcza na tej fotce:)

Posted

Koza super :))
tatus Red demon juz dawno wpadl mi w oko:) cena bzykanka : 1600 euro :diabloti: wiekszosc stawek w norwegii = cenie szczeniecia w tym wypadku hl

Posted

lalunia napisał(a):
ress super
masz dryg do fajnych ujęc

Dziekuje....moze to nie dryg a cierpliwosc.Moj sąsiad kiedys pytał czy nagrywam film ,bo tak długo siedziałam z aparatem i czekałam na dobre ujęcie ;)

Posted

Ja z krajów Skandynawskich najchętniej udałabym się na bzykanko Jagi do Danii, bo od 32 lat mieszka tam moja rodzina. Niestety nie urzekł mnie jeszcze tam żaden kawaler nio i moze dlatego seks cenny sa tam troche niższe.

Posted

cena do przelkniecia wyprawa nie taka straszna bo w samolot 2,5 godzinki i na miescu :razz: :razz: :razz: tylem ze badani trezba miec;

Posted

Zdjęcia z niedzielnego spacerku.Wtedy jeszcze były resztki śniegu, dziś wrplóciłam do Zakopca z wygnania i już nie ma całe szczęście.
Inuyasha

szaleństwo

Naraki znalazł kolejną swoją miłość

i szaleństwa i chartami

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...