cyga Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='lalunia']oj biedaku wytrwałości ci życze dzieki Kasiu, już na szczęście po sesji, a jak u Ciebie? Aik uwielbiam Twoje zdjęcia:)) każde z nich to prześliczna pocztówka...ja też się wybieram w góry i licze na duużą porcje śniegu:lol:
Ilka21 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 fajna niunia:loveu: super popatrzeć na wypielęgnowanego yorka a nie selerka ulicznego:lol:
macsow1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Nesjanka']a ja się pochwalę moim ślicznym przychówkiem :razz: nie grzywacz ale mam nadzieję, że wybaczycie .............. wybaczamy :) :loveu: ślicznosci
lalunia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='cyga']dzieki Kasiu, już na szczęście po sesji, a jak u Ciebie? :placz: :placz: oj madziu mam dziś doła bo w pracy mały zajobek dojazdy mnie wykańczają i w marcu mam 3 zjazdy i same egzaminy brrr a ja nic nie mam ruszone bo tylko praca :mad: "słodka" cena awansu :diabloti: marze o słońcu i o wakacjach
AiK Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='cyga']dzieki Kasiu, już na szczęście po sesji, a jak u Ciebie? Aik uwielbiam Twoje zdjęcia:)) każde z nich to prześliczna pocztówka...ja też się wybieram w góry i licze na duużą porcje śniegu:lol: dzięki :lol: z tego co pisała Han a mieszka w zakopanym to masz spore szanse bo podobno zima na całego szaleje w górach ja szczerze powiem miałam dość tego śniegu
Light of Shin-Ra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 AiK napisał(a):dzięki :lol: z tego co pisała Han a mieszka w zakopanym to masz spore szanse bo podobno zima na całego szaleje w górach ja szczerze powiem miałam dość tego śniegu Poprawka zima szlała. Obecnie szaleje deszcz ze sniegien i plucha okrutna. Oby do wiosny bo nie wytrzymam nerwowo w tych górach.
cyga Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='lalunia'][quote name='cyga']dzieki Kasiu, już na szczęście po sesji, a jak u Ciebie? :placz: :placz: oj madziu mam dziś doła bo w pracy mały zajobek dojazdy mnie wykańczają i w marcu mam 3 zjazdy i same egzaminy brrr a ja nic nie mam ruszone bo tylko praca :mad: "słodka" cena awansu :diabloti: marze o słońcu i o wakacjach to ja też Ci życze wytrwałości i współczuje pokonywania codziennie tej trasy i tego rannego wstawania:shake: całe szczęście,że dzień się wydłuża dzieki Aik i Han za relacje pogodową z pierwszej ręki:) do Zakopca trafie latem ... zimą wierna jestem Wiśle ale śledząc pogode to średnio widze te ośnieżone stoki...
anna1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 AiK - ale zdjecia!!!! co za jakosc!!!! to kilka moich kluchow wnukow dla odmiany:)))) Martini i Gizela :)
anna1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dupecki sa tluste niesychanie:) to wlasnie lubimy :)
AiK Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 anna1 napisał(a):dupecki sa tluste niesychanie:) to wlasnie lubimy :) małe paszteciki :loveu:
maga18 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 anna1 napisał(a):dupecki sa tluste niesychanie:) to wlasnie lubimy :) śliczne :)
AiK Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48112 ubranko albo filiżankę? :roll:
lalunia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 annia1 piekne pulpeciki ahhhhhhhhhh dupecki w kropecki ha ha
lalunia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='AiK']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48112 ubranko albo filiżankę? :roll: piekne ubranko szkoda tylko że różowe :placz: bo moja suńka ma futrko a łyskowi nie wypadało by biegac w różu :evil_lol:
miniaga Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jakie kluseczki.... Anna 1 ja poroszę nowe zdjęcia moich ulubionych twoich wnucząt....FAVONIUSÓW. Chudziutkie, ale też mniam mniam:evil_lol:
resuruss Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Aniu !Apetyczne kluseczki,az sie chce pocałowac taką łysą dupke:loveu: A to moja łysa dupka Kopia taty - mam nadzieje ,ze bedzie miała troche wiecej rozumku niz on :evil_lol:
miniaga Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 :loveu::loveu::loveu: Moja PAsja.... Ania oddawaj mi moją Pasję:mad:
maga18 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hehehe chcesz oddam Ci puffa faceta - zboczka - vel lodziarza :lol: :diabloti:
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Madzia dawaj mi te swoje słodkości:loveu::loveu::loveu:
maga18 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Papa :sleep2: :bye: (Ps. jak za starych dobrych czasow :) )
resuruss Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dobranoc kobiałko:lol: Tez tak pomyslałam Maga :multi:
Recommended Posts