Gośka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Germanika napisał(a):Ignorant musi poczekać na sesje,bo pancio nie ma czasu. To się nazywa pracocholizm :wink:
paniMysza Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Gośka napisał(a):No to poprosimy fotki, tylko uczesane normalnie, nie na bobtaila :lol: :lol: :wink: Bo gotowa jestem pomyśleć, że dokryłeś jakimś bobtailem :wink: Pani Mysza chyba wiem dlaczego ci się skojarzyło z bobtailem, patrzałam na te zdjęcia i patrzałam i wymyśliłam, że to przez te puchate nogi, tak? po pierwsze-wydaje mi sie, ze zle odebraliście to co napisałam. psiak ładniutki i nie chodzi mi o sylwetke bobtailową tylko o ten włos. po drugie, dogładnie o tej "puchatości" pisałam :D dziękuję gosiu :wink:
Gośka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 No tak właśnie po dokładnym przyjrzeniu się wymyśliłam, że to te puchate nóżki nasuwają takie skojarzenia. :D
paniMysza Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 :D bron boże nie wyglada przecież jak bobtail :wink:
góral Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 paniMysza napisał(a)::D bron boże nie wyglada przecież jak bobtail :wink: no raczej nie, a włos faktycznie ma imponujący :lol:
Germanika Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Pani Myszo,przepraszam,ignorant ze mnie.
paniMysza Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Germanika napisał(a):Pani Myszo,przepraszam,ignorant ze mnie. spoko spoko, ja sie nie obrażam :wink:
paniMysza Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 ale czy ja wiem, czy ignorant?? :roll: :wink:
Alutka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 :question: :hmmmm: :D dobrego nigdy za wiele
Daga_i_Oskar Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Wstawiacie supper foteczki, tylko zdecydowanie za rzadko pokazujecie swoje pięknośći. Na forum jest ich troche a zdjęć tak nie wiele, prosze mi to poprawić :lol:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Germanika napisał(a):Idealista jest u idealnej osoby :D !!!! smiem watpic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiscie zartuje, bo widze ze towarzystwo na zartach sie nie zna patrz. bobtail!!! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Idealista ma idealny włos, śliczny jest :) kiedy ja go zobaczę ?
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Wpros sie do Krysi na Mazury :evil_lol: i niech cię zaprowadzi do pieknego grzywka :D Widzisz jakie to łatwe 8)
paniMysza Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a):Germanika napisał(a):Idealista jest u idealnej osoby :D !!!! smiem watpic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiscie zartuje, bo widze ze towarzystwo na zartach sie nie zna patrz. bobtail!!! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: czyżby tylko orsini mnie zrozumiała? :wink: a może to ja nie znam sie na żartach? :roll: hmmmmmm, juz nic nie wiem :D
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 sh_maniak napisał(a):Wpros sie do Krysi na Mazury :evil_lol: i niech cię zaprowadzi do pieknego grzywka :D Widzisz jakie to łatwe 8) Marta :o w takim razie poproszę Krysię, tzn wproszę się na Warmię bo to chyba te tereny ... :) zamieszkania Ignoranta ... lub zaczekam do pierwszej wystawy ...
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 pani Mysza ja Cie doskonale zrozumialam, to nawet nie byl zart tylko zachwyt ze ma tyle wlosa jak bobtail!!!i nie kumam czemu inni ty odczytali inaczej zamiast sie cieszyc , bo dla mnie to byl komplement a nie obraza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 matrix..... napisał(a):sh_maniak napisał(a):Wpros sie do Krysi na Mazury :evil_lol: i niech cię zaprowadzi do pieknego grzywka :D Widzisz jakie to łatwe 8) Marta :o w takim razie poproszę Krysię, tzn wproszę się na Warmię bo to chyba te tereny ... :) zamieszkania Ignoranta ... lub zaczekam do pierwszej wystawy ... pomyliłem Ignoranat z Idealistą w tym poście ). Ignorant wiem gdzie mieszka, chcę zobaczyć Idealistę więc zrobię tak jak radzisz Marta...
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahhahaha no wlasnie:))) Idealista mieszka w pagorkowatym terenie:))) a u mnie Warmia:)))))))Mazury niby obok:)))i niby pagorki tez sa, ale ciut inne:)))))
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Orsini nie kpij z pagórków :) :) :) wiem, że mieszkasz na Warmii ale Mazury całkiem niedaleko...
paniMysza Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 zobaczysz jednego i drugiego już niedługo na wystawach :lol:
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 hahaha nawet BAAAAAAAAAAArdzo blisko:))))))))40km:)))))))i juz mazury:)))) ja nie kpie z pagorkow:))))))poprostu lubie gory, ale GORY porzadne takie, a nie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gosia & c.o. Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Coś czuje że i Idealista i Ignorat nieźle namieszają na ringach oj nieźle ;) Ale nic nie chce zapeszać... W ogóle cały miot przecudny- OGROMNE gratulacje dla hodowcy :) Buuu może ja też sie kiedyś doczekam takiego ślicznego grzywka... :roll:
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 paniMysza napisał(a):zobaczysz jednego i drugiego już niedługo na wystawach :lol: też tak myślę :) może Katowice pierwsza wystawa?
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 orsini napisał(a):hahaha nawet BAAAAAAAAAAArdzo blisko:))))))))40km:)))))))i juz mazury:)))) ja nie kpie z pagorkow:))))))poprostu lubie gory, ale GORY porzadne takie, a nie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ja wolę jeziora :) fajne macie miejsce zamieszkania tylko trochę gorzej z wystawami na południe Polski trochę daleko, a tu większość wystaw...
orsini Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 taaa a blisko tylko do ruskuf gdzie strach jechac i na litwe gdzie polaczkow nie lubia:((((( a mieszkac???super!!!!:)))))dla mnie najladniejsze miejsce w Polsce to tu!!! :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts