Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka napisał(a):
No to poprosimy fotki, tylko uczesane normalnie, nie na bobtaila :lol: :lol: :wink: Bo gotowa jestem pomyśleć, że dokryłeś jakimś bobtailem :wink:

Pani Mysza chyba wiem dlaczego ci się skojarzyło z bobtailem, patrzałam na te zdjęcia i patrzałam i wymyśliłam, że to przez te puchate nogi, tak?

po pierwsze-wydaje mi sie, ze zle odebraliście to co napisałam. psiak ładniutki i nie chodzi mi o sylwetke bobtailową tylko o ten włos.
po drugie, dogładnie o tej "puchatości" pisałam :D dziękuję gosiu :wink:

Posted

Germanika napisał(a):
Idealista jest u idealnej osoby :D !!!!

smiem watpic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oczywiscie zartuje, bo widze ze towarzystwo na zartach sie nie zna patrz. bobtail!!! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Germanika napisał(a):
Idealista jest u idealnej osoby :D !!!!

smiem watpic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oczywiscie zartuje, bo widze ze towarzystwo na zartach sie nie zna patrz. bobtail!!! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czyżby tylko orsini mnie zrozumiała? :wink: a może to ja nie znam sie na żartach? :roll: hmmmmmm, juz nic nie wiem :D

Posted

sh_maniak napisał(a):
Wpros sie do Krysi na Mazury :evil_lol: i niech cię zaprowadzi do pieknego grzywka :D
Widzisz jakie to łatwe 8)

Marta :o w takim razie poproszę Krysię, tzn wproszę się na Warmię bo to chyba te tereny ... :) zamieszkania Ignoranta ... lub zaczekam do pierwszej wystawy ...

Posted

pani Mysza ja Cie doskonale zrozumialam, to nawet nie byl zart tylko zachwyt ze ma tyle wlosa jak bobtail!!!i nie kumam czemu inni ty odczytali inaczej zamiast sie cieszyc , bo dla mnie to byl komplement a nie obraza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

matrix..... napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Wpros sie do Krysi na Mazury :evil_lol: i niech cię zaprowadzi do pieknego grzywka :D
Widzisz jakie to łatwe 8)

Marta :o w takim razie poproszę Krysię, tzn wproszę się na Warmię bo to chyba te tereny ... :) zamieszkania Ignoranta ... lub zaczekam do pierwszej wystawy ...

pomyliłem Ignoranat z Idealistą w tym poście ). Ignorant wiem gdzie mieszka, chcę zobaczyć Idealistę więc zrobię tak jak radzisz Marta...

Posted

hahhahaha no wlasnie:)))
Idealista mieszka w pagorkowatym terenie:)))
a u mnie Warmia:)))))))Mazury niby obok:)))i niby pagorki tez sa, ale ciut inne:)))))

Posted

hahaha nawet BAAAAAAAAAAArdzo blisko:))))))))40km:)))))))i juz mazury:))))
ja nie kpie z pagorkow:))))))poprostu lubie gory, ale GORY porzadne takie, a nie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Coś czuje że i Idealista i Ignorat nieźle namieszają na ringach oj nieźle ;) Ale nic nie chce zapeszać... W ogóle cały miot przecudny- OGROMNE gratulacje dla hodowcy :)
Buuu może ja też sie kiedyś doczekam takiego ślicznego grzywka... :roll:

Posted

orsini napisał(a):
hahaha nawet BAAAAAAAAAAArdzo blisko:))))))))40km:)))))))i juz mazury:))))
ja nie kpie z pagorkow:))))))poprostu lubie gory, ale GORY porzadne takie, a nie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja wolę jeziora :) fajne macie miejsce zamieszkania tylko trochę gorzej z wystawami na południe Polski trochę daleko, a tu większość wystaw...

Posted

taaa a blisko tylko do ruskuf gdzie strach jechac i na litwe gdzie polaczkow nie lubia:(((((
a mieszkac???super!!!!:)))))dla mnie najladniejsze miejsce w Polsce to tu!!! :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...