Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

lisek w przeszłym wiesz bo on mi wpadł pod samochód
a to był pascalek raj dla zwierzat
jego mamcia to amanda z grodu kwidyna
a tatuncio honky-tong fanbellina

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na moim osiedlu czasmai pojawia sie tez marchewkowo rudy nagus - takze krotkowlosy - cos w tym musi byc (wystarczy np. popatrzec np. na Sunny Boy od Chlipiku) tez rudy;)

Posted

Duna tez byla jedyna w miocie ale wcale nie zaluje wyboru:evil_lol:
w zyciu bym jej nie wymienila - ma taki charakter o jakim zawsze marzylam - po prostu ideal!!!

Posted

no niestety ten typ owlosienia sie zdarza;) ale coz - i tak sa kochane:loveu:
Duna jest po prostu unikalna - a jaka latwa w utzrymaniu siersci;) :evil_lol:

Posted

flashka-g napisał(a):
a ja myslalam ze tylko z moja szogunicą wstyd wychodzić na dwór jak ktos jest w okolicy:P

to chyba mojej bandy nie widzialas - jak sie z nimi wychodzi pojedynczo jest ok ale jak w stadzie to ojjjjjjjjjjjjjjj:diabloti: lepiej sie nie zblizac z obcym psem:evil_lol:

Posted

no własnie
długo beczałam po nim bo to był piesek którego nie mozna nie było kochac
aaa i wiesz co on oduczył mojego młodszego synka spac z nami w łóżku
ha ha
w 2 noce czego my nie moglismy 3 lata

Posted

i dlatego mam bolesną nauczkę że moje grzywki nigdy bez smyczy nie wychodzą
jedynie je puszczam luzem u mojej mamy w ogrodzie gdzie jest dobry płot

Posted

Dudek napisał(a):
to chyba mojej bandy nie widzialas - jak sie z nimi wychodzi pojedynczo jest ok ale jak w stadzie to ojjjjjjjjjjjjjjj:diabloti: lepiej sie nie zblizac z obcym psem:evil_lol:

no wlasnie Kc sie szczegolne skandalicznie zachowuje jak sie wychodzi z innymi psami.. opanowac jej sie nie da, nic nie pomaga nawet jak by wisiala na obrozy i sie podduszala, zaciski no nic totalnie. Zeżarła by i tyle.

Posted

co wy macie za grzywki :evil_lol: mój jest grzeczny jedyne po co leci do wszystkich psów to zeby sie pobawic :) nie wazne czy duzy czy maly jak tylko przyjaznie wyglada to znaczy ze chce sie bawic i leci na zaboj nic go nie powstrzyma nawet smycz :shake: moze dlatego ze jest wychowywany sam :) chociaz bywa zazdrosny o naszego sasiada ( 15 letni kundelek sredniej wielkosci) jak on wychodiz na spacer a nasz wlasnie wrocil wtedy to go wszedzie slychac :diabloti:

Posted

u mnie niestety lysolek nie przeszedl :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: a tego nabylismy z bratem pod nieobecnosc rodzicow i tak z tym bylo ciezko a z lysmy neistety bysmy sie musieli wyprowadzic akurat mielismy rownoczesnie jak rodzice wrocili jednego i drugiego tyle ze lysolek byl na przechowanie choc byla nadzieja zeby zostal niestety nie bylo u rodzicow takiej obcji :) ale ten tez jest kochany przynajmniej mam przy czym odreagowac jak go czesze po 2 godizny co 2 dzien :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sniezynko pascalek on był taki grzeczny chodził przy nodze nie szczekał wszystkich kochał
ale już go nie ma ......
ps.
powiem wam dowcip
niko jak ma nieogolony pysiol strasznie zarasta na biało
i znajomi do mnie bony jaki on musi byc stary taki pomarszczony i siwy
i tylko spi na kolanach
ale szybko oniemieli jak zobaczyli go na spacerze

Posted

no u mnie mój tato jest tradycjonalistą
i dla niego łysy pies to beee
i jak chce wnuki podenerwowac to mówi że mama kupiła grzywacza świńskiego ha ha

dobra zmykam lulki

Posted

Vera sie kreci w kolko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak jest podekscytowana i chce czegos baaaardzo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to taki mały diabeł:diabloti:

Milva wywija przednimi lapami

Duna robi stojke:-o :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...