AngelOfDeath Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 wiem ze to nie grzywacze , ale wstawie kilka fotek : Anck-Su-Namun BURSZTYN Anck-Su-Namun BRYLANT i razem BRYLANT & BURSZTYN :loveu:
Agama Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 i coz mozna napisac widzac TAKIE SLODZIAKI-po prostu boskie:loveu:
Galaxy Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Walka o jakieś zdjęcia:lol: Nie lubimy paparazzi:eviltong:
AnkaW Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Angel - jakie słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: Galaxy - Twój psiuńcio jak super pudel :loveu: :loveu: :loveu: . Piekne ma włoski na ucholach i ogonie :multi: :multi: tylko czekać aż cały taki obrośnie :lol: :lol:
Dudek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Angel - słodziaki:loveu: Galaxy - fajny psiak - super że trafił wreszcie do Ciebie!
Galaxy Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Już ma ponad 1cm:cool3: Na tym zdjęciu wygląda jakby miał na główce loczki:crazyeye: :lol: Ps. Piękne kluseczki:loveu:
Light of Shin-Ra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Galaxy ja też mam pp który dopiero odrasta. Był tak zaniedbany, że po powrocie do chodowczyni ta musiała go poprostu ogolić. To Barnaba , jego wątek jest na Dogo.Zobacz jego zdjęcia. wyglądał gorzej niż Twój. Na początku wyglądał i dalej wygląda jak pudel , chociaż już przypomina trochę grzywkę. Włos jak ostatnio mierzyłam 6 cm. Tragedia. No i jeszcze sporo innych kłopotów bo piesek miał troche mało kontaktu ze światem. Ale wyjedziemy z tego już jest lepiej. Pozdrawiam Cię, ucałuj psiaka od mojego Narakiego, co złe to już za nim, teraz będzie tylko lepiej. :loveu:
anna1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 to zupelnie jak moj kacper (sambor)- wpadl w anoreksje, stracil wlos i teraz odrasa ale tragicznie powoli (no ale juz jest wreszcie żarty); moze do lata 2007 sie wyszykuje , zobaczymy bo mu tylko 1 malej do ch. brakuje:)))) to ci los:))) ale nie poddajemy sie:))) a tu kilka fotek malenstw ktore beda zarastac w potwornym tempie:) dzieciaczki Martiniego i Olivki i dziewuszka przeslodkie rozrabiajace malenstwo:)
AngelOfDeath Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dzieciaki superowe :loveu::loveu::loveu:
gogunia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Galaxy']Walka o jakieś zdjęcia:lol: Nie lubimy paparazzi:eviltong: Piękny psiaczek:loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Słodkie dzieciaczki :loveu: A tu nasze wnusie
Light of Shin-Ra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='anna1']to zupelnie jak moj kacper (sambor)- wpadl w anoreksje, stracil wlos i teraz odrasa ale tragicznie powoli (no ale juz jest wreszcie żarty); moze do lata 2007 sie wyszykuje , zobaczymy bo mu tylko 1 malej do ch. brakuje:)))) to ci los:))) ale nie poddajemy sie:))) a tu kilka fotek malenstw ktore beda zarastac w potwornym tempie:) dzieciaczki Martiniego i Olivki i dziewuszka przeslodkie rozrabiajace malenstwo:) Te pierwsze to rozumiem cudeńka semiki. Zagłaskałabym je najchętniej.
Light of Shin-Ra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='resuruss']Słodkie dzieciaczki :loveu: A tu nasze wnusie To te po Wanetcji? Ile ich. Jakie słudkie? PP czy naguski. Ten brązowy super kolorek. Dlaczego mnie tam nie ma. :loveu::multi:
resuruss Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 To po Camilce ;) Wenetzjowe jeszcze siedza w brzuchu.
anna1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 oo to dzieci teraz przybywa:) Maga- kolorowe lapki od cigniecia mleka- bo tak zawziecie mlaskaja ze sie od sliny zabarwily przednie lapki:) zejdzie jak juz skoncza matke ciagnac:)
Galaxy Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Han Sharn napisał(a):Galaxy ja też mam pp który dopiero odrasta. Był tak zaniedbany, że po powrocie do chodowczyni ta musiała go poprostu ogolić. To Barnaba , jego wątek jest na Dogo.Zobacz jego zdjęcia. wyglądał gorzej niż Twój. Na początku wyglądał i dalej wygląda jak pudel , chociaż już przypomina trochę grzywkę. Włos jak ostatnio mierzyłam 6 cm. Tragedia. No i jeszcze sporo innych kłopotów bo piesek miał troche mało kontaktu ze światem. Ale wyjedziemy z tego już jest lepiej. Pozdrawiam Cię, ucałuj psiaka od mojego Narakiego, co złe to już za nim, teraz będzie tylko lepiej. :loveu: Musimy walczyć:diabloti: Ale 6cm to już sporo:razz: Mój był kiedyś trzymany w komurce ale o dziwo jest ufny i kocha wszystkich nawet psy które chcą go zagrysć:roll: Całuski dla psiaka:loveu:
Agama Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ANNA 1 ja z niecierpliwoscia czekam na szczenki ZUZI-MAJA sie niepokoi-podalam jej super weta od rozrodu,ostatnio sfinalizowal doktorat u prof. KARCZEWSKIEGO
Light of Shin-Ra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 lothia napisał(a):to maluszki po Camillce:loveu: No to kiedy te po Wanetcji Czy ja dobrze to imię pisze bo ciągle mam wątpliwości). Bo miało być już, już i co. Nie spieszy im się widać na świat. :loveu:
anna1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Agama napisał(a):ANNA 1 ja z niecierpliwoscia czekam na szczenki ZUZI-MAJA sie niepokoi-podalam jej super weta od rozrodu,ostatnio sfinalizowal doktorat u prof. KARCZEWSKIEGO jesli super to dobrze-ja mam 2 ulubionych rozrodowcow w wawie i 1 na swiecie (prof. Fontbone francja)no i jednego w olsztynie oczywiscie poza swoja skormna osoba, hehehe :))))))))))))))))))))) jest ich jeszcze troche ale nie za duzo:) ale bedzie dobrez wszystko z zuzia, musi byc:) podobno troche wiecej niz ostatnio bo byly 2 ale zobaczymy; ja tez czekam z niecierpliwoscia i na zuzie i na granade;
ajcka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Mam pod telefonem tego weta od Agamy i jeszcze swoją Pania która odbierała u mnie whippetki. Zuzia w kondycjii b.dobrej,dziś chciała owczarka pożreć. Trzymajcie kciuki! A te maluszki na fotkach :loveu: to cudeńka.
anna1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 trzymam kciuki za Zuzie- wszystko bedzie dobrze:)))) nic sie nie martw:) jak cos to dzwon:)
ajcka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 My już po. UFF 1-chłopak łysolek biały w brązowe łatki. 2-sunia powderka brązowa płaszczowa z białą kryza,łapkami i brzuchem. 3-sunia łysa biała w brązowe łatki. 4-sunia powderka czarna płaszczowa z białą kryza,strzałką na głowie,łapkami i brzuchem,chyba podpalana. 5-sunia łysa całkowicie biała(na razie ani kropeczki) Ostatnia sunieczka narobiła problemu i wezwaliśmy Panią weterynarz która się namęczyła ale wyciągneła małą. Teraz trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze.Byleby ssały. One są takie malutkie ale za to jakie żwawe.No i pieknościowe oczywiście.Tatuś sie spisał -tyle szkrabów.:loveu: Łysolki nie za bardzo chcą ssać ale bede je dostawiać.
Recommended Posts