Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angel - jakie słodziaki :loveu: :loveu: :loveu:

Galaxy - Twój psiuńcio jak super pudel :loveu: :loveu: :loveu: . Piekne ma włoski na ucholach i ogonie :multi: :multi: tylko czekać aż cały taki obrośnie :lol: :lol:

Posted

Galaxy ja też mam pp który dopiero odrasta. Był tak zaniedbany, że po powrocie do chodowczyni ta musiała go poprostu ogolić. To Barnaba , jego wątek jest na Dogo.Zobacz jego zdjęcia. wyglądał gorzej niż Twój. Na początku wyglądał i dalej wygląda jak pudel , chociaż już przypomina trochę grzywkę. Włos jak ostatnio mierzyłam 6 cm. Tragedia. No i jeszcze sporo innych kłopotów bo piesek miał troche mało kontaktu ze światem. Ale wyjedziemy z tego już jest lepiej. Pozdrawiam Cię, ucałuj psiaka od mojego Narakiego, co złe to już za nim, teraz będzie tylko lepiej. :loveu:

Posted

to zupelnie jak moj kacper (sambor)- wpadl w anoreksje, stracil wlos i teraz odrasa ale tragicznie powoli (no ale juz jest wreszcie żarty); moze do lata 2007 sie wyszykuje , zobaczymy bo mu tylko 1 malej do ch. brakuje:)))) to ci los:))) ale nie poddajemy sie:)))
a tu kilka fotek malenstw ktore beda zarastac w potwornym tempie:)
dzieciaczki Martiniego i Olivki

i dziewuszka przeslodkie rozrabiajace malenstwo:)

Posted

[quote name='anna1']to zupelnie jak moj kacper (sambor)- wpadl w anoreksje, stracil wlos i teraz odrasa ale tragicznie powoli (no ale juz jest wreszcie żarty); moze do lata 2007 sie wyszykuje , zobaczymy bo mu tylko 1 malej do ch. brakuje:)))) to ci los:))) ale nie poddajemy sie:)))
a tu kilka fotek malenstw ktore beda zarastac w potwornym tempie:)
dzieciaczki Martiniego i Olivki

i dziewuszka przeslodkie rozrabiajace malenstwo:)

Te pierwsze to rozumiem cudeńka semiki. Zagłaskałabym je najchętniej.

Posted

oo to dzieci teraz przybywa:) Maga- kolorowe lapki od cigniecia mleka- bo tak zawziecie mlaskaja ze sie od sliny zabarwily przednie lapki:) zejdzie jak juz skoncza matke ciagnac:)

Posted

Han Sharn napisał(a):
Galaxy ja też mam pp który dopiero odrasta. Był tak zaniedbany, że po powrocie do chodowczyni ta musiała go poprostu ogolić. To Barnaba , jego wątek jest na Dogo.Zobacz jego zdjęcia. wyglądał gorzej niż Twój. Na początku wyglądał i dalej wygląda jak pudel , chociaż już przypomina trochę grzywkę. Włos jak ostatnio mierzyłam 6 cm. Tragedia. No i jeszcze sporo innych kłopotów bo piesek miał troche mało kontaktu ze światem. Ale wyjedziemy z tego już jest lepiej. Pozdrawiam Cię, ucałuj psiaka od mojego Narakiego, co złe to już za nim, teraz będzie tylko lepiej. :loveu:

Musimy walczyć:diabloti:
Ale 6cm to już sporo:razz:
Mój był kiedyś trzymany w komurce ale o dziwo jest ufny i kocha wszystkich nawet psy które chcą go zagrysć:roll: Całuski dla psiaka:loveu:

Posted

ANNA 1 ja z niecierpliwoscia czekam na szczenki ZUZI-MAJA sie niepokoi-podalam jej super weta od rozrodu,ostatnio sfinalizowal doktorat u prof. KARCZEWSKIEGO

Posted

Agama napisał(a):
ANNA 1 ja z niecierpliwoscia czekam na szczenki ZUZI-MAJA sie niepokoi-podalam jej super weta od rozrodu,ostatnio sfinalizowal doktorat u prof. KARCZEWSKIEGO

jesli super to dobrze-ja mam 2 ulubionych rozrodowcow w wawie i 1 na swiecie (prof. Fontbone francja)no i jednego w olsztynie oczywiscie poza swoja skormna osoba, hehehe :))))))))))))))))))))) jest ich jeszcze troche ale nie za duzo:)
ale bedzie dobrez wszystko z zuzia, musi byc:) podobno troche wiecej niz ostatnio bo byly 2 ale zobaczymy; ja tez czekam z niecierpliwoscia i na zuzie i na granade;

Posted

Mam pod telefonem tego weta od Agamy i jeszcze swoją Pania która odbierała u mnie whippetki.
Zuzia w kondycjii b.dobrej,dziś chciała owczarka pożreć.
Trzymajcie kciuki!
A te maluszki na fotkach :loveu: to cudeńka.

Posted

My już po. UFF
1-chłopak łysolek biały w brązowe łatki.
2-sunia powderka brązowa płaszczowa z białą kryza,łapkami i brzuchem.
3-sunia łysa biała w brązowe łatki.
4-sunia powderka czarna płaszczowa z białą kryza,strzałką na głowie,łapkami i brzuchem,chyba podpalana.
5-sunia łysa całkowicie biała(na razie ani kropeczki)
Ostatnia sunieczka narobiła problemu i wezwaliśmy Panią weterynarz która się namęczyła ale wyciągneła małą.
Teraz trzymajcie kciuki zeby wszystko było dobrze.Byleby ssały.
One są takie malutkie ale za to jakie żwawe.No i pieknościowe oczywiście.Tatuś sie spisał -tyle szkrabów.:loveu:
Łysolki nie za bardzo chcą ssać ale bede je dostawiać.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...