Marta Chmielewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Chachachaha wariaci. Grubokościste, to fakt :evil_lol: ale po namyśle twierdzę, że to chyba bardziej semiki :lol:
orsini Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 anna1 napisał(a):no to sie nazywa biust!!!! BIS World Tits Poznan 2006 !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahahaha a ja tu wklejam nowa plytke Starego Dobrego Malzenstwa:))))i nie jestem to JA na okladce:))))ale jak na poezje spiewana to chyba niezla okladka nie?:))))))))))))))))))
AnkaW Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Marta jakie one już duże :crazyeye: :crazyeye: ślicznotki :loveu: :loveu: . Dobrze że jedna zostaje bo chyba ciężko byłoby Ci się z nimi rozstać :-(
Iwona Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 To Gienia?:lol: w sumie jak nazywa się po domowemu?
macsow1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 onka napisał(a):piekne piękne!! mam nadzieję,że się nie wybarwią:evil_lol:;) bo nie ma jeszcze takich kolorków:cool3: w każdym bądź razie ośliniłam monitor:loveu: :evil_lol: :evil_lol: TYLKO NIE FARBUJ ICH :evil_lol: :evil_lol:
Marta Chmielewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 W zasadzie pierwszy raz mam w domu pręgowane grzywce :lol::lol::lol: To jeszcze trochę was pomęczę :evil_lol: *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** Kryś przyznaj się, to ty jesteś na okładce :evil_lol: Agamo, jeśli z każdego miotu zostanie chociaż po jednym to niedługo będzie mnie można zobaczyc w ,,sanatorium zamkniętym" ;):lol: Wdzięczne to rudawe-morelowe stworzenie ;)
Em-ka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Marta - piękne foteczki całuśnych staffików............ ups - pręgowanych grzywek! ;) śliczne te maluchy......:loveu:
Em-ka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Bajkowe foteczki - szczególnie ta pierwsza............
lothia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 narkotyzujesz je:crazyeye: mała elegantka :loveu:
Em-ka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Lothia - a jak tam Twoje maleństwo - kiedy będą fotki?
macsow1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jakie kluseczki sliczne:) kiedy zaczynasz golić?
Agama Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 MARTUS :lol: tym razem chyba znowu zdanie nie do mnie -wiem ,ze zostawiasz ruda...ONLY
macsow1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Agama napisał(a):MARTUS :lol: tym razem chyba znowu zdanie nie do mnie -wiem ,ze zostawiasz ruda...ONLY jak dla mnie one obie rudawe... a ktora dokladniej jest szczesciara?
Agama Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 zostaje TA co szczeka i za jakis czs sie wybarwi na rudo:eviltong: :lol: :lol: :lol: :loveu: :multi:
AiK Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] *** *** *** *** *** *** Marta pięknie rosną te śliczności super foty :loveu:
Marta Chmielewska Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :oops: Agamo bosz... jaki gamon ze mnie :oops: :oops: juz się nie odzywam... Dziękuję za miłe słowa ;) czasem sobie sunie zapalą, wtedy mniej marudzą i ładnie śpią w nocy :evil_lol: ;) Maćku, jedna sunia jest czarna pręgowana, druga ruda pręgowana :eviltong: I różnią się bardzo. Golenie zaczynamy zaraz po odrobaczaniu :lol: :lol:
Apso Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 AiK napisał(a):[quote name='Marta Chmielewska'] *** Jejku !!!!...jakie słodziarki :loveu: :loveu:
ajcka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Maluchy są BOOSSSSKKKKKIIIIIEEEEEEE!!!!:loveu: Ciekawe czy dzieciaczki Zuzi też będą takie dorodne.:cool3: A to grubiutka Zuzia podczas obrabiania dzisiejszej zdobyczy. Czy ktoś odwazy się ją odebrać???
Dudek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dawno nic tu nie wklejałam;) zdjęcia z wczoraj:
malawaszka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Veronica jest boska!!!! :loveu: strasznie mi się podobała na światówce (nie tylko zresztą :razz: ) :razz: ahhh jakby ona miała bardziej otwarty charakterek to byłaby nie do pobicia :loveu:
Recommended Posts