Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona napisał(a):
Aniołku- wystąpisz w szortach i jezuskach:crazyeye: - pal licho tytuł- kataru możesz się nabawić:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

HEJ DAWNO MNIE TUTAJ NIE BYŁO!!!
dlatego wklejam:
CZADZIK ZIMOWY!!! NA GOLASA!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Prawie identyczne pozy!!!

i odpoczynek po bieganiu

Jak mozna było zauważyc głównym zajęciem CZADZIKA było, podnoszenie łapek do góry i obsikiwanie drzewek i krzaczków (biegał z Yetim i Śnieżką, więc musiał pokazać, kto wyżej sika- Śnieżka to jego miłość, choć na codzień przebywa w domu ze ŻMIŁKĄ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):

gołej orsini to nie będzie, ale wstawię Wam moją kreację na World Dog Show Poznań 2006:)))))myślicie , że mam szanse na tyt. Najlepsze Cycki Poznania 2006?:)))))))))))))))))))))))))))))))

AngelOfDeath napisał(a):
orsini ty nas wszystkich kiedys zabijesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

skoro ty cycki to ja nogi :lol:

orsini napisał(a):
oj nogi to ja mam do przeszczepu:(((

UWIELBIAM WASZE DIALOGI NA CZTERY NOGI!!!
CZY NA PSIEJ EXTRAWAGANCJI DALEJ JEST TAK ZAJEFAJNIE ,BO NIE ZAGLĄDAŁAM????

Posted

gogunia napisał(a):
HEJ DAWNO MNIE TUTAJ NIE BYŁO!!!
dlatego wklejam:
CZADZIK ZIMOWY!!! NA GOLASA!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Prawie identyczne pozy!!!

i odpoczynek po bieganiu

Jak mozna było zauważyc głównym zajęciem CZADZIKA było, podnoszenie łapek do góry i obsikiwanie drzewek i krzaczków (biegał z Yetim i Śnieżką, więc musiał pokazać, kto wyżej sika- Śnieżka to jego miłość, choć na codzień przebywa w domu ze ŻMIŁKĄ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

gogunia very fajne fotki , ale ten snieg mnie przeraza , dobrze ze mieszkam w nieco cieplejszej czesci Polski :evil_lol:

Posted

Agama napisał(a):
choc nie lubie zimy -to CZADZIK jesienny jakis taki nostalgiczny,smutniutki
sniezek go pobudzil do zycia

BARDZOOOOOOOO!!!!
NAWET CHĘTNIE WYCHODZIŁ!!!
Teraz u nas znów ciepło 10 stopni!!!
CZADZIK nie cierpi deszczu , wtedy chowa sie pod meble jak chcemy go wyprowadzić.
Jest poza tym bardzo inteligentny bo w ciagu dnia wychodzi na spacer tak chetnie,że sam sobie drzwi otwiera, a rano i wieczorem kiedy jest zimno czmycha w kąt i tam sie ukrywa - tylko skąd on wie, że wtedy jest zimno skoro nawet nie sprawdza jak jest???

Posted

Agama napisał(a):
wy na butach i ubraniach przekazujecie mu te informacje

No nie bardzo, bo takie same buty i ubrania ubieramy rano w południe i wieczorem, a może on ma wyjatkowe poczucie czasu i kojarzy:
jest 6- no to zimno ,9- miżna wyjśc, 13- pędem na polko, 17- jeszcze cieplutko, 21-o to juz nie dla mnie:evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):

gołej orsini to nie będzie, ale wstawię Wam moją kreację na World Dog Show Poznań 2006:)))))myślicie , że mam szanse na tyt. Najlepsze Cycki Poznania 2006?:)))))))))))))))))))))))))))))))

no to sie nazywa biust!!!! BIS World Tits Poznan 2006 !!!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

anna1 napisał(a):
no to sie nazywa biust!!!! BIS World Tits Poznan 2006 !!!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

potwierdzam :):loveu: :loveu: a ja nie zobacze na zywo :placz: prosze o super fotorelacje z poznania- razem ze zdjaciami publiczności :)

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
O cyce Krystyny :evil_lol:
Moje grzywce, odmiana pp:eviltong:

Ps. Nie lizać monitorów ;):lol:

Marta - jakie mają mocne głowy te Twoje powdery....:eviltong: no, i są chyba grubej kości..... ;) ;) ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...