Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

IWONKA czy to byl pierwszy spacerek ABI-zainteresowana jest wszystkim co JA otacza-super miny robi:loveu: ciagle jestem ciekawa jaki bedzie miala kolor skorki-cudowne malenstwo:loveu:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iwona']Były dzisiaj zdjęcia domowe grzywek, były "grzywkowe góralskie klimaty" Han:lol: , to może teraz kilka nizinno-łąkowych fotek....

Ja nie mogę ale cudowna fota. :loveu:I psiunia. Co ona takiego wypatrzyła?

Posted

Han Sharn napisał(a):
Ja nie mogę ale cudowna fota. :loveu:I psiunia. Co ona takiego wypatrzyła?

Dzięki Han:lol: - oj dla Abi na pierwszych spacerkach wszystko jest ciekawe i baaardzo intrygujace:evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona']A na co tak Abi z zainteresowaniem patrzy:crazyeye:

A na różowego króliczka co hasał po łące:evil_lol:

hahahahha :klacz: superrr fotki - ten różowy króliczek jest ahhhh ohhhhhh :loveu: :mdleje:

Posted

Bardzo się cieszę,że fotki podobają się:oops: :lol:
Abi już od kilku dni chodzi na spacerki, dzisiaj wykorzystaliśmy piękną pogodę na zrobienie zdjęć w "plenerze":cool3: .
Podczas spacerków po łakach Abi uczy się najważniejszej -jak dla mnie- komendy "do mnie", wykonuje ją już bezbłędnie:multi: - nie mam więc problemu /jak na razie:evil_lol: / z przywołaniem i np. zapięciem smyczki:lol: .

Posted

HAN:lol: dziekujemy za foty-zlota polska jesien w TATRACH jest najpiekniejsza:loveu:
Czy NARAKE juz ma lepsza kondycje-widze ,ze ladnie porasta ,niedlugo nie bedzie przypominal pudelka
ucaluj w noski chlopcow:lol:

Posted

[quote name='Iwona']Byliśmy troszkę dłużej na łąkach:cool3:

Wszystkie zdjęcia są śliczne :loveu: :loveu: ,
ale to z szyneczkami fantastyczne :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Sliczne foteczki :loveu:
Iwona!!!Malekna urocza :loveu:
Han!!!Ach...jak Ci zazdroszcze tych gor !!!!
Orsini!!!!Fotki rewelacja.....jednak wczesniej ktos na tym topicu wstawił foteczki z Grecji i az mnie zatkało...Pewnie dlatego ,ze marzne niesamowice od kilku dni :roll:
Gogunia!!!Fajne ma to morowe wdzianko ;)

Teraz ciuke mojej "tfurczosci"

Posted

[quote name='resuruss']Teraz ciuke mojej "tfurczosci"

Ale się dziewczyny kofffają. Będzie ciężko im się rozstać :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='resuruss']Kochają.....kochają.....a z tej miłosci Bułka ma coraz krotszą grzywkę :angryy: ;)

wiem coś o tym :angryy: :angryy: , nie rozumiem dlaczego tym najmłodszym smakują tak te kudły :placz: :placz:

Posted

[quote name='resuruss']Gogunia!!!Fajne ma to morowe wdzianko ;)

Czy to Bułeczka z Kołysanką?

CZADOWY musi mieć MOROWE:evil_lol:

[quote name='AnkaW']Ale fajne to czerwone ubranko :lol: :lol: , skąd go wytrzasnęłaś :cool3: :cool3:
Byłyśmy z mamą na zakupach w ZOONATURA. Były jeszcze różowe i niebieskie i takie dla dziewczynek z falbankami- mama jak ubrała je CZADZIKOWI to jej sie przypomniało jak nas przewijała,bo musiała go położyć na plecach.Ubranko bardzo prsypomina kombinezon dla niemowląt

[quote name='Em-ka']Gogunia: w końcu obiecana sesyjka w nowych ubrankach! bardzo ładne to czerwone i super wygodne na deszczowe dni- moro!
Jeszcze nie sprawdzałam, ale jutro rano ma byc zimno to pójdzie na spacer w dresiku:loveu:

Posted

Agama napisał(a):
HAN:lol: dziekujemy za foty-zlota polska jesien w TATRACH jest najpiekniejsza:loveu:
Czy NARAKE juz ma lepsza kondycje-widze ,ze ladnie porasta ,niedlugo nie bedzie przypominal pudelka
ucaluj w noski chlopcow:lol:

Zdecydowanie lepszą. Codzienne spacery po 2 godz. i bieganie na równi dobrze mu robią. Boję się tylko co będzie jak nam się pogoda popsuje. Na razie korzystamy na maxa. Narake schudł i jak go ostatnio ważyłam to było 7 kg. Trochę mnie nawet zmartwiło, że za szybko ale może to było jeszcze związane ze stresem po przyjeździe do nowego miejsca. Je wszystko i prawie nie wybrzydza (no czasami odrobinkę ale mu wybaczam). Wczoraj nawet troszkę zostawił wieczorem więc się nie martwię, że głodny.
Tak bym chciała, żeby już porósł. Dostają oba te tabletki . Trochę mnie jednak przeraża co to będzie dalej. Prawdę mówiąc nigdy nie miałam długowłosego psa. Już teraz czeszę go codziennie (na mokro). Cóż chciałam to mam. :multi:

A Bułka ma rewelacyjny sposób dbania o włos. Ciekawe czy mój jak porośnie też go będzie stosował.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...