AngelOfDeath Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 goral super pies :angel: :angel: super przygotowany :klacz: :klacz: :loveu: a to moj Fux dzis na spacerku brudas :oops: :oops: :oops:
onka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 rzeczywiście ładnie się Lisek zapowiada ale szkoda,że mu się grzbiet rozjasnia z grzywkami to loteria.. niestety a wielkosci psa na zdjęciu nie da się oddac wg mnie no i wtakim wieku jeszcze "tragedii" z pielęgnacją sierści nie ma 8)
AngelOfDeath Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 a to juz nie grzywacz , ale umiem kadrowac :wink: :lol: :lol: :sweetCyb: :ylsuper:
góral Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 onka napisał(a):rzeczywiście ładnie się Lisek zapowiada ale szkoda,że mu się grzbiet rozjasnia z grzywkami to loteria.. niestety a wielkosci psa na zdjęciu nie da się oddac wg mnie no i wtakim wieku jeszcze "tragedii" z pielęgnacją sierści nie ma 8) Ja osobiścię jestem zachwycomy, że jaśnieje, oby był bardzo jasny!!!! :D
resuruss Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Onka!Widze ,po paseczku,ze juz bardzo blizutko do spotkania po drugiej stronie.Teraz to juz tylko odliczanie zostalo.Bardzo trzymam za Was kciuki! :D
onka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 no:) ale na paseczek nie ma co patrzec bo to raczej nie ma szans tak długo małego utrzymac:) pcha sie jak wariat na wszystkie sposoby a ja cudem uniknełam szpitala- obiecałąm ze w domu bede leżeć :) tak z 5 tygoni...
matrix..... Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 onka napisał(a):rzeczywiście ładnie się Lisek zapowiada ale szkoda,że mu się grzbiet rozjasnia z grzywkami to loteria.. niestety a wielkosci psa na zdjęciu nie da się oddac wg mnie no i wtakim wieku jeszcze "tragedii" z pielęgnacją sierści nie ma 8) to kiedy się ta "tragedia" rozpoczyna ? Wydawało mi się ale oczywiście tylko czysto teoretycznie, że trudna jest pielęgnacja właśnie tego szczenięcego włosa najbardziej, a potem to już ... tylko systematyczność w pielęgnacji...
matrix..... Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 góral napisał(a):Godzinka i Lisek gotowy :D Idealista śliczny :) tylko gdzie Ty w nim widzisz liska ? :wink:
resuruss Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Wstawie zdjecia z dzisiejszego spaceru w Poznaniu.W rolo glownej psy Angela.
matrix..... Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='resuruss']Matrix!Mi sie wydaje ze tu: IdeaLISta faktycznie ale lisa nie przypomina :wink: ,może list ... ten kompozytor i pianista ? Ale pisze się inaczej... Niech Wam będzie ... Lisek !!
resuruss Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Lisek to bardzo sympatyczne imie dla psa....skoro ja mam Harleya Dawidsona ,Bulke i Konia ....to Lisek wypada przy nich bardzo dobrze. :wink:
AngelOfDeath Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ress dzieki :oops: :oops: :oops: :oops: ja mam lenia juz w doopie :lol: :lol: :lol: starosc nie radosc :evilbat: :evilbat: :evilbat:
resuruss Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Angel nie ma za co .Tez mi pomagales jak nie umialam wstawic zdjec.A teraz umiem i mysle ,ze trening czyni mistrza. :D
Germanika Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Może nie grzywacz,ale całe życie w towarzystwie...
resuruss Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Czyz to Pikachu????? Wstawiajcie zdjecia.....ja ide na chwilke z psami.
Recommended Posts