Solange Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Oto zdjęcia z mojego pobytu u dziadków w Płocku w ostatni weekend
AiK Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='resuruss']Bulinka latający super DOG:crazyeye:
Solange Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Włoski na uszkach mojego pieska rosną coraz dłuższe :cool3:
AiK Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Solange']Włoski na uszkach mojego pieska rosną coraz dłuższe :cool3: BARDZO URODZIWY KAWALER
resuruss Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Wstawie Sushi: Na dwodo tego ,ze dzielnie zniosła narkoze - wyrywanie ząbków i usuniecie pazurkow:
Light of Shin-Ra Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Agama napisał(a):Han jaki ladny avatarek z chlopcami:loveu: czy lysol juz jest wzrostu barbika Nie . Inuyasha ma 34 cm a Narake 38. Ale mierzyłam jes przy ścianie i się wierciły więc może być z cemtymetr różnicy w jedną albo drugą stronę. Na tym zdjęciu Inuyasha stoi trochę wyżej.
AnkaW Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='resuruss'] Fantastyczna Ruda Maupa :loveu: :loveu: :loveu:
cyga Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='resuruss']Bulinka res Twoja Bułka to Alladyn:crazyeye: tylko gdzie jej lampa;) "I debesciak" -nic dodać nic ująć:thumbs: :iloveyou:
gogunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='maga18']Kołysankę ma Ress i jak to napisała sama - przygotowuje ją na Światową Wystawe, wiec zapewne nadal jest na sprzedaż :) [quote name='Agama']GOGUNIU czyli dzialaj dalej ,z MAMUSIA SAMOGRAJEM-takie sliczne sunie nie rodza sie czesto-zycze powodzenia:multi: :lol: :loveu: [quote name='Fenyloetyloamina'] Zazdroszczę Ci... :-( POGUBIŁAM SIĘ!!!
gogunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='resuruss']Dziewczynka nazywa sie Sushi i jest paskudna swinka.............Własnie po raz drugi nasikała na łozko :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: [quote name='resuruss']Tak - to Kołysanka :loveu: Przygotowuje ja na wystawe w Poznaniu ;) [quote name='resuruss']Wstawie Sushi: Na dwodo tego ,ze dzielnie zniosła narkoze - wyrywanie ząbków i usuniecie pazurkow: NIC NIE ROZUMIEM!!!
gogunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 JUŻ MI SIĘ CO NIECO ROZJAŚNIŁO!!! DLACZEGO TERAZ NA DOGO NIE PRZYCHODZĄ INFORMACJE O OTRZYMANIU PRYWATNEJ WIADOMOŚCI??? wCZEŚNIEJ POJAWIAŁO SIĘ OKNO INFORMUJĄCE O TYM - CZY WY TEŻ TAK MACIE???
Solange Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='resuruss']Wstawie Sushi: Na dwodo tego ,ze dzielnie zniosła narkoze - wyrywanie ząbków i usuniecie pazurkow: Śliczna! :loveu: Jej kolor i budowa bardzo mi się podobają
gogunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='resuruss']Wstawie Sushi: Na dwodo tego ,ze dzielnie zniosła narkoze - wyrywanie ząbków i usuniecie pazurkow: CZEMU TAKIE ZABIEGI??? SOLANGE!!! ŚLICZNY!!! na każdym zdjęciu!!!
gogunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='gogunia'] POGUBIŁAM SIĘ!!! [quote name='gogunia']NIC NIE ROZUMIEM!!! :multi: JUŻ WIDZĘ RÓŻNICĘ!!!:multi: INNE ZNACZENIA!!!:evil_lol:
flashka-g Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Wyrywa sie mleczaki gdy juz drugie zeby sie wybijaja, aby pies mial poprawny zgryz. No a usuwanie piatego pazura- zabieg higieniczny. Ogolnie to robi sie to malym szczeniaczkom.
maga18 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 paniMysza napisał(a):a mi on przypomina milke magdy. w koncu siostry :) po tej samej mamie i po tym samym tacie :loveu:
Recommended Posts