Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gogunia napisał(a):
ŻMIŁKA z Gończaków.
Urodziła się w rocznicę ślubu moich rodziców, co do minuty i została podarowana wraz z imieniem pochodzącym od nazwiska MIŁEK, a ŻMIŁKA, bo miot był na Ż!!!

super historia!!!!!

łał ja też tak chcę - ale najpierw muszę zmienić nazwisko bo z moim by było trochę pisania i gorzej się komponuje + nie było by okazji;)

Posted

resuruss napisał(a):
Dziewczynka nazywa sie Sushi i jest paskudna swinka.............Własnie po raz drugi nasikała na łozko :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Już myślałam,że wzięłaś KOŁYSANKĘ, bo mama dzwoniła do GANGU ŁYSYCH i się nie dodzwoniła , a miała na nia chrapkę ( teraz mama jest chora, właściwie wszyscy- dziś tata poszedł do lekarza - dlatego tak o tym RUTINOSKORBINIE PISAŁAM:cool3: )

Posted

GRATULUJE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

RESS wczoraj widzialam TWOJA SAMBE PATI-nie wiedzialam, ze juz wczesniej poznalam jej pancie-na poprzednich wystawach byla bez suni

Posted

[quote name='gogunia']To kto w końcu ma KOŁYSANKĘ???

Kołysankę ma Ress i jak to napisała sama - przygotowuje ją na Światową Wystawe, wiec zapewne nadal jest na sprzedaż :)

Posted

GOGUNIU czyli dzialaj dalej ,z MAMUSIA SAMOGRAJEM-takie sliczne sunie nie rodza sie czesto-zycze powodzenia:multi: :lol: :loveu:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Myślę, że sędzia straciłby cierpliwość zanim ustawiłyby psy :evil_lol:;)

Eee tam. Jeszcze trochę poćwiczą i niejednego zakasują. A swoją drogą grzywki mają świętą cierpliwość.

Posted

Han!!!!!Jestem zachwycona :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Na tej focie :

Inus wyglada przepieknie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...