Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

To ja jeszcze dorzucę mojego domowego pająka

i zdjęcie z ZOO

GOGUNIA:lol: foty swietne,najbardziej podoba mnie sie anolis i gekon-trudno zrobic dobre zdjecie w terrarium:loveu: :loveu:
Najtrudniej było mi ująć surykatkę!!!:scared:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gogunia']To ja jeszcze dorzucę mojego domowego pająka

taki sam brzydal mieszka u mnie na balkonie :crazyeye:

Posted

GOGUNIA dziewczyna,ktora kupila ode mnie grzywka ma surykatke w domu-zwierzatko biega juzem po domu...i aby nie niszczyla to jej kupuje 5 metrow kabla tygodniowo...:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Agama napisał(a):
GOGUNIA dziewczyna,ktora kupila ode mnie grzywka ma surykatke w domu-zwierzatko biega juzem po domu...i aby nie niszczyla to jej kupuje 5 metrow kabla tygodniowo...:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

a ja myślałam że one wolą owady:evil_lol:

Posted

jejjj piękny Legwan :loveu: marzę o takim, ale moja Luna jest wstręciucha i zaczepiałaby go w nieprzyjaznych zamiarach a to mogłoby się skończyć dla niej nienajlepiej :shake:

AiK i Maga fotki BOSKIE :multi: a do Goguni zaraz lece oglądać :loveu:

Posted

AIK nasza LAPCIA tez umarla -to byla agama blotna:placz: :placz: :placz: miala klopoty z metabolizmem
teraz caly czas myslimy o nastepnej jaszczurce-tym razem bedzie to brodata aczkolwiek gekon toke ,,kreci,,nas niesamowicie

Posted

Agama napisał(a):
AIK nasza LAPCIA tez umarla -to byla agama blotna:placz: :placz: :placz: miala klopoty z metabolizmem
teraz caly czas myslimy o nastepnej jaszczurce-tym razem bedzie to brodata aczkolwiek gekon toke ,,kreci,,nas niesamowicie

legwan był Ili kupiła sobie kilka lat temu na urodziny ja zastanawiam się nad leonem zawodowcem:cool3: mam dwa puste terraria

Posted

Gogunia - zdjęcia z zoo śliczne :lol: :lol: :lol:

Maga - ależ wy się do siebie pięknie uśmiechacie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jaszczury fantastyczne :p

Posted

Kiedy wieźliśmy Kopciuszka do nowego domu wyglądała tak:

:loveu:

Jeszcze niedawno wyglądała tak:

A jak będzie wyglądała w listopadzie, zobaczycie w Kielcach... :D

Posted

Dudek napisał(a):
Hej Ola - dawaj więcej:loveu: :multi:

hej, hej:lol:

mam nadzieję, że się nie złościsz:cool3:

to wszystkie bo jakoś późno mi się przypomniało, że mam ze sobą aparat:evil_lol:
aaa i jeszcze coś Ci zrobiłam...:oops: Troche napis niewyraźny:oops:ale moge dać Ci bez

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...