paniMysza Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Iwona']A golisz mu skórę ( nawet od czasu do czasu)- czy nie używasz takich przyrządów tortur:evil_lol: ? a no gole gole, bo inaczej jak dziad wygląda:evil_lol: a tu link, dedykuje go tym co zawsze szukają dziury w całym:diabloti: popatrzcie jak moze być ładnie i miło;) http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
SengaSengana Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ja się tylko zastanawiam do czego doprowadzi taka promocja skrajnie owłosionych nagich grzywaczy Nie jestem genetykiem, ale podejrzewam,że ostatecznie zanikną psy nagie wśród grzywaczy- a to w końcu było tak charakterystyczne dla tej rasy- dla mnie jest jednak zasadnicza różnica w usuwaniu zbędnego owłosienia na małych obszarach ciała a koniecznością golenia całego ciała , pokrytego gęstym i obfitym włosem. Wśród chińskich grzywaczy jest w tej chwili taka presja na "modne" obfite owłosienie nagich grzywaczy, że coraz trudniej dojrzeć nagość w nagim grzywaczu. Iwona, jak myślisz czyje to słowa?????
Iwona Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No cóż- jak sama zauważyłaś błyskotliwość to Twoja domena- więc mnie malutkiej, durnowatej i nie kumatej nie wypada dyskutować - więc już milczę-żebyś nie musiała pluć mi ....- dokończyć sobie mogę bo pomimo Twojej opinii o mojej osobie akurat ( chyba :confused:) znam dokończenie...
SengaSengana Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 wypada mi to powiedzieć: chyba sama sobie naplułaś :razz: a teraz za przykladem tych ludzi z filmu .......... :bigok:
orsini Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 AngelOfDeath napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:seniu a ty jestes "semi" czy moze semi :diabloti::diabloti::diabloti: hahahahahahaaaha dobre:))))))))))))
SengaSengana Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 świetne ...:lol::lol::lol::lol::lol::lol: błyskotliwe, na poziomie, trendy :loveu:
Iwona Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='SengaSengana']Ja się tylko zastanawiam do czego doprowadzi taka promocja skrajnie owłosionych nagich grzywaczy Nie jestem genetykiem, ale podejrzewam,że ostatecznie zanikną psy nagie wśród grzywaczy- a to w końcu było tak charakterystyczne dla tej rasy- dla mnie jest jednak zasadnicza różnica w usuwaniu zbędnego owłosienia na małych obszarach ciała a koniecznością golenia całego ciała , pokrytego gęstym i obfitym włosem. Wśród chińskich grzywaczy jest w tej chwili taka presja na "modne" obfite owłosienie nagich grzywaczy, że coraz trudniej dojrzeć nagość w nagim grzywaczu. Iwona, jak myślisz czyje to słowa????? I wcale się tego nie wypieram- i nadal się nad tym zastanawiam -ale wcale nie muszę tłumaczyć się z decyzji zakupu małej- Ci są w temacie wiedzą:lol: a Tobie akurat napewno taka informacja jest zbyteczna-i tak wiesz lepiej...
SengaSengana Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 czy ja Ci gdzies kazałm się tłumaczyć z zakupu małej ????:crazyeye: czy moze pytam po co ja kupiłaś ???? :crazyeye: nieeeeeeee...... poprostu napisałam, że dziwię się Twojej decyzji w świetle Twoich wcześniejszych wypowiedzi na DGM , ale widzę, że emocje biorą góre...:roll: i nie wiem LEPIEJ ale wiem SWOJE a to jest różnica............ :roll:
Iwona Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 SengaSengana napisał(a):czy ja Ci gdzies kazałm się tłumaczyć z zakupu małej ????:crazyeye: czy moze pytam po co ja kupiłaś ???? :crazyeye: nieeeeeeee...... poprostu napisałam, że dziwię się Twojej decyzji w świetle Twoich wcześniejszych wypowiedzi na DGM , ale widzę, że emocje biorą góre...:roll: i nie wiem LEPIEJ ale wiem SWOJE a to jest różnica............ :roll: Emocje nie biorą górę- nie lubię jednak niewybrednych ataków- nigdy nie twierdziłam ,że nie podobają mi się semiki i nigdy nie zarzekałam się ,że takowego nie będę miała ( raczej zgodnie z prawdą Kesi miała być na spory okres czasu jedyną grzywką w rodzinie- nad czym zresztą szczerze ubolewałam) - więc" d....y z gęby " nie zrobiłam zachowując Twój wyszukany styl porównań:evil_lol:
Fenyloetyloamina Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 SengaSengana napisał(a):czy ja Ci gdzies kazałm się tłumaczyć z zakupu małej ????:crazyeye: czy moze pytam po co ja kupiłaś ???? :crazyeye: nieeeeeeee...... poprostu napisałam, że dziwię się Twojej decyzji w świetle Twoich wcześniejszych wypowiedzi na DGM , ale widzę, że emocje biorą góre...:roll: i nie wiem LEPIEJ ale wiem SWOJE a to jest różnica............ :roll: Każdy wkońcu poddaje się modzie. I nie można jej tego wypominać, wkońcu kobieta zmienną jest i tylko natrętne, urażone dusze mają z tym problemy. Iwona, co do semików, ma rację. One zazwyczaj wygrywają na wystawach u polskich sędziów. Rzadko zdarza się, żeby było inaczej - no chyba, że bierze pod uwagę twarz osoby, która wystawia, a nie psa :roll:
Donio Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Fenyloetyloamina napisał(a):Każdy wkońcu poddaje się modzie. :roll: Niezwykle interesujący pogląd:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
DOMINIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ho ho ho ....:diabloti: Co sie tutaj dzieje moje mile Panie:cool3: ......semiki sa boskie!!!! Kazdy to wie:loveu: chociaz nie ujmuje lysola:loveu: Dla mnie (dla Iwony tez) lysol jest wiecej wart ze strony hodowlanej a semiki sa bardziej efektowne ale to chyba jest wiadome.Jeszcze chce mies takiego ekstrema lysego z wielkimi uchlami....ale to jak sie przeprowadze:p Jak ktos mnie zaczepia na ulicy i mowi ze Lotus (semi) jest ladniejszy :cool3: to wtedy ja mowie ,ze Milva jest wiecej warta:loveu: A co do smaku....o smaku sie nie rozmawia smak sie ma;) .Zawsze chcialam miec semika no i sobie kupilam, mial byc w plamki ale troche sie zlal :lol: ..a reszta mnie nie interesuje...kto co mysli ,mowi.....egal! Wazne ,ze mi sie podoba.
DOMINIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Donio napisał(a):Niezwykle interesujący pogląd:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Donio a czy Ty sie nie poddajesz modzie???:razz:
AngelOfDeath Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 DOMINIKA napisał(a):Donio a czy Ty sie nie poddajesz modzie???:razz: no ej ... to TY:loveu: o tym nie wiedzialas ?
DOMINIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 AngelOfDeath napisał(a):no ej ... to TY:loveu: o tym nie wiedzialas ? No a niby skad:roll: ja Donia nie widzialam. Donio to ja Ci powiem w wielkim skrocie....trendy mody Jesien-Zima 2006! -Kolor czerwony,fioletowy i zloty.... -Kratka -Buty na koturnie:cool3: koniecznie musisz kupic! -Kapelusiki No i ogolnie styl grunge;) Donio jak masz pytania to wal smialo ...ja sie moda bardzo interesuje:cool3:
Fenyloetyloamina Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Donio napisał(a):Niezwykle interesujący pogląd:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Yup. No dobrze, może kupiła psa, aby wygrywać z nim na wystawach. Motywy, jakie nią kierowały są tylko i wyłącznie jej prywatną sprawą. :diabloti:
miniaga Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 HAHAHAHAHAHA:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
AiK Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Wycieczka do ZOO we Wrocławiu :multi: byłyśmy tam z Ilonką i wyrywając sobie wzajemnie aparat robiłyśmy zdjęcia. Leżakowanie :razz: Pomachamy? :multi: Coś bym zjadł... :diabloti: Poobiednie leżakowanie.. To mój kijek :mad:
AngelOfDeath Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 DOMINIKA napisał(a):No a niby skad:roll: ja Donia nie widzialam. Donio to ja Ci powiem w wielkim skrocie....trendy mody Jesien-Zima 2006! -Kolor czerwony,fioletowy i zloty.... -Kratka -Buty na koturnie:cool3: koniecznie musisz kupic! -Kapelusiki No i ogolnie styl grunge;) Donio jak masz pytania to wal smialo ...ja sie moda bardzo interesuje:cool3: kochanie zapomnialas o ogromnych welnianych czapach od marc'a jackobs'a , no i ja juz widze donia z wielgachna torba od vuitton'a :loveu::loveu::loveu:
resuruss Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Aleeeeeeeeee piękna fota :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:
Em-ka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 AiK - fotki śliczne......... jak zwykle zresztą :)
AnkaW Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='resuruss'] Aleeeeeeeeee piękna fota :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Mnie też się na tej oko zatrzymało :evil_lol: :evil_lol: fantastyczne. AiK zdjęcia :happy1: , ale mogłyście sobie żadziej ten aparat wyrywać to może byłoby ich więcej :nono: ;)
maga18 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='AiK'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: BOOOOOOOOOOOOOOOOSKIE!!!!
sh_maniak Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='resuruss'] Aleeeeeeeeee piękna fota :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: boski jest :loveu: :loveu: :loveu: , nie ma to jak syberyjskie cuda :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts