Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się tylko zastanawiam do czego doprowadzi taka promocja skrajnie owłosionych nagich grzywaczy Nie jestem genetykiem, ale podejrzewam,że ostatecznie zanikną psy nagie wśród grzywaczy- a to w końcu było tak charakterystyczne dla tej rasy- dla mnie jest jednak zasadnicza różnica w usuwaniu zbędnego owłosienia na małych obszarach ciała a koniecznością golenia całego ciała , pokrytego gęstym i obfitym włosem. Wśród chińskich grzywaczy jest w tej chwili taka presja na "modne" obfite owłosienie nagich grzywaczy, że coraz trudniej dojrzeć nagość w nagim grzywaczu.
Iwona, jak myślisz czyje to słowa?????

Posted

No cóż- jak sama zauważyłaś błyskotliwość to Twoja domena- więc mnie malutkiej, durnowatej i nie kumatej nie wypada dyskutować - więc już milczę-żebyś nie musiała pluć mi ....- dokończyć sobie mogę bo pomimo Twojej opinii o mojej osobie akurat ( chyba :confused:) znam dokończenie...

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:seniu a ty jestes "semi" czy moze semi :diabloti::diabloti::diabloti:

hahahahahahaaaha
dobre:))))))))))))

Posted

[quote name='SengaSengana']Ja się tylko zastanawiam do czego doprowadzi taka promocja skrajnie owłosionych nagich grzywaczy Nie jestem genetykiem, ale podejrzewam,że ostatecznie zanikną psy nagie wśród grzywaczy- a to w końcu było tak charakterystyczne dla tej rasy- dla mnie jest jednak zasadnicza różnica w usuwaniu zbędnego owłosienia na małych obszarach ciała a koniecznością golenia całego ciała , pokrytego gęstym i obfitym włosem. Wśród chińskich grzywaczy jest w tej chwili taka presja na "modne" obfite owłosienie nagich grzywaczy, że coraz trudniej dojrzeć nagość w nagim grzywaczu.
Iwona, jak myślisz czyje to słowa?????

I wcale się tego nie wypieram- i nadal się nad tym zastanawiam -ale wcale nie muszę tłumaczyć się z decyzji zakupu małej- Ci są w temacie wiedzą:lol: a Tobie akurat napewno taka informacja jest zbyteczna-i tak wiesz lepiej...

Posted

czy ja Ci gdzies kazałm się tłumaczyć z zakupu małej ????:crazyeye: czy moze pytam po co ja kupiłaś ???? :crazyeye: nieeeeeeee......
poprostu napisałam, że dziwię się Twojej decyzji w świetle Twoich wcześniejszych wypowiedzi na DGM , ale widzę, że emocje biorą góre...:roll:
i nie wiem LEPIEJ ale wiem SWOJE a to jest różnica............ :roll:

Posted

SengaSengana napisał(a):
czy ja Ci gdzies kazałm się tłumaczyć z zakupu małej ????:crazyeye: czy moze pytam po co ja kupiłaś ???? :crazyeye: nieeeeeeee......
poprostu napisałam, że dziwię się Twojej decyzji w świetle Twoich wcześniejszych wypowiedzi na DGM , ale widzę, że emocje biorą góre...:roll:

Emocje nie biorą górę- nie lubię jednak niewybrednych ataków- nigdy nie twierdziłam ,że nie podobają mi się semiki i nigdy nie zarzekałam się ,że takowego nie będę miała ( raczej zgodnie z prawdą Kesi miała być na spory okres czasu jedyną grzywką w rodzinie- nad czym zresztą szczerze ubolewałam) - więc" d....y z gęby " nie zrobiłam zachowując Twój wyszukany styl porównań:evil_lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):

Każdy wkońcu poddaje się modzie. I nie można jej tego wypominać, wkońcu kobieta zmienną jest i tylko natrętne, urażone dusze mają z tym problemy.
Iwona, co do semików, ma rację.
One zazwyczaj wygrywają na wystawach u polskich sędziów. Rzadko zdarza się, żeby było inaczej - no chyba, że bierze pod uwagę twarz osoby, która wystawia, a nie psa :roll:

Posted

ho ho ho ....:diabloti:
Co sie tutaj dzieje moje mile Panie:cool3: ......semiki sa boskie!!!! Kazdy to wie:loveu: chociaz nie ujmuje lysola:loveu: Dla mnie (dla Iwony tez) lysol jest wiecej wart ze strony hodowlanej a semiki sa bardziej efektowne ale to chyba jest wiadome.Jeszcze chce mies takiego ekstrema lysego z wielkimi uchlami....ale to jak sie przeprowadze:p
Jak ktos mnie zaczepia na ulicy i mowi ze Lotus (semi) jest ladniejszy :cool3: to wtedy ja mowie ,ze Milva jest wiecej warta:loveu: A co do smaku....o smaku sie nie rozmawia smak sie ma;) .Zawsze chcialam miec semika no i sobie kupilam, mial byc w plamki ale troche sie zlal :lol: ..a reszta mnie nie interesuje...kto co mysli ,mowi.....egal! Wazne ,ze mi sie podoba.

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
no ej ...

to TY:loveu: o tym nie wiedzialas ?

No a niby skad:roll: ja Donia nie widzialam.

Donio to ja Ci powiem w wielkim skrocie....trendy mody Jesien-Zima 2006!
-Kolor czerwony,fioletowy i zloty....
-Kratka
-Buty na koturnie:cool3: koniecznie musisz kupic!
-Kapelusiki

No i ogolnie styl grunge;)
Donio jak masz pytania to wal smialo ...ja sie moda bardzo interesuje:cool3:

Posted

Donio napisał(a):
Niezwykle interesujący pogląd:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Yup.

No dobrze, może kupiła psa, aby wygrywać z nim na wystawach.

Motywy, jakie nią kierowały są tylko i wyłącznie jej prywatną sprawą. :diabloti:

Posted

Wycieczka do ZOO we Wrocławiu :multi:
byłyśmy tam z Ilonką i wyrywając sobie wzajemnie aparat robiłyśmy zdjęcia.

Leżakowanie :razz:

Pomachamy? :multi:

Coś bym zjadł... :diabloti:

Poobiednie leżakowanie..

To mój kijek :mad:

Posted

DOMINIKA napisał(a):
No a niby skad:roll: ja Donia nie widzialam.

Donio to ja Ci powiem w wielkim skrocie....trendy mody Jesien-Zima 2006!
-Kolor czerwony,fioletowy i zloty....
-Kratka
-Buty na koturnie:cool3: koniecznie musisz kupic!
-Kapelusiki

No i ogolnie styl grunge;)
Donio jak masz pytania to wal smialo ...ja sie moda bardzo interesuje:cool3:

kochanie zapomnialas o ogromnych welnianych czapach od marc'a jackobs'a , no i ja juz widze donia z wielgachna torba od vuitton'a :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='resuruss']

Aleeeeeeeeee piękna fota :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

Mnie też się na tej oko zatrzymało :evil_lol: :evil_lol: fantastyczne.

AiK zdjęcia :happy1: , ale mogłyście sobie żadziej ten aparat wyrywać to może byłoby ich więcej :nono: ;)

Posted

[quote name='AiK']

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

BOOOOOOOOOOOOOOOOSKIE!!!!

Posted

[quote name='resuruss']

Aleeeeeeeeee piękna fota :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

boski jest :loveu: :loveu: :loveu: , nie ma to jak syberyjskie cuda :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...