Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dziekuje za takie słowa :loveu: .Staram sie ,bo hodowla dla mnie to odpowiedzialne zajecie i chce byc jak najlepiej przygotowana na przyszłosc.Poza tym to moje hobby i moja miłosc - wiec robie to z przyjemnoscią.
Ciesze się ,ze pan Janusz jakby nie było posłuchał mojej rady i pokrył Camparim - rozmawiałam z nim o tym skojarzeniu w zeszłym roku w Zabrzu na wystaie.I jednak jak widac miałam racje ,bo maluchy sa urocze.:loveu:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Res-i takiego podejścia oczekuje się od ludzi , którzy chcą poświęcić swój czas i z zamiłowaniem oraz wiedzą podjąć się HODOWLI psów:lol:

Posted

[quote name='Iwona']A może poogladamy szczeniaczki?:lol:

:loveu: :loveu: :loveu: Dziewuszka - cud, miód i orzeszki !!!!
Jak bardzo by się chciało takiego małego ,ślicznego szczonka mieć !!
A czy są również zdjęcia idnywidualne chłopaczka naguska ??

Posted

Jolka napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: Dziewuszka - cud, miód i orzeszki !!!!
Jak bardzo by się chciało takiego małego ,ślicznego szczonka mieć !!
A czy są również zdjęcia idnywidualne chłopaczka naguska ??

Joluś- chłopczyk tylko w grupach:lol: , ale to chłop na schwał- o wiele ładniejszy w rzeczywistości niż na zdjęciach i baaardzo fajny charakterek:lol:

Posted

Iwona napisał(a):
Res-i takiego podejścia oczekuje się od ludzi , którzy chcą poświęcić swój czas i z zamiłowaniem oraz wiedzą podjąć się HODOWLI psów:lol:

Jak odpowiedzialnie Pan podchodzi do hodowli- pieski mają wzorowo poklejone uszka- na pewno będą pięknie stały!!!

Posted

[quote name='maga18']umaszczenie się zmieni ;)
ale sunia pikna bardzo :loveu:
ja już nic nie kapuje z tej genetyki:evil_lol:. Jak myślisz jaki będzie miała kolorek?:cool3:

Posted

[quote name='maga18']bedzie biała z brązową opalenizną :)

moj jak byl maly to byl rudy na główce jak marchewka :loveu:

a teraz... :roll:

to samo suka...

i teraz

Jestem w szoku!!!
Nie wiedziałam, że tak wyglądały kiedyś te cudeńka- nigdy bym nie pomyślała,że z nuch wyrośnie zupełnie coś innego:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ja CZADZIKA dostałam jak miał rok!!!
ALEŻ TA PARA JEST PIĘKNA!!!

Posted

Ja chcę takie cudo

Gdzie mogę kupić szczeniora, który wyrośnie na takie cuś!!! Te owłosione uszy są tak piekne,ze nie mogę...:loveu: :loveu: :loveu:
Proszę poradźcie mi czy 2 samce sie dogadają- czy mam sobie wybić z głowy, bo jak kupię sunię, to nie będę mogła jej z CZADEM kojarzyć!!!
I jak teraz z ceną- ile kosztuje szczeniak???

Posted

Goguniu!!!
Mozesz kuipic suczkę a Czadzika wykastrowac .Bedzie wtedy przyjacielem suczki nawet w "trudnych " dniach cieczki.
To naprawde nie jest zadna krzywda dla pieska ,a jesli nie planujesz go rozmnazac.Ja sama niedawno wykastrowałam mojego Gizma i naprawde jestem zadowolona z tej decyzji.

Posted

resuruss napisał(a):
Goguniu!!!
Mozesz kuipic suczkę a Czadzika wykastrowac .Bedzie wtedy przyjacielem suczki nawet w "trudnych " dniach cieczki.
To naprawde nie jest zadna krzywda dla pieska ,a jesli nie planujesz go rozmnazac.Ja sama niedawno wykastrowałam mojego Gizma i naprawde jestem zadowolona z tej decyzji.

Ale jestem ciemna ! Nie wpadłam na to- moja mama też, jakoś nas zaćmiło!!!
To gdzie mogę kupić coś pewnego, wystawowego, poradzisz mi???
A ty nie na wystawie???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...