Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narkoze miał dla noworodkow :lol: ,bo tak panikowalam ,ze moj wet specjanie jakas przywozil.W 15 minut od zakonczenia zabiegu juz byl wybudzony.Nie podawalismy nic na uspokojenie ,ani tzw."Głupiego Jasia" tylko od razu narkoze.Oczywiscie kazałam mu zrobic 3 razy ekg przed zabiegiem...Moj wet ma mnie juz dosc...za niedlugo jak bede tam szla a mnie zobacza przez okno to wywiesza tablliczke nieczynne :evil_lol:

A autorem foteczki jest Waszka nie ja.Ja robiłam z rzutnik do piłek :evil_lol:

Posted

Pewnie moj wet by sie sprzeczal......Dzis bylam z suka na badaniu krwi.Wchodze i mowie: kategorycznie żadam dodatkowo cytologii!!!!A weta mi ,ze badanie krwii da mi pełny obraz i wymazy sa niepotrzebne.A ja jej niech mnie pani nie uczy czegoo mam wymagac ,bo wymagam tego czego potrzebuje.....
Gadam Wam .....bedzie moje zdjecie w lecznicy : tych klientow nie obsługujemy :evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss']

res zdjęcia świetne ,a Bułeczka jest cudowna:loveu:
laluniu Cofi już jest prawie równa z Nikusiem:crazyeye: i jak futerko jej pieknie rośnie:)
też popstrykałam troszke fotek Fiduni, wstawie kilka:p

Posted

Maga18, znowu oglądałam zdjęcia sprzed kilku miesięcy i zobaczyłam Twojego pająka. Cudowny! :loveu: Uwielbiam takie zwierzątka. W przeciwieństwie do wielu osób się nie brzydzę. Moją największą miłościa są psy, ale interesuję się wszystkimi zwierzętami. A wszelkiego rodzaju owady są fascynujące. Kiedyś miałam hodowlę patyczaków - zwyczajnych i igielników. Gratuluję takiego stworzonka!

Posted

Solange napisał(a):
Maga18, znowu oglądałam zdjęcia sprzed kilku miesięcy i zobaczyłam Twojego pająka. Cudowny! :loveu: Uwielbiam takie zwierzątka. W przeciwieństwie do wielu osób się nie brzydzę. Moją największą miłościa są psy, ale interesuję się wszystkimi zwierzętami. A wszelkiego rodzaju owady są fascynujące. Kiedyś miałam hodowlę patyczaków - zwyczajnych i igielników. Gratuluję takiego stworzonka!

a moja avicularia versicolor odeszla na druga strone teczowego mostu :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
a moja avicularia versicolor odeszla na druga strone teczowego mostu :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

biedactwo :-(

Posted

AngelOfDeath napisał(a):

Tak mi przykto... :-(

Posted

[quote name='Solange']Maga18, znowu oglądałam zdjęcia sprzed kilku miesięcy i zobaczyłam Twojego pająka. Cudowny! :loveu: Uwielbiam takie zwierzątka. W przeciwieństwie do wielu osób się nie brzydzę. Moją największą miłościa są psy, ale interesuję się wszystkimi zwierzętami. A wszelkiego rodzaju owady są fascynujące. Kiedyś miałam hodowlę patyczaków - zwyczajnych i igielników. Gratuluję takiego stworzonka!

Cieszę się że Dziabong Ci sie podoba :)
Aktualnie posiadam dwa ptaszniki... zapraszam na www.dziabong.glt.pl -> ich stronka :loveu:

Posted

Cyga- śliczne fotki:multi: - koniec lata jak koniec lata ale jakie końce lata tam się przewijają:cool3: hohoho- i te ołosione i te trochę mniej:cool3: > A poza tym- ja chcę aby już było znowu latooooo:placz: - nie ma jak letnie fotki:loveu:

Posted

[quote name='resuruss']Superowe foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Najlepsza ta:

Dwa golasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:oops: ...:grin: :grin: :grin:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...