lalunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='resuruss']:loveu: :loveu: :loveu: Moj bezjajeczny juz szaleje fajne że juz zapomniał to najważniejsze on ma słodkie oczka
Dudek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Fota jest po prostu bajeczna:loveu: :loveu: :loveu: w ruchu tak uchwycić:loveu:
resuruss Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Narkoze miał dla noworodkow :lol: ,bo tak panikowalam ,ze moj wet specjanie jakas przywozil.W 15 minut od zakonczenia zabiegu juz byl wybudzony.Nie podawalismy nic na uspokojenie ,ani tzw."Głupiego Jasia" tylko od razu narkoze.Oczywiscie kazałam mu zrobic 3 razy ekg przed zabiegiem...Moj wet ma mnie juz dosc...za niedlugo jak bede tam szla a mnie zobacza przez okno to wywiesza tablliczke nieczynne :evil_lol: A autorem foteczki jest Waszka nie ja.Ja robiłam z rzutnik do piłek :evil_lol:
resuruss Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Pewnie moj wet by sie sprzeczal......Dzis bylam z suka na badaniu krwi.Wchodze i mowie: kategorycznie żadam dodatkowo cytologii!!!!A weta mi ,ze badanie krwii da mi pełny obraz i wymazy sa niepotrzebne.A ja jej niech mnie pani nie uczy czegoo mam wymagac ,bo wymagam tego czego potrzebuje..... Gadam Wam .....bedzie moje zdjecie w lecznicy : tych klientow nie obsługujemy :evil_lol:
lalunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 jak się jeszcze rozplaszcze to może nie będzie mnie widac
resuruss Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Hehe,jak płaszczka :loveu: :loveu: :loveu:
lalunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 a na dobranoc moj młodszy synek Kuba był dzis zazdrosny że tylko psom robie zdjęcia więc zasłonił mi cały kadr buziaki wszystkim dobranoc
cyga Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='resuruss'] res zdjęcia świetne ,a Bułeczka jest cudowna:loveu: laluniu Cofi już jest prawie równa z Nikusiem:crazyeye: i jak futerko jej pieknie rośnie:) też popstrykałam troszke fotek Fiduni, wstawie kilka:p
Solange Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Maga18, znowu oglądałam zdjęcia sprzed kilku miesięcy i zobaczyłam Twojego pająka. Cudowny! :loveu: Uwielbiam takie zwierzątka. W przeciwieństwie do wielu osób się nie brzydzę. Moją największą miłościa są psy, ale interesuję się wszystkimi zwierzętami. A wszelkiego rodzaju owady są fascynujące. Kiedyś miałam hodowlę patyczaków - zwyczajnych i igielników. Gratuluję takiego stworzonka!
AngelOfDeath Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Solange napisał(a):Maga18, znowu oglądałam zdjęcia sprzed kilku miesięcy i zobaczyłam Twojego pająka. Cudowny! :loveu: Uwielbiam takie zwierzątka. W przeciwieństwie do wielu osób się nie brzydzę. Moją największą miłościa są psy, ale interesuję się wszystkimi zwierzętami. A wszelkiego rodzaju owady są fascynujące. Kiedyś miałam hodowlę patyczaków - zwyczajnych i igielników. Gratuluję takiego stworzonka! a moja avicularia versicolor odeszla na druga strone teczowego mostu :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
AnkaW Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 AngelOfDeath napisał(a):a moja avicularia versicolor odeszla na druga strone teczowego mostu :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: biedactwo :-(
resuruss Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Angie!Nie mow ,ze ja zagłodziłes......:evil_lol:
Solange Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 AngelOfDeath napisał(a):a moja avicularia versicolor odeszla na druga strone teczowego mostu :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Tak mi przykto... :-(
maga18 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 resuruss napisał(a):Angie!Nie mow ,ze ja zagłodziłes......:evil_lol: ich sie nie da zaglodzic :eviltong:
maga18 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Solange']Maga18, znowu oglądałam zdjęcia sprzed kilku miesięcy i zobaczyłam Twojego pająka. Cudowny! :loveu: Uwielbiam takie zwierzątka. W przeciwieństwie do wielu osób się nie brzydzę. Moją największą miłościa są psy, ale interesuję się wszystkimi zwierzętami. A wszelkiego rodzaju owady są fascynujące. Kiedyś miałam hodowlę patyczaków - zwyczajnych i igielników. Gratuluję takiego stworzonka! Cieszę się że Dziabong Ci sie podoba :) Aktualnie posiadam dwa ptaszniki... zapraszam na www.dziabong.glt.pl -> ich stronka :loveu:
resuruss Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Znajac podejscie Angiego do robali wszelakich mniemam ,ze mogl sie brzydzic pajakowego obiadu :eviltong:
resuruss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Superowe foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Najlepsza ta: Dwa golasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Iwona Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cyga- śliczne fotki:multi: - koniec lata jak koniec lata ale jakie końce lata tam się przewijają:cool3: hohoho- i te ołosione i te trochę mniej:cool3: > A poza tym- ja chcę aby już było znowu latooooo:placz: - nie ma jak letnie fotki:loveu:
cyga Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='resuruss']Superowe foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Najlepsza ta: Dwa golasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: ...:grin: :grin: :grin:
paniMysza Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 cyga, ale ta twoja mala jest sliczna, normalnie nie moge sie napatrzec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:
flashka-g Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ale z malutkiej cygi Dżaga:)) no no:cool3: ;)
Recommended Posts