Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Dudku!!!
Dostałam nowy programik od Waszki kochanej i sobie moge powycinac fajne pozycje i minki psiakow.Jakos juz tak maja ,ze staja ladnie jak sa daleko ,lub jak nie widza ze mam aparat.dzieki programikowi moglam sobie powycinac i wyostrzyc.
A tu jeszcze moja malunka Haneczka:

Posted

[quote name='Dudek']Ress - jak zwykle zdjęcia super!!!!!!:loveu:

Lalunia - ale pannica wyrosła:crazyeye: ;)

(uwaga lece :evil_lol: )

ona je i rosnie jak drożdżowka

resurus piękne foty

Posted

Res, ale ten piesek umie ślicznie stać! :loveu: Ja cały czas uczę Dinarka. Np. na spacerze. Mam nadzieję, że do przyszłego roku już opanuje tę sztukę

Czasami też Binie przypominam czasy, kiedy podbijała na rinagach serca sędziów :)

Posted

Dziekuje!!!:loveu:
Coffe jest słodka!!!Jeszcze niedawno moja Bulka była taka,a tu juz taka kobietka z niej wyrosła.Ciesz sie kazda chwila teraz ,bo tak szybko rosna te nasze psiorki ;)

Posted

[LEFT]Solange - witaj w klubie grzywaczowym;) postaraj się żeby chłopak miał przednie nogi pionowo pod ciałem (bo na jednym zdjęciu ma za bardzo przechylone do przodu). Najlepiej jak sobie przejrzysz zdjęcia z wystaw i podejrzysz to i owo;) [/LEFT]

[LEFT]a wyżełka super:loveu: :loveu: :loveu: [/LEFT]

Posted

Dudek napisał(a):
Ress - dzięki za info:loveu: ale nie znam tego programu:-(

Lalunia - to ile ona teraz ma?? Fajna pannica :)

ona ma teraz 6 miesiecy
i zastanawiam się na dietą dla niej bo waży już 5 kg :-o

i zaraz już masz rację resuress nie bedzie szczeniaczkiem tylko kobietką
aż się boje pierwszej cieczki :razz:

Posted

lalunia napisał(a):
ona ma teraz 6 miesiecy
i zastanawiam się na dietą dla niej bo waży już 5 kg :-o

i zaraz już masz rację resuress nie bedzie szczeniaczkiem tylko kobietką
aż się boje pierwszej cieczki :razz:

bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dudek napisał(a):
Solange - witaj w klubie grzywaczowym;) postaraj się żeby chłopak miał przednie nogi pionowo pod ciałem (bo na jednym zdjęciu ma za bardzo przechylone do przodu). Najlepiej jak sobie przejrzysz zdjęcia z wystaw i podejrzysz to i owo;)

a wyżełka super:loveu: :loveu: :loveu:

Dziękuję za radę. Sama już też zauważyłam, że Dinar ma łapki za mocno do przodu na tym zdjęciu. Mamy jeszczę troche czasu, żeby poćwiczyć. Zaczniemy wystawy najprawdopodobniej od maja przyszłego roku. A z Biny niezła modelka była pare lat temu :)

Posted

Programik jest fajniusi!!!!Mozna sobie łatwo powiekszyc co potrzeba,a u mnie swietnie sie sprawdza do wycinania fotek w ruchu,ktore sa robione z daleka.Dobrze ,ze moj aparat łapie takie odległosci,bo w zyciu bym nie miała takiej foteczki z piłeczka i Gizmem.Dziekuje Waszko :loveu:

Posted

Dzięki Waszka:loveu:

Ress - a jaką chłopak miał narkozę (pewnie pisałaś ale ja przez jakiś czas miałam odwyk od dogomanii i praktycznie tylko przeglądałam wyniki wystaw). Być może ciachnę Dunkę (jeśli będzie się jeszcze nadawała):shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...