Dudek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ress - jak zwykle zdjęcia super!!!!!!:loveu: Lalunia - ale pannica wyrosła:crazyeye: ;)
resuruss Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dzieki Dudku!!! Dostałam nowy programik od Waszki kochanej i sobie moge powycinac fajne pozycje i minki psiakow.Jakos juz tak maja ,ze staja ladnie jak sa daleko ,lub jak nie widza ze mam aparat.dzieki programikowi moglam sobie powycinac i wyostrzyc. A tu jeszcze moja malunka Haneczka:
Dudek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Hania super:loveu: A jak się nazywa ten programik??;) warto wiedzieć:loveu:
resuruss Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Najzwyklejszy Picasa2 .Nie ma zadnych bajerow,ale bardzo łatwa obsługa. A tu Swinka w połusmiechu:
lalunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Dudek']Ress - jak zwykle zdjęcia super!!!!!!:loveu: Lalunia - ale pannica wyrosła:crazyeye: ;) (uwaga lece :evil_lol: ) ona je i rosnie jak drożdżowka resurus piękne foty
Solange Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Res, ale ten piesek umie ślicznie stać! :loveu: Ja cały czas uczę Dinarka. Np. na spacerze. Mam nadzieję, że do przyszłego roku już opanuje tę sztukę Czasami też Binie przypominam czasy, kiedy podbijała na rinagach serca sędziów :)
Dudek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ress - dzięki za info:loveu: ale nie znam tego programu:-( Lalunia - to ile ona teraz ma?? Fajna pannica :)
resuruss Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dziekuje!!!:loveu: Coffe jest słodka!!!Jeszcze niedawno moja Bulka była taka,a tu juz taka kobietka z niej wyrosła.Ciesz sie kazda chwila teraz ,bo tak szybko rosna te nasze psiorki ;)
Dudek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [LEFT]Solange - witaj w klubie grzywaczowym;) postaraj się żeby chłopak miał przednie nogi pionowo pod ciałem (bo na jednym zdjęciu ma za bardzo przechylone do przodu). Najlepiej jak sobie przejrzysz zdjęcia z wystaw i podejrzysz to i owo;) [/LEFT] [LEFT]a wyżełka super:loveu: :loveu: :loveu: [/LEFT]
lalunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dudek napisał(a):Ress - dzięki za info:loveu: ale nie znam tego programu:-( Lalunia - to ile ona teraz ma?? Fajna pannica :) ona ma teraz 6 miesiecy i zastanawiam się na dietą dla niej bo waży już 5 kg :-o i zaraz już masz rację resuress nie bedzie szczeniaczkiem tylko kobietką aż się boje pierwszej cieczki :razz:
Dudek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 lalunia napisał(a):ona ma teraz 6 miesiecy i zastanawiam się na dietą dla niej bo waży już 5 kg :-o i zaraz już masz rację resuress nie bedzie szczeniaczkiem tylko kobietką aż się boje pierwszej cieczki :razz: bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: :loveu:
resuruss Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Moj bezjajeczny juz szaleje
Dudek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 a moja potworzyca w wieku 6 miesięcy wyglądała tak: z niegolonym pycholem przypominała TT:cool3: :loveu:
lalunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 (uwaga babcia idzie z kolacją-ona ma miękkie serduszko zawsze da się na cos pysznego naciągnąc :) )
Solange Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dudek napisał(a):Solange - witaj w klubie grzywaczowym;) postaraj się żeby chłopak miał przednie nogi pionowo pod ciałem (bo na jednym zdjęciu ma za bardzo przechylone do przodu). Najlepiej jak sobie przejrzysz zdjęcia z wystaw i podejrzysz to i owo;) a wyżełka super:loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję za radę. Sama już też zauważyłam, że Dinar ma łapki za mocno do przodu na tym zdjęciu. Mamy jeszczę troche czasu, żeby poćwiczyć. Zaczniemy wystawy najprawdopodobniej od maja przyszłego roku. A z Biny niezła modelka była pare lat temu :)
malawaszka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Dudek']Ress - dzięki za info:loveu: ale nie znam tego programu:-( Kasia - to jest darmowy program Googli http://picasa.google.com/ jest po polsku więc super łatwo się nauczyć :multi: tylko po obróbce zdjęć trzeba je wyeksportować bo on tak normalnie nie zachowuje zmian
lalunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 fajnie dudek jak pluszowa laleczka ja mojej gole bo jej z oczkow łezki lecą a uszki gole bo jej niedawno co stanęły
resuruss Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Programik jest fajniusi!!!!Mozna sobie łatwo powiekszyc co potrzeba,a u mnie swietnie sie sprawdza do wycinania fotek w ruchu,ktore sa robione z daleka.Dobrze ,ze moj aparat łapie takie odległosci,bo w zyciu bym nie miała takiej foteczki z piłeczka i Gizmem.Dziekuje Waszko :loveu:
Dudek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dzięki Waszka:loveu: Ress - a jaką chłopak miał narkozę (pewnie pisałaś ale ja przez jakiś czas miałam odwyk od dogomanii i praktycznie tylko przeglądałam wyniki wystaw). Być może ciachnę Dunkę (jeśli będzie się jeszcze nadawała):shake:
Recommended Posts