Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gruca']ress zdjęcia świetne musisz przyjechać do mnie.Dziiaj usiłowałam zrobic normalne zdjęcie Amarylisowi,ale on jak widzi aparat to przybiera dziwne pozy.

Wujcio moich Łysolek :loveu:
Kejti robi podobne miny :evil_lol:

Posted

Milusio mi ,ze foteczki sie podobaja :multi:
Dzis tez napstrykałam kilka ,ale nie bede Was zanudzac.
Fajnie by było ,zeby inne psaiaki tez się pokazały w galerii.Chetnie poogladam ;)

Posted

a ja jutro zobacze PIESKI MELISY na torze w WARSZAWCE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
w konspiracji bedziemy zbierac podpisy pod petycja-tragiczna smierc OZZIEGO nie moze pojsc w zapomnienie
niestety po raz kolejny nie ma zgody na zbieranie podpisow w czasie pieskowej imprezy:angryy: :angryy: :angryy:
cel niby ten sam A JEDNAK KOMERCJA I MARKETING GORA
moze ktosik z WARSZAWKI jeszcze nas wspomoze-zapraszam na pola mokotowskie

Posted

resuruss napisał(a):
To nie jest moj pies!!!To jest Miroku - nagi pies mexykanski pJoanny Grucy ( na forum nick Gruca).Sunia przyleciała z Meksyku i juz odnosi sukcesy na ringach.

Przepraszam Cię. Nie doczytałam tego tematu, tylko znalazłam fotkę i piesek tak mi się spodobał, że musiałam o niego zapytać.

Posted

resuruss napisał(a):
Nie ma o za co przepraszac.Chciałabym zeby Miroku byla moja :loveu: to taki szczurek kochany ze zmarszczkami na czole :loveu:

Jeszcze Ci takiego wariata brakuje:lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Hehe,Bulka ,papiloty u Siwego na uszach i na ogonie,Harley na grzywie :evil_lol:

ta przyznaj sie ze pewnie sama taki luksusowych kosmetykow bys chciala uzywac i im podkradasz:cool3:

chociaz ja kiedy w hotelu jak nie mialam odzywki do wlosow to balsam dla psów ją zastąpił:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...