Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Bardzo Tobie wspolczuje tej straty :placz::-(

Dziękuję za zrozumienie. Pando był bardzo ważny w moim życiu... Ale na szczęście mam teraz Dinara. Pomógł mi przetrwać tamte ciężkie chwile.

Posted

NESJANKA, piękny ten grzywaczek! Jak się na niego spojrzy to widać taką klasę i dostojność. Musi mieć też mieć swój uroczy charakterek :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ress i Aniu - czy długo jeszcze się będziecie wczasować??? bo mnie tu zazdrość zżera :diabloti: :evil_lol:

No my nadal czekamy na Ciebie.Cos masz te rolki powolne....no i zastanawiajacy jest fakt,ze masz neta do nich podłączonego :crazyeye:

A co do długosci wczasowania.....Ania czeka własnmie na przesłanie reszty rzeczy i meldunek w Siemianowicach :multi:

Posted

resuruss napisał(a):
No my nadal czekamy na Ciebie.Cos masz te rolki powolne....no i zastanawiajacy jest fakt,ze masz neta do nich podłączonego :crazyeye:

A co do długosci wczasowania.....Ania czeka własnmie na przesłanie reszty rzeczy i meldunek w Siemianowicach :multi:

ukradłam Ojcu Dyrektorowi laptopa z dostępem do netu :eviltong:

ooo jak Ania się melduje to zdążę kieeedyś dojechać :evil_lol:

Posted

Solange napisał(a):
Uroczy piesek! A jakie śliczne włoski:długie, gęste...:loveu: Rewelacja!

No właśnie Ress- Te Twoje stworki to takie bardzo hipisowskie są:lol: :loveu: Czy to ,że mają takie piękne grzywy i skarpety to dlatego, że są starsze czy tak jak w leonach fuks +geny????

Posted

Relacja biezaca z naszych poczynan ( Pamietnik kynologa):

1.Cwiczenie handlingu

Trening czyni mistrza

2.Przygotowania do Junior Handling

3.W przypływie odwaznej mysli groomerskiej skomponowalysmy tajna recepture mikstury ,ktorej efekt jest powalajacy :crazyeye:

Z niewiadomych przyczyn po zastosowaniu mikstury swinka zmieniła nie tylko strukture szaty ale i swoj rozmiar.(.....po osiagnieciu masy krytycznej 55 kg Vivienne nadal rosnie.......)

4.Staramy sie uczyc nasze psy ,by same pieknie i chetnie pokazywały uzebienie sedziom.

5.Ze wzgledu na pomysł wystapienia w Parze Hodowlanej postanowiłysmy nauczyc nasze psy synchronizacji ruchow

6.Dodatkowym atutem naszych psow jest lekki ruch

7.Jak powszechnie wiadomo psy powinny trenowac przed wystawami.My posstawilysmy na wyrobienie w pierwszej kolejnosci klatki u Siwego.Oto efekty:

8.Jak kazdy hodowca mialysmy plany hodowlane.......Niestety ,ze wzgledu na nasze niedopilnowanie i niechlujstwo zdazyło sie nam nieplanowane krycie :oops:

Niestety Ania załamana faktem ,ze nie rozpoznała tego ,ze Bulka jest facetem w akcie desperackim wyprowadziła sie na parking,gdzie zamierza mieszkac jak pustelnik w akcie skruchy:

A ja z litosci i zrywu dobrego serca postanowilam przygotowac dla Ani postna kolacje

Oto efekt naszego pracowitego dnia.Strzez sie KONKURENCJO!!!!!!:evil_lol:

Posted

Res, świetne fotki, naprawdę rewelacja !
A ja Wam pokażę jak Dinar wyglądał, gdy miał 9 miesięcy. Kupiłam go, gdy miał 15 i nie miałam żadnych wczesniejszych zdjęć. Znalazłam je w bazie o grzywaczach. Aż go nie poznałam. Taki bladziutki... Wiem, że jest teraz opalony, ale nie myślałam, że aż tak

A tak wygląda dzisiaj

Troszkę się zmienił, prawda? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...